• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bakarmisin +18 bolumune konu açamadım

Soyle düşündum bi kere olursa gerisi gelir bide hapi verdigim zaman anlarimki istek geldi ama bana yanasmadi ozaman sikinti aslinda onu cozmek icin bu yonteme basvurdum daha cok

Gerisinin gelecegini sanmiyorum. Saglikla ilgili bir problemi mi var? yoksa aranizdaki problemlerden ve iletisimsizliktemi? 1 sene uzun bir süre araya sogukluk girmis olsa bile 1 yilda asilailirdi. Muhtemelen anlar. Gecici cözümler sizin probleminizi cözmez ki yine yine konusmayi deneyin

Şu durum da Nuri Alço ya hak mı verelim yani :) :)

Eşinde olsa gizli saklı kimseye ilaç vermeye hakkin yok
Tamam canim anladim ama zaten kendisi kullanacakti ama sorunlar olunca kullanmak istemedi sogudu bazi seylerden bende hateketlendirmek istiyorum biraz :)

Esim zaten kendisi kullanacakti ama aramizda sorunlar cikinca kullanmadi canim
O zaman önce aranızdaki sorunları halledin.
Sonra kendiliğinden sevişirsiniz zaten. Temel sağlam olmadıkça her gün sevişseniz de o evlilik ayakta durmaz.

Arkadaslar sadece kullanan oldumu diye sordum zaten defalarca konustuk zaten kendisi kullanacakti ama sorunlar oldu adamda istek kalmadi anlatamiyorumki

O zaman önce aranızdaki sorunları halledin.
Sonra kendiliğinden sevişirsiniz zaten. Temel sağlam olmadıkça her gün sevişseniz de o evlilik ayakta durmaz.
Aramizdaki sorunlar daha cok esimin arkadas cevresiyle alakali bizle degil hallolmasi zor e adamada yansiyor ister istemez

Tamam canim anladim ama zaten kendisi kullanacakti ama sorunlar olunca kullanmak istemedi sogudu bazi seylerden bende hateketlendirmek istiyorum biraz :)

Tamam işte kendi kullanmak isterse kullansın ama, yine bir bilene danışarak zorla kullandiramazsin,önce esinle konuş adam istiyorum derse zaten böyle bir şey yapmana gerek yok

Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama doktora gitmek daha mantıklı. Hap filan vermeyin adama gizli gizli..istese oda içer zaten.
Konuşun eşinizle en doğrusu bu.Aranizda iletişimsizlik var gibi geldi bana. Önce bunu çözün

saka gibi. sen cinsellik yasicaksin diye kocana yan etkisni bilmedigin, sagliga zarari var mi yok bilmedigin hapi gizli gizli nasil verirsin???

Nasıl böyle bir çözüm buldunuz anlamıyorum hapları kendi aldı demişsin bir de adam yapmak istedide yapamıyor bu yüzden mi hap almıştı yoksa sorunlarınızdan dolayı sizinle birlikte mi olmak istemiyor?

Cinsellik yasayacagim diye degil konustuk kac sefer bende istiyorum ama olmuyor diyor stresten bir senedir yok ben meraklisi degilim ama insan kadinlik gururu kırılıyor yasamayan bilemez

Kullanımı bile doğru düzgün bilmiyorsunuz burdan sanal alemden hiç tanımadığınız insanlara bunu nasıl kullandırtmalıyım diye bize soruyorsunuz, pes ! Akıl işi değil yani.

Back
X