Kizlar bakarmisiniz

buse_06

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
117
18
298
Sakarya
Kimyasal gebelik yasayanlar bilgi verirmisiniz betam 553.66 dan 166 ya duatu kimyasal dediler dun aksam az bi lekelenmem oldu bugunde lavobaya gittikce afedersiniz camursu kahve rengi akinti gibi boyle durum yasayan varmi

Merhaba benim de 100 den 50 ye düştü kahverengi lekelenmem var. 48 saat sonra kan vericem inşallah dış gebelik değildir korktum

Insallah degildir
Piskolojik okarak cok etkileniyoruz oyuzden sabirli ol allaha tevekkul et kendini rahatlatmaya calis korma sakin rabbimden hersey artik erseyin tedavisi var gerci bende korkuyorum benim deger guzel dusmus ozel doktorumda bana kimyasal diyor korkma diyor herseyimi anlatirim doktoruma 5 seneluk doktorum icimi rahatlatmaya calisiyorum yarin bende tekrar kan verecem insallah duser

İnşallah düşer benim doktorum da öyle dedi kimyasal diye ama takip etmemiz lazım dedi bilemiyorum Ki Allah yardımcımı olsun

O kahverengi lekelenmen hala devam ediyormu
Bir de benim ilk 37 daha sonra 3 gün sonra 100 çıkınca doktor yükselmeyi kötü bulmadı devamı gelebilir dedi progesteron iğne ve hap başladı bir tane büründüm 2 tane de hapı fitil olarak kullandım Bugün bıraktırdı. Kanamam ne zaman adete döner bilmiyorum sizin ki adete döndü mü acaba

Bi arkadas yazmis deger sifirlandiginda kanama oluyormus diye yazmis beklemekden baska caremiz yok benim kan tahlili yarin insallah hayirli sonuclar alirim dis gebelik falan cikmaz insallah

Bi arkadas yazmis deger sifirlandiginda kanama oluyormus diye yazmis beklemekden baska caremiz yok benim kan tahlili yarin insallah hayirli sonuclar alirim dis gebelik falan cikmaz insallah
İnşallah dualarım sizinle birbirimize dua edelim inşallah düşmüştür. Sabahtan beri okumadığım konu kalmadı sitede dediğiniz gibi tek çare beklemek... mutlaka haber verin olur mu çok geçmiş olsun

Saol canim sanada cok gecmis olsun hic birsey dusunme sikinti yapma insallah atlatacagiz beni durumundan haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…