Aşılama kızlar bakın lütfenn moralmen çöktüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

umutlu_umutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
46
0
86
İstanbul
bgün benim asılamada 14. günüm idrar testinde silikte olsa çıkar diyolardı büdün yaptım ama sadece tek çizgi belirdi sizcede yani hamile dilmiyim yarın test günüm yaptırmımmı sizce çok moralmen çöktüm yani napcamı bilmiyorum...

dur bakalım güzelim hemen umutsuzluğa kapılma..çıkmayabilir..yarın inşaallah adet olmazsan kan testi yaptırırsın, kesin sonucu öyle öğrenirsin..ama şimdiden üzme kendini..inşaallah bebişin seninledir tatlım..

bgün benim asılamada 14. günüm idrar testinde silikte olsa çıkar diyolardı büdün yaptım ama sadece tek çizgi belirdi sizcede yani hamile dilmiyim yarın test günüm yaptırmımmı sizce çok moralmen çöktüm yani napcamı bilmiyorum...

merhaba canım bugün de benim 14. günümdü ve ben de idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıkmadı.... yarın da kana baktıracam ama artık umudum yok.. senin sonucunu yazarsan sevinirim

merhaba canım bugün de benim 14. günümdü ve ben de idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıkmadı.... yarın da kana baktıracam ama artık umudum yok.. senin sonucunu yazarsan sevinirim

ben kanda baktırmayı düşünmüyorum çünkü ne belirti var ne bişey içimde öyle bi hisde yok anca 1hafta daha adet olmazsam anca ozaman yaptırırım ama senin sonucunu merakla bekliyorum mutlaka bildir inş. seninki tutmuştur.:emir_bebek:

bence yıkılma ve yılma yıne bı umut yolu acılmıs oluyo bıle yenı bı bebıs hazırlıgına soyunursun bende bugun asılamamı yaptırdım ıkı kez yaptılar sukadarını soylım hıc umutlu degılım ama ıhtımal bırakmıyoda degılım oyuzden kendımı bende cok alıstırmak ıstemıyorum hayırlısı guzelım allah korusun meleklerımızo tutunsunlar bızlr

kendimi alıstırdım diyorum ama adet olmım diyede dua ediyorum keske bebişim annesine süpriz yapsada ben sana sessizce geldim dese diyorum ama ama hersey allahtan nasip kısmet vardır bizamanı

canım inşallah tutmuştur. bende 1 şubatta aşılama yaptım. 14. gün ecz testinde ikinci çizgi silik çıktı.
üzülme inş. sende hamişsindir. bazen idrarda geç çıkabilir. bunun nedeni beta hcg hormonu idrara geç geçebiliyor. güzel haberler verirsin inş.

bak ben ilk aşılamamda hamile kaldım. hepinize dua ediyorum inşallah hepinizde o güzel haberi alırsınız. tek tavsiyem aşılamadan sonra hiç bişey düşünme üzülme strese girme. ağır hiçbişey kaldırma. ev işleride dahil tabi. bol bol uzan. eğer rabbimde kısmet etmişse olur inşallah.

Moralını bozma canım OYLE BIR ANDA VERIYOKI RABBIM SADECE BOL DUA ET VE ICINDEKI UMUDUNU SAKIN KAYBETME YANI KAYBETMEYIN BENDE 2. ASILAMAM YAPILCAKDI HAMILE KALMISIM O YUZDEN MORALINIZI YUKSEK TUTUN! INSALLAH EN KISA ZAMANDA KUCAGINIZA ALMAK NASIB OLUR ARKADASLAR.

mucize bu olsa gerek ya rabbim işte yeri göğü yaradan bunca yıl ugraş bazı evrelerden geç ondada umdugunu bulma ve ummadıgın bianda o yıllarca ugrastın hayatının en güzel haberini al senin yerinde olmak isteyen çok kişi vardır heralde ben dahi ama allah büyük çok sevindim canım ya allah tamamına erdirsin

ben kanda baktırmayı düşünmüyorum çünkü ne belirti var ne bişey içimde öyle bi hisde yok anca 1hafta daha adet olmazsam anca ozaman yaptırırım ama senin sonucunu merakla bekliyorum mutlaka bildir inş. seninki tutmuştur.:emir_bebek:

merhaba canım artık hiç umudum kalmadı çünkü hcg 9.9 çıktı doktor 2 gün sonra bi daha baktır dedi ama benim hiç umudum yok sanırım tekrar doktor yollarını aşındıracaz.... inşallah senin ki tutar
benneyaptımki

merhaba canım artık hiç umudum kalmadı çünkü hcg 9.9 çıktı doktor 2 gün sonra bi daha baktır dedi ama benim hiç umudum yok sanırım tekrar doktor yollarını aşındıracaz.... inşallah senin ki tutar
benneyaptımki

özür dilerim muhabbetinize dalmak istemem ama...arkadaşım 5 ve üzeri pozitiftir.hamilesin sen neden üzüldüğünü anlamadım...

Back
X