- Konu Sahibi cimcime1991
bunuda denedim ancak böyle oldğumda bana sen değişiyosun merak ederdin etmiyosun hiç mesaj atmamışsın gibisinden ne bilim kendisini haklı çıkarıcak şeyler arar bi dünyada şey uydurur yani düşüne düşüne abartır ben sadece haber vermemesine kızdım üstüne attığım mesajda iletilmeyince daha çok sinirlendim ne olursa olsun haberim olmalı tek kişilik yaşamıyor çünkü sorumlulukları var bana dair benden beklediklerini kendiside yapmalı
aslında sorumlulukları yok sana karşı....bi iliski yasıyosunuz birbirinizin evebeyni deilsiniz kimse kimseye hesap vermek zorunda değil..aynı sekilde sen de hesap vermemelisin ki o senin için böyle endiseli düsünsün o senin icn niye cvap vermiyor ya da niye telefonu kapalı diye kafayı yesin....ve bırak hic mesaj atmıyorsun diyen taraf hep o olsun....sen onu merak ediyomuş gibi yapma zaten işin inceliği burda....uzun sürmesini ve onu kaybetmemeyi istiyosan bunu yapman gerekir....malesef her zaman hislerle hareket etmek yanlıs oluyo...akıl oyunları olmayınca askta kaybeden taraf oluyosun...