- Konu Sahibi umutlu_umutlu
-
bgün benim asılamada 14. günüm idrar testinde silikte olsa çıkar diyolardı büdün yaptım ama sadece tek çizgi belirdi sizcede yani hamile dilmiyim yarın test günüm yaptırmımmı sizce çok moralmen çöktüm yani napcamı bilmiyorum...
merhaba canım bugün de benim 14. günümdü ve ben de idrar testi yaptım ve 2. çizgi çıkmadı.... yarın da kana baktıracam ama artık umudum yok.. senin sonucunu yazarsan sevinirim
bgün benim asılamada 14. günüm idrar testinde silikte olsa çıkar diyolardı büdün yaptım ama sadece tek çizgi belirdi sizcede yani hamile dilmiyim yarın test günüm yaptırmımmı sizce çok moralmen çöktüm yani napcamı bilmiyorum...
ben kanda baktırmayı düşünmüyorum çünkü ne belirti var ne bişey içimde öyle bi hisde yok anca 1hafta daha adet olmazsam anca ozaman yaptırırım ama senin sonucunu merakla bekliyorum mutlaka bildir inş. seninki tutmuştur.
üzülme vardır bi zamanı allah hayırlıysa saglıklı bi sekilde nasip etsin cümlemize. bugün kacıncı günün canım adet falan olmadın dimi
allah büyük kimbilir belkide bebişlerimiz bize haber vermeden sessizce süpriz yapar
merhaba canım artık hiç umudum kalmadı çünkü hcg 9.9 çıktı doktor 2 gün sonra bi daha baktır dedi ama benim hiç umudum yok sanırım tekrar doktor yollarını aşındıracaz.... inşallah senin ki tutar
benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?