kızlar bakmadan gecmeyın:(acilll

avukatzeynep

Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
33
3
16
kızlar lutfen yardım edin bnm nişanlımın 10 nisanda asker yemeği var dawullu zurnalı ben ne giymeliyim sizce?fotograflarla atarsanız

Siz foto koymalısnız bence, insanlar elbise fotosu mu arayıp koyacak, ayrıca herkezin zevki başkadır

tabi haklısınız:)
fakat benım dmek ıstedıgım vakıt asyıran olursa mesela su gıbısınden bır örneklemede bulunabılırler yoıksa benm aklımda en kucuk bir kombın yokki foto koyayaım aile bni ilk kez görecek söz yuzk takma aıle arasında olmustu:S

Kendiniz hakkında biraz daha bilgi verirseniz daha iyi yardım alırsınız diye düşünüyorum...

Mesela çevreniz , tarzınız nasıl?

daha çokmuş ya 2 hafta var, ama siz tarzını,çevrenizi falan söyleseniz daha iyi olur ona göre yardımcı olabiliriz.

Bence siyah bir elbise olabilir canim. Sonucta asker ugurlarken bi burukluk olacaktir cok satafatli, renkli bi sey giyersen biraz garip kacabilir

kızlar lutfen yardım edin bnm nişanlımın 10 nisanda asker yemeği var dawullu zurnalı ben ne giymeliyim sizce?fotograflarla atarsanız

neticede bi asker gecesi canım ne olcak :=) siyah bi elbise giy sade uzun yada kısa ortama göre çewrenizi bilmiyorum çünkü. hafif bir makyaj parıltılı takılarlada elbiseni tamamlayabilirsin:) veya kırmızı diz hizasında bir elbise giyip kısa kollu tek düğmeli ceket giyebilirsin.
ımm baskaaa taşlı kotlar oluyor şık onlardan giyip üzerinede şifon gömlek felan giyebilirsin :)
vs vs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…