Kızlar bana acil yardım ben bı hata yaptim sanirim

aysegulparlak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2025
18
3
1
28
Merhaba herkese ben bugün büyük bı aptallık yaptım ya
Ben tüp Bebek surecindeyim ve yumurta büyütme iğnesi yapıyorum tek kullanımlık hergun kolumdan iğne vuracağım sırada iğne kolumdan çıktı yere düştü tam 9 da vuruluyorum vaktim yok başka bı iğne de yoktu bende dünkü vurundugum iğneyi vurmak zorunda kaldım ama dezenfekte etmedim kapağı vardı yani acaba bişey olur mu hastalik kaparmiyim sadece kendi vurundugum igneydi ne yapmaliyim lütfen yardım edin şimdi de cok pişmanım bazen bı insanın salakligi tutarya aynen öyle oldum düşünmeden yaptım

Ben tüp Bebek surecindeyim ve yumurta büyütme iğnesi yapıyorum tek kullanımlık hergun kolumdan iğne vuracağım sırada iğne kolumdan çıktı yere düştü tam 9 da vuruluyorum vaktim yok başka bı iğne de yoktu bende dünkü vurundugum iğneyi vurmak zorunda kaldım ama dezenfekte etmedim kapağı vardı yani acaba bişey olur mu hastalik kaparmiyim sadece kendi vurundugum igneydi ne yapmaliyim lütfen yardım edin şimdi de cok pişmanım bazen bı insanın salakligi tutarya aynen öyle oldum düşünmeden yaptım
Korkma bişey olmaz başıma geldi benimde için rahat olsun ama birdaha sakın kullanma zaten kızarıyor orası 2.defa kullandığımız için ama bişey olmadı şükür

Korkmaaa ondan bişey olmaz da bu kadar stresten olur hiç endişe etme insanız öyle hatalar olabiliyor ya

Korkma bişey olmaz başıma geldi benimde için rahat olsun ama birdaha sakın kullanma zaten kızarıyor orası 2.defa kullandığımız için ama bişey olmadı şükür
Çok korkuyorum eşime tanidiklarima sordum yemedigim azar kalmadı o an niye öyle yaptım anlamadım ama çarem de yoktu inşallah dediğin gibi olur gerçi başkasının iğnesi değil yine kendi ignem ama insan korkuyor tabi hastalık falan olmaz insallah

Sakin ol canım bende aynı olayı yaşadım hemde transferden sonra iğne bulamadığım için dünki kullandım vurduğum yer kızardı bi iki gün ama bişey olmadı şükür bi daha yapma ama bi sorun olacağını sanmıyorum strese sokma kendini :)

Yok yok canım korkma hiç. Yani böyle şeyler olabiliyor malesef süreçte ne kadar dikkatli olsanda bende karnıma batırdığım iğneyle tüpüm içinden yarın için kullanacağımı çekmiştim hahaha
Oh çok şükür siz böyle diyince baya rahatladım ya çok saolun, ♥️

Çok korkuyorum eşime tanidiklarima sordum yemedigim azar kalmadı o an niye öyle yaptım anlamadım ama çarem de yoktu inşallah dediğin gibi olur gerçi başkasının iğnesi değil yine kendi ignem ama insan korkuyor tabi hastalık falan olmaz insallah
Valla yaptım içimde de tuttum Allah esirgesin mesela milletin dili her yere dönüyor enfeksiyon kapsak başka bişeyden sen öyle yapmışsın ondan oldu derler demeseydin iyiydi neyse üzülme hiç Allah’ın izniyle hiçbir şey olmuyor

Back
X