- Konu Sahibi umutlu_umutlu
-
ah nerdee keşke .. sen naptın kan testi yaptıracak mısın kaçıncı günün
özür dilerim muhabbetinize dalmak istemem ama...arkadaşım 5 ve üzeri pozitiftir.hamilesin sen neden üzüldüğünü anlamadım...
özür dilerim muhabbetinize dalmak istemem ama...arkadaşım 5 ve üzeri pozitiftir.hamilesin sen neden üzüldüğünü anlamadım...
ya bilmiyorum kayra42 nin yazdıgı kafamı karıstırdı 5 ve üzeri pozitiftir diyo ya nebilim 1 2 gün beklim diyorum şimdide bakalım ruh halime baglı
kararımı verdim eger yarında hasta olmazsam sabah yaptırıyorum dua edin nnnnoooooooooooooooolluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
kayra hamilemisin canım.
kayracım ben de öyle diyodum ama 14. güne düşükmüş onun için bi de kist olursa da 5 in üstüne çıkabilirmiş
kararımı verdim eger yarında hasta olmazsam sabah yaptırıyorum dua edin nnnnoooooooooooooooolluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............
evet güzelim 19 haftalık hamileyim çok şükür.
ya lütfen öyle düşünme.umutsuzluk dinimizde bile günahtır.ben bu sitede tanık oldum 5 çıkıpta değeri katlananları.rabbim eğer ol dediyse kimse engel olamaz.bekleyişin çok zor olduğunu bilirim.ama sabır ve dua.ben isimlerinizle dua edeceğim sizlere.buradan bağırın bende tebrik edeyim sizi inşallah...
yer gök dua ile yaratılmıştır der annem ve ben sana bol bol dua edeceğim birde gzd82 ye.sabırlı ol canım.hakkında hayırlısı.rabbim mutluluk gözyaşları döktürsün....
kayracım duaların için sağol inşallah dediğin gibi olur yarın bakalım nolcak...
canım inş. yarın mutlu haberlerle dönersin bize.
geldim kızlar ama yaptıramadım maalesef korktum cesaret edemedim edemiyorumda zaten adet olacakmısım gibi hafiften sancımda gelmeye basladı ama akıntım var baya ama akıntımın rengide degişmeye başladı gibi yani yok yaptıramıyorum korkuyorum 1 2 gün daha gecsin istiyorum yanlıs yapıyorum belki bugün gün boyu dısardaydım cok test yaptırabilcem yerlerden geçtim ama sadece bakıp yoluma devam ettim içeri giremedim yani bakalım hayırlısı allahtan yinede dualarınızı eksik etmeyin nolur....
evet arkadaslar günüm gecmesine ragmen yine idrar testi yaptım negatif çıktı artık olmadına eminim yani vardır bi hayır hayırlısı allahtan allah caresi olmayan dert vermesin yeterki napalım kadeeeeeeeeerrrrrrr kısmeeeeeeettttt ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?