- 25 Şubat 2015
- 1.815
- 2.358
- 333
- Konu Sahibi CoffeCoffe
-
az bile yazmışsın canım..
Selam herkese :) sizlere geceden beri aklıma takılan birseyden bahsetmek istiyorum..eşimle aramızda gecen bir konuşma bu lütfen bana yorum yapın, umarım benim içim boşu boşuna huzursuzdur...
eşim : canım ya, sana bi kac gündür söylemem gereken birşey var ama bi türlü fırsat olmadı
ben: bismillahirrahmanirrahim, hayırdır aşkım ??
eşim: benim liseden bi bayan arkadaşım vardı, beni face'den eklemişti, sonra zaman zaman msj atmaya başladı, derken durumunun (eşiyle) iyi olmadıgını, ayrılma noktasında olduklarını, hayatının çok kötü gittiğini falan anlatıı
ben: eee ????
eşim: bi kaç defa aradı beni, dediki ''görüşmemizi eşin nasıl karşılar''???!!!!
ben: görüşmemizi derken ?????
eşim: aynen, bende öyle dedim, görüşmemizi derken??
ben: ???????!!!!!
eşim:bende senin böyle bi durumda sadece bi ailenin yıkılıyor olmasına üzüleceğini, böyle karşılayacagını söyledim...bu arada kızın kocası acaipp kıskanc ve takıntılı bırısıymıs, uzuldum kızın durumuna...
ben: askım bak, sen allah rızası ıcın dınlemıssın, fıkır vermıssın, ama adam bu kızın tlf'nunu inceler senın arama kaydını falan bulur, durduk yere huzurumuz kaçar, allah yardım etsın, sen daha da arasa bile açma..
eşim: valla benimde aklıma geldi, zaten bi haftadır aramıyo....
kızlar okunaklı olsun diye böyle yazdım, benim kafama takılan şu: eşim neden bişey konuşmalıyız diye girdi konuya, yani bu bizim için neden önemli olsun ki boyle bi giriş yaptı, yada kadının tavrından huylandı da acaba benı bılgılendırmek mı ıstedı?? birde kadının ''eşin görüşmemize ne der'' sözü gayet sıradan bir şekilde söylenmiş bir laftır değilmi??? kötü düşünmek istemiyorum.. ama siz dışardan nasıl gördünüz olayı?? bi yorum lütfen, gece kafama takıldı hep
böyle bişeyi ilk defa yaşıyorum, resmen şoktayım .. tepkimi dengeleyemedim sanırım... ama çok kötü bişeymiş eşim her tlf'nu eline aldıgında paranoyak gibi acaba kadın bişeymi yazdı diye geriliyorum,nası gecıcek bu ??
Ben böyle şeylerde iyi niyetli düşünemiyorum önce bunu belirteyim ..
Eşin sanki seni bişeylere hazırmak niyetiyle söylemiş gibi geldi ..
Kadının kocasından herhangi bir karşılık görürseniz bu olayla ilgili diye seni hazırlama açısından söylenmiş bence .
Ayrıca senin rahatsızlık duymacağın boyutta bir iletişim içendeyseler kadın neden böyle birşey sorsun ki .
Sen eski bir erkek arkadaşınla aynı durumu yaşasan eşinin tepkisi ne olurdu ?
o bana normal bırı dedıgınden elım kolum baglı, hatta komşu kızı gıbı bısı dedı.. memleketlerınden, ama dun ablasına -sordum gızlıce, oda olurmu dedı o kız hep asıldı bekarken kardesıme dedı.. ben sokkkkk!!!! tabı ablasının dedıklerını dıyemedım cunku neden onu arayıp olayı buyutuyosun dıycektı.....caktırmadım ama fecı canım sıkıldı......
Sen gayet sakin yaklaşabilmişsin ..
Ben eşime o dakika dünyayı dar ederdim herhalde ..
Eşin yüz vermese kadın da böyle ısrarcı mesajlar atıp durmazdı bence ..
Eşini de uyarmalısın, böyle münasebetlerden hoşlanmadığını bilsin .
Arkadaşlığında samimi olan bir kadın senin rahatsızlığını düşüneceğine
sana selam yollar, ne bileyim saygılarını falan iletirdi ..
2 hafta sürmez bdv ye eşim beni aldattı diye konu acman inşallah olmazda temennimiz olmaması tabiki ama bu iş kötü kızın anası babası yokmu bacisi abisi yokmu esin milletin fedailigini mi yapıyor
Eşinin vicdanını kullanarak yakinlasmak istemiş yelloz ne derdi varsa başkasıyla paylassin boyleleri yuva yikiyo işte dikkat et canimşöyleymişşşş, yıllar önce mahalleden tanışıyolarmış, kızın annesı vefat edınce zorla bırıyle ( kendınden baya buyuk) evlendırılmış sımdı bambaska bı sehırde yasıyo ve cok mutsuzmuş, benım ılk lafım zaten allah yardım etsın dıııı, ama kız niyeti bozunca bende karantinaya aldım.. eşimede devamlı acıtasyon yapmış
Görüşelim aşkım, berabe r gidelim kıza akıl veririz de . :)
Bir daha bir şey dersesanırım yeterınce tırsmış ses seda yok.. eşimde diyo ki az önce kadına ne yazdıysan bırden buz kesıldı ortalık sustu anında diyo :)
Bence senin bilmediğin şeyler var. Huylandım ben ne yalan diyeyim. Masumane degil gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?