Aşılama kızlar bakın lütfenn moralmen çöktüm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kararımı verdim eger yarında hasta olmazsam sabah yaptırıyorum dua edin nnnnoooooooooooooooolluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

kayra hamilemisin canım.

evet güzelim 19 haftalık hamileyim çok şükür.

kayracım ben de öyle diyodum ama 14. güne düşükmüş onun için bi de kist olursa da 5 in üstüne çıkabilirmiş

ya lütfen öyle düşünme.umutsuzluk dinimizde bile günahtır.ben bu sitede tanık oldum 5 çıkıpta değeri katlananları.rabbim eğer ol dediyse kimse engel olamaz.bekleyişin çok zor olduğunu bilirim.ama sabır ve dua.ben isimlerinizle dua edeceğim sizlere.buradan bağırın bende tebrik edeyim sizi inşallah...

kararımı verdim eger yarında hasta olmazsam sabah yaptırıyorum dua edin nnnnoooooooooooooooolluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............

yer gök dua ile yaratılmıştır der annem ve ben sana bol bol dua edeceğim birde gzd82 ye.sabırlı ol canım.hakkında hayırlısı.rabbim mutluluk gözyaşları döktürsün....

kızlar bende 14. günü yaptım 70 küsür çıkmıştı. dr. ümitlenme dedi. ilaçların etkisi olabilir demişti. adet tarihin geçsin bi daha bak demişti. çok şükür ikinci baktığımda 554 çıkmıştı. ve şimdi hamileyim. Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.

umutlucum hayırlı haberlerini bekliyoruz İnşallah hamişsindir Rabbim isteyen herkeze Sağlıklı, hayırlı, ömürlü evlatlar nasib etsin amin.

kayracım duaların için sağol inşallah dediğin gibi olur yarın bakalım nolcak...

geldim kızlar ama yaptıramadım maalesef korktum cesaret edemedim edemiyorumda zaten adet olacakmısım gibi hafiften sancımda gelmeye basladı ama akıntım var baya ama akıntımın rengide degişmeye başladı gibi yani yok yaptıramıyorum korkuyorum 1 2 gün daha gecsin istiyorum yanlıs yapıyorum belki bugün gün boyu dısardaydım cok test yaptırabilcem yerlerden geçtim ama sadece bakıp yoluma devam ettim içeri giremedim yani bakalım hayırlısı allahtan yinede dualarınızı eksik etmeyin nolur....

bence bekleme derim. hemen yaptır. çünki bişey varsa en azından daha dikkatli olursun. akıntım var demişsin. bendede çok akıntı olurdu. bu hamilelik belirtisi olabilir. bence çok beklemeden yaptır. güzel haberlerini bekliyoruz.

evet arkadaslar günüm gecmesine ragmen yine idrar testi yaptım negatif çıktı artık olmadına eminim yani vardır bi hayır hayırlısı allahtan allah caresi olmayan dert vermesin yeterki napalım kadeeeeeeeeerrrrrrr kısmeeeeeeettttt ....

bence kanda baktır. bak o hormon idrara geç geçiyo. benim ilk gebeliğimde 13 gün geçtikten sonra idararda çıkmıştı.o nedenle idrar testine güvenme. git bi sağlık merkezine kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…