• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakarmisin +18 bolumune konu açamadım

Tamam dedim arkadaslar hala ustume geliyorsunuz ustte yazdimki BILMEMEK DEGIL OGRENMEMEK AYIP BU KADAR RTKI ETTIGINI BILMIYORDUM YAZDIM OKURSANIZ MUTLU OLURUM SORDUM SADECE BILENLER CEVAPLADI COK SAOLSUNLAR BENDE BILGILENDIM GERCEKTEN INsanim basına ne gelirse vbilgisizlikten gelir nerden bileyim bu kadar kotu etkilerine ama bilgilendirenlere cok tesekkur ediyorum

Hayır bir de sıkıntı adamın erekte olamaması değil, adam isteksiz yani. Macun da versen balları da versen bunun faydası olmaz, isteksizliğini geçirecek şeyler bunlar değil.

En iyisi cok takmamak sanirim zamana birakmak

Hayır. Cinsel terapiste götürmek. "Ben senin isteksizliğinden rahatsız oluyorum kendimi mutsuz hissediyorum, arzulanmak istiyorum. Bunun çaresine bakalım" diye yüzüne pat pat söylerseniz kayıtsız kalacağını sanmıyorum. Erkekler genelde umursar böyle söylenince.

Hayır. Cinsel terapiste götürmek. "Ben senin isteksizliğinden rahatsız oluyorum kendimi mutsuz hissediyorum, arzulanmak istiyorum. Bunun çaresine bakalım" diye yüzüne pat pat söylerseniz kayıtsız kalacağını sanmıyorum. Erkekler genelde umursar böyle söylenince.
Çok konustuk oda bende goruyor suçu ben yaklasmuyormusum erkekligini hissettirmiyormusum oyle konusmalarimiz oldu aslinda cok yanastim ama bahanelerde oldu suan biraz sıkıntılı donemdeyiz atlatalim bakalim eskiye doner belki

dikkat et eşine gizli gizli içiriyorsun da başkasına gitmesin sonra hormonlar harekete geçince ..ne kadar süredir soğukluk var bilmiyorum ama herşey okuyoruz burda gizli yapman doğru değil

Çok konustuk oda bende goruyor suçu ben yaklasmuyormusum erkekligini hissettirmiyormusum oyle konusmalarimiz oldu aslinda cok yanastim ama bahanelerde oldu suan biraz sıkıntılı donemdeyiz atlatalim bakalim eskiye doner belki

İsteksizliğine bahane buluyor yahu, yalan. "Benim sana yaklaşmam yeterli olmuyor, hep benden beklememelisin sen beni hiç mi arzulamıyorsun hiç mi isteğin yok? Yoksa bunun hal çaresine bakalım böyle beni suçlayarak bir yere varamazsın, altında yatan sebep neyse onu bulalım" deyin. Geri adım atmayın sizin bir suçunuz yok bu konuda.

İsteksizliğine bahane buluyor yahu, yalan. "Benim sana yaklaşmam yeterli olmuyor, hep benden beklememelisin sen beni hiç mi arzulamıyorsun hiç mi isteğin yok? Yoksa bunun hal çaresine bakalım böyle beni suçlayarak bir yere varamazsın, altında yatan sebep neyse onu bulalım" deyin. Geri adım atmayın sizin bir suçunuz yok bu konuda.
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattiniz

Ay bi de erkekliğini hissettirmek mi gerekiyormuş, yeni moda çıktı bu da. Kadınını kadın gibi hissettirmek için çabalarken erkek gibi hisseder zaten o, böyle desenize. "Sen bana kadinligimi hatırlatmak için bi çabala bakalım, o zaman senin de unuttuğun erkeksi hislerin geri gelir belki, böyle göbek büyütürsen değil erkek olduğunu, insan olduğunu da hissetmezsin" filan deseniz.

Siz cinsel perhize girin cidden, mis gibi yıkanın, kokular sürünün, masaj yapa yapa kremlenin, saçınızı tarayın savurun, giyin şıkır şıkır terlikleri seksi seksi parçaları. Uzanın yatağa, hiç ona ilişmeyin, kendinizi tatmin edin, kendi kendinize öyle takılın, o da öyle izlesin bakalım, "Napiyorsun yav?" desin, "Napıyorum sence?" deyin gülün bir de üzerine. Yaklaşınca ittirin, "İstemiyorum hih" deyin ama yan cebime koy bakışları atın filan. Tüm bunlara karşın kurdurmazsa artık terapistin yolunu tutarsınız. Şöyle bi güvenin kendinize, evin içinde erotizm rüzgarları estirin, ceylan gibi sekin, kaçın, kovalayacak mı bi bakın.

