- 18 Haziran 2021
- 1.975
- 998
- 73
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Ama en azından 3 ay korunmaniz lazım ki rahim kendini toparlasin sağlıklı bir gebelik oluşsun tabi herkesin kendi kararı hakkınızda hayırlısı olsunİşte 1 Ağustos ta gidicem randevu aldım bakalım evet korunmuyoruzz şuan 17 temmuzda beta HCG verdim negatif çıktı
Birlikteliğe devam ettiniz mi ? Benim doktorum ilk adeti olana kadar korunun demişti çünkü çünkü kürtajın hemen ardından gebe kalmak sağlıklı olmayabiliyor demişti..genelde kürtaj varsa korunun derler size demediler mi?Öyleymiş ama belirsizlik yoruyor işte bide acaba hamilelik te olabilir mi düşüncesi heleki
Beta 0 laninca korunma demisti beta çoktan 0 landı ve korunmayı bıraktık bizdeBirlikteliğe devam ettiniz mi ? Benim doktorum ilk adeti olana kadar korunun demişti çünkü çünkü kürtajın hemen ardından gebe kalmak sağlıklı olmayabiliyor demişti..genelde kürtaj varsa korunun derler size demediler mi?
Beta 0 laninca korunma demisti beta çoktan 0 landı ve korunmayı bıraktık bizdeBirlikteliğe devam ettiniz mi ? Benim doktorum ilk adeti olana kadar korunun demişti çünkü çünkü kürtajın hemen ardından gebe kalmak sağlıklı olmayabiliyor demişti..genelde kürtaj varsa korunun derler size demediler mi?
Allah razı olsun ama doktorum gerek görmedi beta 0 laninca bırak demiştiAma en azından 3 ay korunmaniz lazım ki rahim kendini toparlasin sağlıklı bir gebelik oluşsun tabi herkesin kendi kararı hakkınızda hayırlısı olsun
Beta zaten geç sıfırlanıyor kimyasal değilse.. Doktorunuz neden korunma vermedi şaşırdım rahim hasar alıyor kürtajda onun bir toparlanma süresi var yaşanan bir gebelikle sağlıksız olabilir riske atmamak gerek.. ve enfeksiyon riski oluşuyor bunlar önemli şeyler.ilk defa bir doktorun korunma vermediğini duydum Oyüzden şaşkınlığımBeta 0 laninca korunma demisti beta çoktan 0 landı ve korunmayı bıraktık bizde
Yani benim 0 lanmisti canım doktorum betan düşecek dedi bana adet olmadan 0 a inmez diye bişey demedi ama bilmiyorum kiAdet olmadan beta sıfırlanmaz diye biliyorum ama
Kür kürtajdan sonra 3 kere muayeneye gittim ultrasona girdim rahmin gayet temiz hiçbir sorun sıkıntı yok dedi antibiyotik vermişti onları kullanmıştım zaten kan sonucunda temiz çıkmıştı herhangi bir enfeksiyon vesaire yok dedi Beta sıfırlandıktan sonra bırakabilirsin korunmayı demişti ben de bıraktım yani onun haricinde bir şey demedi bana rahmin gayet toparlanmış gayet iyi dedi rahim kalınlığı 9 milimetre demişti hatta bir sorun olduğunu söylemedi yani ben de doktor ne dediyse ona göre ayak uydurdum hayır kimyasal değil di gebeliğim bebeğim vardı kalp atışı falan vardı ama bir hafta öncesinden duymuştu gelişimi de ve kalbide durmuştuBeta zaten geç sıfırlanıyor kimyasal değilse.. Doktorunuz neden korunma vermedi şaşırdım rahim hasar alıyor kürtajda onun bir toparlanma süresi var yaşanan bir gebelikle sağlıksız olabilir riske atmamak gerek.. ve enfeksiyon riski oluşuyor bunlar önemli şeyler.ilk defa bir doktorun korunma vermediğini duydum Oyüzden şaşkınlığım
Evet canım 17 sinde baktırdım <2.30 çıktıBeta hcg baktırdınız mı hiç acaba yakın bir zamanda
Aaa tamam o zaman merak ettim sizi inşallah yeni bir gebelik vardırEvet canım 17 sinde baktırdım <2.30 çıktı
Ayyy canım benim Allah razı olsun inşallah dua edin ne olur benim için hamile duası kabul olur inşallahAaa tamam o zaman merak ettim sizi inşallah yeni bir gebelik vardır
Canım normal muayene ile rahim ne durumda göremez hatta bazı doktorlar kürtajdan sonra gebelik gerçekleşmezse rahim filmi önerilir sebebi şudur kürtaj rahimde yapışıklığa sebebiyet verebilir bunu muayene ile anlayamaz doktor.. oyüzden sorun yok demesi bunun garantisini veremez muayene ile ayrıca doktorun her dediğine inanmayın benim naçizane fikrim başıma geldiği için yazıyorum bunları doktorların çokta umru deiliz yani..İnan bazıları hiç bir şey bilmiyor ne yazık ki bende kötü tecrübeler yaşadım kötü gerçekten bişeyden anlamayan sözde doktorlar çok gördüm Oyüzden bu yazdıklarım eğer birkaç ay içinde gebelik oluşmazsa mutlaka rahim filmi çektir ve başka doktora git derim..inşallah yapışıklık oluşmazKür kürtajdan sonra 3 kere muayeneye gittim ultrasona girdim rahmin gayet temiz hiçbir sorun sıkıntı yok dedi antibiyotik vermişti onları kullanmıştım zaten kan sonucunda temiz çıkmıştı herhangi bir enfeksiyon vesaire yok dedi Beta sıfırlandıktan sonra bırakabilirsin korunmayı demişti ben de bıraktım yani onun haricinde bir şey demedi bana rahmin gayet toparlanmış gayet iyi dedi rahim kalınlığı 9 milimetre demişti hatta bir sorun olduğunu söylemedi yani ben de doktor ne dediyse ona göre ayak uydurdum hayır kimyasal değil di gebeliğim bebeğim vardı kalp atışı falan vardı ama bir hafta öncesinden duymuştu gelişimi de ve kalbide durmuştu
Güzel düşüncelerin onerilerin için çok teşekkür ederim canım ama ultrason ile baktı bilmiyorum ki yani osekilde de görür herhalde diyorum ama sözlerini dikkate alacağım elbetteCanım normal muayene ile rahim ne durumda göremez hatta bazı doktorlar kürtajdan sonra gebelik gerçekleşmezse rahim filmi önerilir sebebi şudur kürtaj rahimde yapışıklığa sebebiyet verebilir bunu muayene ile anlayamaz doktor.. oyüzden sorun yok demesi bunun garantisini veremez muayene ile ayrıca doktorun her dediğine inanmayın benim naçizane fikrim başıma geldiği için yazıyorum bunları doktorların çokta umru deiliz yani..İnan bazıları hiç bir şey bilmiyor ne yazık ki bende kötü tecrübeler yaşadım kötü gerçekten bişeyden anlamayan sözde doktorlar çok gördüm Oyüzden bu yazdıklarım eğer birkaç ay içinde gebelik oluşmazsa mutlaka rahim filmi çektir ve başka doktora git derim..inşallah yapışıklık oluşmaz
Ultrasonla her şey anlaşılsa rahim filmi olmazdı canım Oyüzden ultrason herşeyi göstermiyor ne yazık ki inşallah her şey gönlünce olurGüzel düşüncelerin onerilerin için çok teşekkür ederim canım ama ultrason ile baktı bilmiyorum ki yani osekilde de görür herhalde diyorum ama sözlerini dikkate alacağım elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?