- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi bitanesininannesi
-
Soyle düşündum bi kere olursa gerisi gelir bide hapi verdigim zaman anlarimki istek geldi ama bana yanasmadi ozaman sikinti aslinda onu cozmek icin bu yonteme basvurdum daha cok
Yine de haklı değilsiniz bilgisi olmadan hap kullanmayın.Cok stresli donemden gectigimiz icin aklina gelmiyor diyebilirim zaten kendisi almisti baska urun ama sorunlarimiz oldu baya aile ile ilgili o yuzden kullanmadi
Tamam canim anladim ama zaten kendisi kullanacakti ama sorunlar olunca kullanmak istemedi sogudu bazi seylerden bende hateketlendirmek istiyorum biraz :)Şu durum da Nuri Alço ya hak mı verelim yani :) :)
Eşinde olsa gizli saklı kimseye ilaç vermeye hakkin yok
O zaman önce aranızdaki sorunları halledin.Esim zaten kendisi kullanacakti ama aramizda sorunlar cikinca kullanmadi canim
Aramizdaki sorunlar daha cok esimin arkadas cevresiyle alakali bizle degil hallolmasi zor e adamada yansiyor ister istemezO zaman önce aranızdaki sorunları halledin.
Sonra kendiliğinden sevişirsiniz zaten. Temel sağlam olmadıkça her gün sevişseniz de o evlilik ayakta durmaz.
Tamam canim anladim ama zaten kendisi kullanacakti ama sorunlar olunca kullanmak istemedi sogudu bazi seylerden bende hateketlendirmek istiyorum biraz :)
hap değilde bitkisel şeyler hazırlasanız..yada fındık fıstık çayın yanına bol bol koyun tatlı yapın bol cevizli falanAramizdaki sorunlar daha cok esimin arkadas cevresiyle alakali bizle degil hallolmasi zor e adamada yansiyor ister istemez
Kizlar adam.zaten istiyor ama acik konusamiyorum ama sorun var olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?