Ay bi de erkekliğini hissettirmek mi gerekiyormuş, yeni moda çıktı bu da. Kadınını kadın gibi hissettirmek için çabalarken erkek gibi hisseder zaten o, böyle desenize. "Sen bana kadinligimi hatırlatmak için bi çabala bakalım, o zaman senin de unuttuğun erkeksi hislerin geri gelir belki, böyle göbek büyütürsen değil erkek olduğunu, insan olduğunu da hissetmezsin" filan deseniz.
Siz cinsel perhize girin cidden, mis gibi yıkanın, kokular sürünün, masaj yapa yapa kremlenin, saçınızı tarayın savurun, giyin şıkır şıkır terlikleri seksi seksi parçaları. Uzanın yatağa, hiç ona ilişmeyin, kendinizi tatmin edin, kendi kendinize öyle takılın, o da öyle izlesin bakalım, "Napiyorsun yav?" desin, "Napıyorum sence?" deyin gülün bir de üzerine. Yaklaşınca ittirin, "İstemiyorum hih" deyin ama yan cebime koy bakışları atın filan. Tüm bunlara karşın kurdurmazsa artık terapistin yolunu tutarsınız. Şöyle bi güvenin kendinize, evin içinde erotizm rüzgarları estirin, ceylan gibi sekin, kaçın, kovalayacak mı bi bakın.
Ay neler yazıyorum ben ya