- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Yaa oyle mi dersin :)Bence hamilesin :) hayirli olsun.
bence de hamilesin hayırlı olur inşGunaydin kizlar.
Daha once konu da acmistim ama ayri bir baslikta sormak istedim sorumu.
9 aylikevliyi.m. agustosta dusuk yaptim. Dun regl olmam gerekiyordu. (25mart).
Regl olmadim dun ve suana kadar bir sey yok.
Test aldim yaptim. Silik bir cizgi var.ilk hamileligimde de reglim iki gun geciktiginde test yapmistim boyle silik cikmisti.
Ama Bakmanizi istiyorum. Hamile.miyim?
Gunaydin kizlar.
Daha once konu da acmistim ama ayri bir baslikta sormak istedim sorumu.
9 aylikevliyi.m. agustosta dusuk yaptim. Dun regl olmam gerekiyordu. (25mart).
Regl olmadim dun ve suana kadar bir sey yok.
Test aldim yaptim. Silik bir cizgi var.ilk hamileligimde de reglim iki gun geciktiginde test yapmistim boyle silik cikmisti.
Ama Bakmanizi istiyorum. Hamile.miyim?
Allah razi olsun canim hayirlisi olsun diye cok dua ettim.bence de hamilesin hayırlı olur inş
Cok tesekkur ederim canim :)Canim hamilelik var hayirli olsun kuzum :)
kan ver derim kesinlessin değerine baktr
Yaa oyle mi dersin :)
Teşekkür ederim canim Allah razi olsun.hamilesin canım hayırlı olsun kan testi yaptır netleşsin
bugün yaptırma şansın yokmuTeşekkür ederim canim Allah razi olsun.
Bizim buradaki saglik ocagi sagolsun bir gun sonrasına veriyor sonuc. Yarin yaptirsam pzt. Verecek sonucu.
Evetttt kesinlikle bir an evvel kan testi ile kesinlestirmelisin. Ve bir an evvel doktoruna basvur dusuk icin onlem alsin canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim icinde dua et.
bugün yaptırma şansın yokmu
yada biraz sabırlı ol pazartesi doktora gidersin
Allah hayirli olani nasip etsin insallah hepimiz icin. Hayirli evlatlar nasip etsin her isteyene.
çok iyi yapmışssın canım sağlıklı bi gebelik olmuştur tekrardan hayırlı olsun allah tamamına erdirsinBurda sabah 8.30 10.00 arasi kan aliyorlar o yüzden bugun icin geçti canim. Dedigin gibi en erken pzt.ye kaldi.
Bu arada ben yumurtlama ve olasi dogurgan gunlerimi kacirmadim birlikteliğimiz oldu esimle . Ve bir aydir folik asit kullandim.
Allah razi olsun canim sagolasinn.çok iyi yapmışssın canım sağlıklı bi gebelik olmuştur tekrardan hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Allah razi olsun canim hayirlisi olsun diye cok dua ettim.
Doktora ne zamam gideyim sizce bir iki hafta bekleyeyim mi?
Ilhamileliğinim dusukle sonuclandigi icin endiseliyim cok.
Pazartesi gunu kanda gebelikTesti yaptiraCagim inşallah gelismeleri yazarim...en güzel zaman bence 2 hafta gecikmeden sonra gitme dediğin gibi insan üzülüyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?