• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana akıl verin nolurrrrr

-bella-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
449
79
118
canlarım ben evlenip ayrıldım,3 sene oldu ayrılalı
suan bi birlikteliğe basladım yeni,1ay olucak ama öyle bişeyki onu kaybetmek istemiyorum
daha yüzyüze gelmedik,o yüzden durumumu söylemedim.ama tutucu ve kıskanç biri bu durumu kabullenirmi bilmiyorumm :((
ben onunla yasadığım duyguları cooook uzun zamandır yasamadım,hemde onu daha görmeden
yüzyüze görüştüğümüzde nası söliceğimi bilmiyorum
ilk görüşmede söylesemmi :((

tabiki sölemen gerek bu saklanılacak bişi değilki . hem sana değer veren seven insan bunu dert etmemelidir. herşeyi açık açık paylaşım beraberinde güvenide getirecektirzemuszemus

:uhm:
simdi ben anlamadim.....
.....görmedin ama asik mi oldun?....
bu nasil oluyor ya???

Görmeden 1 ayda aşık olmak
uzayda yaşıyoruzda benim mi? haberim yok:1ninca:
arkadaşım boşlukda oldugun için böyle düşünüyorsun bence
ve bi sirkelen kendine gel...
3 yıldır kimseyi hayatına sokmamışsın
1 ayda soktugun adama dön bi bak istersen.. Yüzünü bile göstermemiş...

Liseli kız degilsiniz. Sanal aşklar pacaları sıvıyana kadardır...(Bu devirde):1closedeyes:

suan bi birlikteliğe basladım yeni,1ay olucak ama öyle bişeyki onu kaybetmek istemiyorum
daha yüzyüze gelmedik,o yüzden durumumu söylemedim.ama tutucu ve kıskanç biri bu durumu kabullenirmi bilmiyorumm :((
ben onunla yasadığım duyguları cooook uzun zamandır yasamadım,hemde onu daha görmeden

Önceki mesajlarınızdan birinde
"akşam msnde konusurken melekler şehrini seyrettinmi dedi hayır dedim, melekler şehri izleyeceğimiz ilk film olsun dedi ama çekirdekte yicez dediiii" yazmışsınız demek ki sanalda başlamış...
Evlenip ayrıldığınız için de "duble hassas ve güven arayışı" içindesiniz. "Sanaldan adam çıkmaz" olayına girmeyeceğim, adam nerdedir bilinmez, kırk yıl tanıyıp koynunda yılan besleyenler de var, büyük konuşmamak lazım.
Fakat sanalda "duygularınızın emniyet kemeri daha sıkı bağlanmalı". Yanınızdaki adama beş adım yaklaşırken sanaldakine bir adım gidilmeli ki sonunda hüsran olmasın. Daha yavaşlatılmış yaşayın, bir ayda film izleme hayalleri kurulur, nerelere gidileceği, olaylar karşısında ne tepkiler verileceği konuşulur. Asla unutmayın ki aynı anda bu ihtimal başkalarıyla da konuşulmuştur ya da konuşuluyordur çünkü bir erkek sanalda asla bu kadar kısa zamanda sizin kadar saf hayaller kurmaz. Oysa siz daha şimdiden "kıskanç ve tutucu" diye karakterini çözdüğünüzü düşünmeye başlamışsınız. Durumunuzu söylemekten endişe etmeden evvel adamın iç dünyasına kafa yorun, niyetini anlayın. Telaşınızı kendinizi korumada, boşanmış bir hanım olarak aynı ya da benzer sıkıntıları yaşamamak için gardınızı almada kullanın. Üstelik madem kendinizi bu denli kaptırıyorsunuz daha başındayken söyleyin ki niyetini iyice belli etsin... Belki de onun ciddi bir ilişki yaşamak ya da durumunuzu önemsemek gibi bir gayesi yoktur zaten... sengözlerimebaksanab
Fakat çok iyi niyetli gördüm sizi, "Benim için önemi yok." derse bunu da onun saflığına yormayın. Siz bu güven arayışı ve halis duygularla sanaldaki bir adam için bulunmaz bir nimet, fırsatsınız, dikkatli olun... :delphin:

kaybetmemek için yalan söylerseniz veya böyle önemli bir şeyi gizlerseniz sonunda onun gözündeki itibarınız bir daha toparlanmayacak şekilde bozulur:delphin:

bencede cxok guvenmeyın ve duurumunuzu acıklaın bence bunda utanılcak sıkılıncak bı durum yokk

eğer bir ilişkiye başlanacaksa elbette tüm doğrular söylenmelidir... bunu nasıl söyleyeceğim diye çekinme ; eğer bu durumdan bir rahatsızlık duyacaksa zaten hayatında olmasının bir anlamı yok.. 1 aydır tanışıyorsanız 1 ay sonra hayatında olmaması fikrinden de korkma...

