• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakarmisin +18 bolumune konu açamadım

birine haberi olmadan ilaç vermek çok yanlış!

hele böyle doktor reçetesiz.

eşinizle konuşmayı deneyin baktınız değişim yok boşanın.

Cinsel olarak birbirinden uzaklaşan çiftlere bu önerilir ama :) İlişkiye girmeden, birbirinizin yanında kendinizi tatmin edin derler. İlginçtir ki böyle yöntemler var.
Ama çoğu kadın eşinin bu yola başvurmasından nefret ediyor ,kendini istemiyor hissine kapılıyor ,ruhu incinebiliyor.
Aynı durum erkek için de geçerli olmaz mı,ters etki yapıp beni beğenmiyor hissine kapılmaz mı?:KK64:
Sen de iş yok ,ben başımın çaresine bakayım demek olmaz mı?

Ay bi de erkekliğini hissettirmek mi gerekiyormuş, yeni moda çıktı bu da. Kadınını kadın gibi hissettirmek için çabalarken erkek gibi hisseder zaten o, böyle desenize. "Sen bana kadinligimi hatırlatmak için bi çabala bakalım, o zaman senin de unuttuğun erkeksi hislerin geri gelir belki, böyle göbek büyütürsen değil erkek olduğunu, insan olduğunu da hissetmezsin" filan deseniz.

Siz cinsel perhize girin cidden, mis gibi yıkanın, kokular sürünün, masaj yapa yapa kremlenin, saçınızı tarayın savurun, giyin şıkır şıkır terlikleri seksi seksi parçaları. Uzanın yatağa, hiç ona ilişmeyin, kendinizi tatmin edin, kendi kendinize öyle takılın, o da öyle izlesin bakalım, "Napiyorsun yav?" desin, "Napıyorum sence?" deyin gülün bir de üzerine. Yaklaşınca ittirin, "İstemiyorum hih" deyin ama yan cebime koy bakışları atın filan. Tüm bunlara karşın kurdurmazsa artık terapistin yolunu tutarsınız. Şöyle bi güvenin kendinize, evin içinde erotizm rüzgarları estirin, ceylan gibi sekin, kaçın, kovalayacak mı bi bakın.

Ay neler yazıyorum ben ya :KK45:
Kitap yazsn satilir valla :) ben bile gAza geldim :) gaztawalk :)

İlaç olayına son derece karşıyım.
Eşini tanırsın nelerden etkilenir bilirsin.bende elbise,ıslak saç,krem,masaj yağı her zaman işe yarar.bir de tayt ve atlet ile temizlik yapmak çok etkili.

Ama çoğu kadın eşinin bu yola başvurmasından nefret ediyor ,kendini istemiyor hissine kapılıyor ,ruhu incinebiliyor.
Aynı durum erkek için de geçerli olmaz mı,ters etki yapıp beni beğenmiyor hissine kapılmaz mı?:KK64:
Sen de iş yok ,ben başımın çaresine bakayım demek olmaz mı?

Erkekler kadınlar kadar kompleks değil bu konuda, düz düşünürler. Rahatladım mı tamam budur çoğu için. Hepsi bir değil elbette ama çoğu, ön sevişmeyi bu yüzden es geçer önemsemez, sonuç odaklidir. Ayni şekilde bir kadının da kendi zevkine düşkün olduğunu, sonuç odaklı davrandığını görünce afallayan oluyor :)) Dönüp kendine bakma ihtiyacı hissediyor.

Seksolog değilim, bilemem ayrıntısını ama işe yaradığını duydum. Bazı bazı kendim de test ettim onayladım :))

Erkekler kadınlar kadar kompleks değil bu konuda, düz düşünürler. Rahatladım mı tamam budur çoğu için. Hepsi bir değil elbette ama çoğu, ön sevişmeyi bu yüzden es geçer önemsemez, sonuç odaklidir. Ayni şekilde bir kadının da kendi zevkine düşkün olduğunu, sonuç odaklı davrandığını görünce afallayan oluyor :)) Dönüp kendine bakma ihtiyacı hissediyor.

Seksolog değilim, bilemem ayrıntısını ama işe yaradığını duydum. Bazı bazı kendim de test ettim onayladım :))
Bacim bnm lohusalik sonraki korkumada yaz biseyler :) bugun 41 gun
Hic istemiyrm cok korkuyrm
Var mi tavsiyen

Daha sağlıklı seylerle halletseniz mesela iliski uzmani?
Çiriş, fındık bunlarin afrodizyak etkisi oldugunu duymustum araştırın. Ne udugu belirsiz haplardan iyidir bence.

Var mi tavsiyen

Doğum sonrası süreç de çok kişisel, ne desem yalan olur. Kimi gün sayar kanama bitsin, dikişim biraz daha toplasin başlayalım diye, kimi anneliğe alışma sürecinde daha farklı duygular içinde bir süre kadınlıgini rafa kaldırır. Çok uzarsa jinekolog ile görüşür sorarsınız o gerekli bulursa terapiste de yönlendirir, ama bir süreç bu, cinselligin meyvesini topladığınız, geçer illa.

Kilolari verip daha da toparlanınca vücudunuza güveniniz de gelir, düzelir.

Var mi tavsiyen
40'ından sonra doktoruna göründün mü? İlişki yasağını kaldırdı mı? Kendini hazır hissediyor musun?
Açıkçası ben kendimi doğumdan sonraki 6. aydan sonra kadın gibi hissetmeye başladım. O zamana kadar seks başlarda hep biraz acı veriyordu. Ama emin ol zamanla normale dönüyor:)

Başkasına aşık olma ihtimali gelmiştir herhalde aklınıza.32 yaşında 1 yıla kadar herşeyi normal bir erkek birden bire seksten soğumaz bence.

40'ından sonra doktoruna göründün mü? İlişki yasağını kaldırdı mı? Kendini hazır hissediyor musun?
Açıkçası ben kendimi doğumdan sonraki 6. aydan sonra kadın gibi hissetmeye başladım. O zamana kadar seks başlarda hep biraz acı veriyordu. Ama emin ol zamanla normale dönüyor:)
Bugun gittim cnm
İkinci dogumum bu
İlk dogumdan beri hatta hamilelikten beri istemirm
İkinci dogumum zordu
Cok korkuyrm:rolleyes:
Ama yazini okuyunca gaza gelmedin degil
Aksam
Kendime
Masaj yapasim geldi:KK70::KK31:
Ay pardon ganstawalkin yazisini:)

Back
X