Ay neler yazıyorum ben ya :KK45:

Eşiniz sizden gizli sizin sağlığınızla ilgili böyle birşey yapsa tepkiniz ne olur?
Ben parçalardım. Kapının önüne koyardım.
Böyle bir şeye hakkınız yok.

Ya gercekten o kendisi ilac aldiği icin bu cesarette bulundum yoksa yapmam boyle biseyi
Yapmayın , doktor kontrolü olmadan da bu tarz şeyler kullanmayın... Yani marka ismi önemli değil önemli olan içeriği... Kaç kişi bu şekilde vefat etti.. şahsen ben korkarım.. Konuşulmayacak şeyler değil bunlar, utanılacak şeyler hiç değil. Ama bu şekilde çare ararsanız hem üzülürsünüz hem de utanırsnız...

Ay bi de erkekliğini hissettirmek mi gerekiyormuş, yeni moda çıktı bu da. Kadınını kadın gibi hissettirmek için çabalarken erkek gibi hisseder zaten o, böyle desenize. "Sen bana kadinligimi hatırlatmak için bi çabala bakalım, o zaman senin de unuttuğun erkeksi hislerin geri gelir belki, böyle göbek büyütürsen değil erkek olduğunu, insan olduğunu da hissetmezsin" filan deseniz.

Siz cinsel perhize girin cidden, mis gibi yıkanın, kokular sürünün, masaj yapa yapa kremlenin, saçınızı tarayın savurun, giyin şıkır şıkır terlikleri seksi seksi parçaları. Uzanın yatağa, hiç ona ilişmeyin, kendinizi tatmin edin, kendi kendinize öyle takılın, o da öyle izlesin bakalım, "Napiyorsun yav?" desin, "Napıyorum sence?" deyin gülün bir de üzerine. Yaklaşınca ittirin, "İstemiyorum hih" deyin ama yan cebime koy bakışları atın filan. Tüm bunlara karşın kurdurmazsa artık terapistin yolunu tutarsınız. Şöyle bi güvenin kendinize, evin içinde erotizm rüzgarları estirin, ceylan gibi sekin, kaçın, kovalayacak mı bi bakın.

Aslimda cok haklisin canim

1. Si gizlice onun bedenine etkide bulunuyorsunuz bu hiç hoş bir şey değil
2. Si ilacın yan etkileri sağlık problemi yaşatabilir.
3. Sü belki tıbbi müdaleye gerek duyacak ve ona kullandığı bir ilaç olup olmadığı sorulduğunda o bu ilacı bilmediği için bahsedemeyecek
Allah korusun başka şeylere sebebiyet verebilirsiniz.

Bence al ilaçları önüne koy içerse içer ..

Gerçekten neler yazdın :KK45:
Karşısında kendi kendini tatmin falan :confused:

Selam kizlar simdiden kusura bakmayin lütfen cinsellik bolumune acamadim konu uzun zamandir aktif değildim. Esimle bazi sorunlarimiz oldu sıkıntılı dönemden geçtik son 1 senedir cinsellik 0. E bende istenilmek istiyorum ;( mavi haplardan aldim ama corbaya cayina felan katilirmi kullanan varmi gizli vericem tabiki. Icecegine kattim ama iki saat sonra ictigi icin sanirim ise yaramadi yardimci olun bu kardeşinize lutfen kendisi doktora felan da asla gitmez baya stresli donemdeyiz şuan onuda belirtmek istiyorum :) simdiden teşekkürler
Yurek mi yedin bacim sen. O ilaclari birine vermeden once kac tane test yapiyorlar biliyormusun? Kaldi ki yasli insanlarda kalp ve damar hastaliklari tedavisinde de kullanilan bir ilac bu o derece riski yani birine caktirmadan icirmek. Mesela esiniz sizde gizli antidepresan kullaniyorsa kalp krizine bile sebep olabilir..

Back
X