Kızlar bakarmısınız, demem gerekeni demişim değilmi?

Ben böyle şeylerde iyi niyetli düşünemiyorum önce bunu belirteyim ..
Eşin sanki seni bişeylere hazırmak niyetiyle söylemiş gibi geldi ..
Kadının kocasından herhangi bir karşılık görürseniz bu olayla ilgili diye seni hazırlama açısından söylenmiş bence .
Ayrıca senin rahatsızlık duymacağın boyutta bir iletişim içendeyseler kadın neden böyle birşey sorsun ki .

Sen eski bir erkek arkadaşınla aynı durumu yaşasan eşinin tepkisi ne olurdu ?

aynen beni delirtende buydu, hatta ben kadına gece bunları yazdıgımda eger nıyetı kotu olmasa bana geri doner ve özür anlamında bişeyler derrdi, cunku benım saf eşim sadece bunlaımda ondan boyle dıyo bıde...

o bana normal bırı dedıgınden elım kolum baglı, hatta komşu kızı gıbı bısı dedı.. memleketlerınden, ama dun ablasına -sordum gızlıce, oda olurmu dedı o kız hep asıldı bekarken kardesıme dedı.. ben sokkkkk!!!! tabı ablasının dedıklerını dıyemedım cunku neden onu arayıp olayı buyutuyosun dıycektı.....caktırmadım ama fecı canım sıkıldı......

Sen eski bir erkek arkadaşınla aynı durumu yaşasan eşinin tepkisi ne olurdu ?

Sen gayet sakin yaklaşabilmişsin ..
Ben eşime o dakika dünyayı dar ederdim herhalde ..
Eşin yüz vermese kadın da böyle ısrarcı mesajlar atıp durmazdı bence ..
Eşini de uyarmalısın, böyle münasebetlerden hoşlanmadığını bilsin .
Arkadaşlığında samimi olan bir kadın senin rahatsızlığını düşüneceğine
sana selam yollar, ne bileyim saygılarını falan iletirdi ..

kesinlikle haklısın... ona henuz o uyarımı tam anlamıyla yapmadım onuda yapıcam...

2 hafta sürmez bdv ye eşim beni aldattı diye konu acman inşallah olmazda temennimiz olmaması tabiki ama bu iş kötü kızın anası babası yokmu bacisi abisi yokmu esin milletin fedailigini mi yapıyor

şöyleymişşşş, yıllar önce mahalleden tanışıyolarmış, kızın annesı vefat edınce zorla bırıyle ( kendınden baya buyuk) evlendırılmış sımdı bambaska bı sehırde yasıyo ve cok mutsuzmuş, benım ılk lafım zaten allah yardım etsın dıııı, ama kız niyeti bozunca bende karantinaya aldım.. eşimede devamlı acıtasyon yapmış

2 hafta sürmez bdv ye eşim beni aldattı diye konu acman inşallah olmazda temennimiz olmaması tabiki ama bu iş kötü kızın anası babası yokmu bacisi abisi yokmu esin milletin fedailigini mi yapıyor

Eşinin vicdanını kullanarak yakinlasmak istemiş yelloz ne derdi varsa başkasıyla paylassin boyleleri yuva yikiyo işte dikkat et canim

valla eşim birini engellemeyi bile bilmez, face falan bilmez.. ben iyi bilirim ve takibimide yaparım, engeli asla kaldıramaz bunu bılıyuorum, az once normal msj attımı dedım oda naaptıysan sustu dedı :) sussun yoksa fena olcak dedım, kiii beni bilir çok sabırlıyım ama patlamam fena olur...umarım benım bılmedıgım seyler yoktur cok ceker elımden eger varsa...

Bence senin bilmediğin şeyler var. Huylandım ben ne yalan diyeyim. Masumane degil gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…