- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
İlerde bu konusmayı duyarsınız canınız sıkılır diye şimdiden haberiniz olsun diye söylemiştir. Ama kadından uzak dursanız iyi olur ailecek. Baştan kadının görüşmemize ne der sorusu bile bir tuhaf. Yani arkadasınsa zaten görüşürsün, demekki samimiyet yok eşinizle aralarında. Uzak durun derim.Selam herkese :) sizlere geceden beri aklıma takılan birseyden bahsetmek istiyorum..eşimle aramızda gecen bir konuşma bu lütfen bana yorum yapın, umarım benim içim boşu boşuna huzursuzdur...
eşim : canım ya, sana bi kac gündür söylemem gereken birşey var ama bi türlü fırsat olmadı
ben: bismillahirrahmanirrahim, hayırdır aşkım ??
eşim: benim liseden bi bayan arkadaşım vardı, beni face'den eklemişti, sonra zaman zaman msj atmaya başladı, derken durumunun (eşiyle) iyi olmadıgını, ayrılma noktasında olduklarını, hayatının çok kötü gittiğini falan anlatıı
ben: eee ????
eşim: bi kaç defa aradı beni, dediki ''görüşmemizi eşin nasıl karşılar''???!!!!
ben: görüşmemizi derken ?????
eşim: aynen, bende öyle dedim, görüşmemizi derken??
ben: ???????!!!!!
eşim:bende senin böyle bi durumda sadece bi ailenin yıkılıyor olmasına üzüleceğini, böyle karşılayacagını söyledim...bu arada kızın kocası acaipp kıskanc ve takıntılı bırısıymıs, uzuldum kızın durumuna...
ben: askım bak, sen allah rızası ıcın dınlemıssın, fıkır vermıssın, ama adam bu kızın tlf'nunu inceler senın arama kaydını falan bulur, durduk yere huzurumuz kaçar, allah yardım etsın, sen daha da arasa bile açma..
eşim: valla benimde aklıma geldi, zaten bi haftadır aramıyo....
kızlar okunaklı olsun diye böyle yazdım, benim kafama takılan şu: eşim neden bişey konuşmalıyız diye girdi konuya, yani bu bizim için neden önemli olsun ki boyle bi giriş yaptı, yada kadının tavrından huylandı da acaba benı bılgılendırmek mı ıstedı?? birde kadının ''eşin görüşmemize ne der'' sözü gayet sıradan bir şekilde söylenmiş bir laftır değilmi??? kötü düşünmek istemiyorum.. ama siz dışardan nasıl gördünüz olayı?? bi yorum lütfen, gece kafama takıldı hep
eşiyle arası değilse bunu neden senin kocanla paylaşıyor ben onu anlamadım.benim başıma gelse benim adama zarf atıyor olarak algılardım.
Yazık dediklerimiz kazık atıyor zaten, dikkatli olmakta fayda var, eşiniz bile kıllanmış size söylemişevet zaten kadının ''eşin görüşmemize ne der'' sorusu beni kıllandırdı, o ana kadar yazık falan dedim içimden devamlı..uzak durup durmadıgını takip edecegim sanırım
Yazık dediklerimiz kazık atıyor zaten, dikkatli olmakta fayda var, eşiniz bile kıllanmış size söylemiş
Ayy benım kocam evli bi kadınla boyle mevzuları konuşcak bide telefonla falan
Kaldıramazdım sanırım...
Siz başka bi mevzuya ben başka bi mevzuuya takıldım açıkcası...
Bulandırsın zaten bunlar normal bi davranış falan değil.ya normal bi arkadası falan olur ne bılıyım, benım var arkadaslarım, amaaaa ararlar esımıde sorarlar selam soylerler falan ne bılıyım... offf ıcımı bulandırdı kadın yaa..
benim eşimle aram bozulsa eski bi erkek arkadaşımı bulup onunla dertleşmek istemezdim yani ondan önce ailem var kız arkadaşlarım var vs. eşin sana bu olayı açık yüreklilikle anlatmış demekki adamın içinde kadına karşı kötü bi niyet yok ki oda bunu zarf olarak algıladığı için sana anlatmış bu güzel bişey ama sen eşine de ki ben senin böyle bi duruma girmeni istemiyorum bu beni çok üzer (eşine bu olayda bi bit yeniği olduğunu da söyleme ki adamın aklında yoksa aklına düşürmüş olursun) de, bide ekle dertleşcek birini arıyosa benim numaramı ver ona ben onunla dertleşebilirim de. zaten gerçekten kadın iyi niyetliyse kabul eder sende kadını güzel dürt alttan alttan lafla. kabul etmezse de anlamış olursun ki bu kadın gerçekten kötü niyetli kadında bu adamdan bana iş çıkmaz der. (beynim yandı yemin ederim)
o konuşmadan nasıl durumu anlamadınız şaşırdım. kadın resmen kocanıza yavşıyor. ayrıca eşiniz neden taa lisedeki kadınla muhabbet ediyor, hayırdır yani?? elinizden geleni ardınıza koymayın lütfen!!! kocanızda kadında suçlu çünkü...
İyi yapmışsınız sıkıyorsa bir daha mesaj atsın da görelimve eşime attıgı son whatsap msjına söyşe cvp yazdım '' ... hanım!!!!!! yazışmalarınızı başından beri takip ediyorum ve artık midemi bulandırmaya başladınız, bu yaştan sonra size ahlak dersi verecek sabrım yok, sizi engelliyorum, haa altta numaram var bir derdiniz varsa artık bana yazın....
kadından ses soluk çıkmadı hala ...ne kadınlar var arkadas evli barklı 3 cocuk annesiiii, tööbe tööbe yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?