Kızlar bakarmısınız?

Esmtml

Hayeller cesaret ister..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
121
93
13
Merhaba Kızlar benim 2 gündür sırt ve sol kasığımda çok kötü kasılmalar var özellikle şuan sırt ağrım çok fazla düşükle sonlanan hamileliğimde de böyle olmuştu adetime de 14 gün var hesaplamama göre dün yumurtalama günümdü bu belirtiler neyin belirtisi acaba?

canım adetine 14 gün varmış şuan olsa olsa döllenme oluyodur o zaman normal bu belirtiler bende de olur açıkçası hatta bebiş yerleşiyormu nedir derim
insan düşük yaşayınca korkuyor haklısın ama bence rahat ol

canım adetine 14 gün varmış şuan olsa olsa döllenme oluyodur o zaman normal bu belirtiler bende de olur açıkçası hatta bebiş yerleşiyormu nedir derim
insan düşük yaşayınca korkuyor haklısın ama bence rahat ol
Haklsın canım ama işte ister istemez korkuyor insan buda öyle olur mu diye tabi daha bilmiyorum dediğin gibi dönelmedir inşallah

içini ferah tut canım ben iki düşük yaşadım
şimdi hamileyim tekrar Allaha şükür
güzel düşün güzel olsun
inşallah bu ay bebişine kavusursun canım

içini ferah tut canım ben iki düşük yaşadım
şimdi hamileyim tekrar Allaha şükür
güzel düşün güzel olsun
inşallah bu ay bebişine kavusursun canım
Çok teşekkür ederim ya :)
Allah inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde.
Canım sen şuanki gebeliğinde ne tür belirtilerle anladın gebe olduğunu?
Ve de sence benim bu kasılmalar dönelme falan mıdır gerçekten acaba yoksa soğuk falan mı aldım ya

Çok teşekkür ederim ya :)
Allah inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde.
Canım sen şuanki gebeliğinde ne tür belirtilerle anladın gebe olduğunu?
Ve de sence benim bu kasılmalar dönelme falan mıdır gerçekten acaba yoksa soğuk falan mı aldım ya

canım bende hafif kramplar oluyor öyle anlıyorum
tabi bilemeyiz inşallah bebiştendir canım haberini bekliyorum mutlaka :)

O belirtiler yumurtlamanın belirtisi,ilişki olduysa da onun agrısı :))))) Ne olacak ki

Evet oldu ilişki :)
Hamilelik belirtisi olduğunu duymak istiyorum:KK70:
Eh be Can'ım belki yeni dölleniyor :)) Bu kadar takmayın.İlişki gününü belirle 14 gün sonra adetini bekle o ara kafanı dağıt.Valla ben belirtiler oldugu ay hamile degildim,belirti yokken de hamileydim.O kadar emindim ki zıpladım gelsin diye karnıma sıcak torba koydum.Adetimi 5 gün geçti zorla test yaptım ki yumurtlama günümden adet günümden eminken...

Eh be Can'ım belki yeni dölleniyor :)) Bu kadar takmayın.İlişki gününü belirle 14 gün sonra adetini bekle o ara kafanı dağıt.Valla ben belirtiler oldugu ay hamile degildim,belirti yokken de hamileydim.O kadar emindim ki zıpladım gelsin diye karnıma sıcak torba koydum.Adetimi 5 gün geçti zorla test yaptım ki yumurtlama günümden adet günümden eminken...
Haklısın canım işte takma diyince olmuyor malesef :))
çok duydum bunu belirtiler varken hamile olmayan ama belirti yokken hamile olan. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım.

canım 3+4 daha bir aylık bile olmadık :) ben erken öğrendim adete bir hafta kala
Ah daha çok yeni ya :))
Allah korusun hep bebişini ve bizlerede nasip etsin.
Bende ilk hamileliğimde düşük yaşadım adetim 1 hafta geçti test yaptım hem kan hem idrar ikisinde de pozitif çıktı ve 3 sonra düşük oldu yani 3 haftalıktı gebeliğim

Ah daha çok yeni ya :))
Allah korusun hep bebişini ve bizlerede nasip etsin.
Bende ilk hamileliğimde düşük yaşadım adetim 1 hafta geçti test yaptım hem kan hem idrar ikisinde de pozitif çıktı ve 3 sonra düşük oldu yani 3 haftalıktı gebeliğim

seni çok iyi anlıyorum canım aynını yaşadım hcg hızla düştü ve kanama başladı
inşallah bebişine kavusursun bir an önce

Back
X