- 8 Nisan 2024
- 661
- 170
- 23
- 31
- Konu Sahibi pembe kurklu
-
Korunmasız ilişki oldu mu hamilelik olabilir mi yeniden normal değil bir kadın doğuma gidip kontrol ettir sonra adet söktürücü kullanmam gerekebilirİyi akşamlar yaklaşık 53 gün önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ama hala regl olmadım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif çıktı rahim duvarı kalınlığı 9 mm dedi doktor ama hala gelen giden yok bu durum canımı sıkıyor şiştim iyice de sadece 1 temmuzda pembe leke geldi 5 gün boyunca ama doktor o regl degil dedi böyle bi durum yaşayan varmı yardımcı olan
İşte 1 Ağustos ta gidicem randevu aldım bakalım evet korunmuyoruzz şuan 17 temmuzda beta HCG verdim negatif çıktıKorunmasız ilişki oldu mu hamilelik olabilir mi yeniden normal değil bir kadın doğuma gidip kontrol ettir sonra adet söktürücü kullanmam gerekebilir
Kürtajın için üzüldüm bende daha önce yaşadım doktorum adetin 60 güne kadar gelmezse korkma geç gelebilir demişti 58.gün adet olmuştum Oyüzden normaldir diye düşünüyorum bende yaşadımİyi akşamlar yaklaşık 53 gün önce bebeğimi kaybettim kürtaj oldum ama hala regl olmadım 17 temmuzda beta HCG verdim negatif çıktı rahim duvarı kalınlığı 9 mm dedi doktor ama hala gelen giden yok bu durum canımı sıkıyor şiştim iyice de sadece 1 temmuzda pembe leke geldi 5 gün boyunca ama doktor o regl degil dedi böyle bi durum yaşayan varmı yardımcı olan
Anladım çok teşekkür ederim ağrılarım da var ama gelen giden yok halen özellikle sol kasık ağrım var fazla hemdeKürtajın için üzüldüm bende daha önce yaşadım doktorum adetin 60 güne kadar gelmezse korkma geç gelebilir demişti 58.gün adet olmuştum Oyüzden normaldir diye düşünüyorum bende yaşadım
Bende leke yaşadım 1 temmuzda ama gelen giden yok daha ve kasık ağrısı özellikle sol tarafta yaşıyorum bilmiyorum ki nasıl olacak belirsizlik çok berbat bir durum yaBende kürtajdan 55 gün sonra ilk regl oldum 60 güne kadar normal sayıyorlar.
Hatta 40. Gün yumurtlama gördüm 55de regl oldum. Ara ara regl olacak ağrılar yaşadım leke falan gelmemişti ama
Bence bir kaç güne olursun canım korkma ilk adet geç gelir demişti doktorum kürtajdan ötürü anca toparlanıyor rahimAnladım çok teşekkür ederim ağrılarım da var ama gelen giden yok halen özellikle sol kasık ağrım var fazla hemde
Ben 28 Mayıs'ta oldum inşallah olurum en kısa zamandaKürtajdan sonra biraz vücudun toparlanması zaman alıyor. 2. Reglim de 2 gün ama çok yoğun geçmişti. 25 martta kürtaj oldum fakat şuan her şey düzene girdi
Öyleymiş ama belirsizlik yoruyor işte bide acaba hamilelik te olabilir mi düşüncesi helekiBence bir kaç güne olursun canım korkma ilk adet geç gelir demişti doktorum kürtajdan ötürü anca toparlanıyor rahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?