kizlar bana acil yardim edin..

Ya arkadaslar direk esi suclamayin.

Ben cocuk dogurduktan sonra biraz salmistim. Esim sen boyle degildin ne oldu dedi. Birden evrim gecirip eski halime döndüm.

İyi oldu. Suslu suslu dolanıyorum

süpersin sonuna kadar katılıyorum

Bu erkeklerdeki doyumsuzluk nedir?
Kadın her işe koşmalı. Eve gelince de evde erkeğini mutlu etmeli. Hem göze, hem mideye hem de yatağa hitap etmeli. ama erkek dediğin tek model, tek kalıp. Tek istediğimiz azcık işin ucundan tutmaları yaparlarsa ne ala..
Eşin başka gördüğü kadınlara da özeniyor olabilir.
Sen evde temiz olduktan sonra bakım aslında odur. Pis bir yerin yoksa.
Ama çoğumuz yapamasak da dış görünüşe zaman zaman reset atmak lazım. Kendimiz için de iyi olur ama değişikliğe kapalı insanlarız genelimiz Türkler olarak. Mesela uzun saçları pat diye kısaltan kaç kişi vardır? Ya da rengarenk değişim yapan. Ben de yapamıyorum maalesef ama yapmak lazım.

Konu sahibi eğer ki gerçekten kendini çok salıp kilo almışsan,kendi kişisel bakımına ve temizliğine önem vermiyorsan ben eşine hak veririm bu konuda.Ama sen herşeyine dikkat ettiğin halde,eşin durup dururken sana bu lafları ediyorsa sen haklısın.Kimse için hiçbir şey yapma.Şu kocişimin ilgisini çekeceğim diye garip garip şekillere giren kadınları hiç anlamıyorum ben.Her insanın bir tarzı vardır.Senin tarzın neyse öyle giyin,kendin istiyorsan değişiklik yapmak kendin için yap.Kocan senin için ne değişiklik yapıyor? Sende ondan iste bakalım bir şeyler ne yapacak senin için? Niye hep böyle şeyler kadınlardan bekleniyor? Seni sen olduğun için sevsin,ilk okulda ront gösterisine mi çıkıyoruz şekilden şekile girelim erkekler için? Ne komik şeyler yahu.Çocuk gibi çiçekli böcekli giyin evde adamı bekle

sende hep giysili geliyon bi kere de çıplak gel evet de farklı olsun de dalga geç.

Bence sadece saç boyatıp makyaj yapmakla olmaz FashionStil in de vurguladığı gibi kesinlikle kiloya dikkat etmeli ve temizlik kesinlikle cok cok önemli tabiiki günlerce banyo yapıp kokuşmaktan bahsetmiyorum ama mesela üzerinize sinen soğan kokusu eğer saçlarınız yağlı bi yapıya sahipse saçlarınızın yapışık görüntüsü bile çok çok etkiler. biz onları düşünerek yemekler yapıyoruz evet ama onlar bana göre olumsuza programlanmış oduncuklar olduğu için yemek yaptıktan sonra kıyafetimizi değiştirmeli hatta mümkünse duş alıp temiz kıyafetler giymeliyiz. onun dibi düşüp hayran kalsın diye değil ama kendimize saygımızdan.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…