sen gerçekten zor bir şeyi başarmışsın... sakın kendini güçsüz hissetme... onu kaybetmek istemiyorsun ama henüz kazanmış da değilsin...

sanalda başlayan ilişkiler gerçekten çok gizli... bak sen 1 aydır gerçeği söylememiş ve nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorsun... kimbilir onun gizlediği ve söylemeyi aklından bile geçirmeyi düşünmediği neler vardır... açıkçası erkek milletine güven olmaz ; hele sanalda hiiiç olmaz...

kendin için ; ağır ve sağlamlar adımlar atmanı diliyorum...

evet haklısınız ilk defa basıma gelen bi durum bu,bende yasamadan önce bana söylense banda tuhaf hatta komik gelebilirdi,1ayda hiç görmeden bu kadar yol almak çokta normal gelmiyo tabi insana duyunca :çok üzgünüm:
saatlerce telefonda konusuyoruz,saatlerce msnde cam acıp konusuyoruz,ayrıldığım eşimi kendim tanıyarak basladıda noldu,4,5senelik birliktelik 9 ayda bitti :(((
suan antalyada olduğu için görüşemiyoruz :((
cokmu safım acaba bilmiyorumki :((

tabiki söylicem durumumu ama yüzyüze geldiğimde söylemeyi düşündüm ben,hele bi yüzyüze görüşelim bakalım eğer gercekten devam ederse diye

hepinize çok teşekkür ederim kızlar ilgilenip cevap yazdığınız,bana zaman ayırdığınız için

Son düzenleme:
şu sanal düşmanlığına anlam veremiyorum, bi adam şerefsizse (afedersiniz bu kelime için) dışarda da öyledir, nette de sonuçta pc başında yaşamicaklar bişeyler, tanışmaya vesile olur sadece; sizden onun da sakladığı şeyler olabilir ama dışarda tanışsaydınız da sakladığı bişeyler olabilirdi, bunun sanal ortamla alakası yok, burda sonuçta biz de sanal ortamda dertleşiyoruz ve hepimiz sanal karakterler deil gerçek insanlarız... sanaldan tanışıp mutlu olan arkadaşlarım var o yüzden bu meseleye bu şekilde yaklaşılması sinir ediyo beni, her neyse...

bence kartlarınızı açık oynamalısınız, hatta yüz yüze gelmeyi beklemeden konuşurken söylemelisiniz evlenip ayrıldığınızı; daha sonra söyleyince eğer bi sorun çıkarsa daha çok üzülürsünüz henüz başlardayken bunu söyleyin, kaybetme korkunuzu anlarım ama eğer bu konu yüzünden kaybedecekseniz de ilerde söylediğinizde de aynı şeyleri yaşarsınız, bunu bi düşünün derim
...

sevgili karix çok tşk ederim,
bikaç gün sonra gelicek o yüzden beklimmi dedim,
asla saklamak gibi bi düşüncem yok
ama yüzyüzeyken daha ii anlatırım die düşündüm
off bilmiyorumkiii :((

çünkü daha önce biriyle bi birlikteliğe baslıcakken sırf bu durumum yüzünden olmadıııı :(((
suçumuz ne bizim yaaa,kötü kaderimizmiiiii :1no2:

Ben olsam ilişkiye başlamadan söylemezdim..
Sanırım siz sanal da olsa bir beraberliğe başlamışsınız..
Söyleyin bence..

haklısınız kızlar şimdi ilk aradığında sölicem
aslında faceten msj atıcaktım ama vazgectim,direk konusucam
sağolun destekleriniz için

haklısınız kızlar şimdi ilk aradığında sölicem
aslında faceten msj atıcaktım ama vazgectim,direk konusucam
sağolun destekleriniz için

Hani telefonda ya da sanalda söylemeseniz..
Yüzyüze bir görüşün bakalım..
O ışığı yakalarsanız söylemeniz daha güzel olmaz mı?
Karşılaştığınızda adamdan hoşlanmazsanız boşu boşuna özelinizi paylaşmamış olurdunuz..

Karşılaştığınızda adamdan hoşlanmazsanız boşu boşuna özelinizi paylaşmamış olurdunuz..

işte aslında bende bunu düşündüğüm için yüzyüze görüşmeyi bekliyodum ama o kadar hızlı geliştiki hersey,saatlerce telefonda konusuyoruz,saatlerce msnde görüşüyoruz,birbirimizin bütün gününü biliyoruz,artık bi ilişki boyutuna ulaştı.o yüzden artık tutamıcam içimde.hem böyle birseyi kaul etmiceksede görüşmenin anlamı yok die düşünüyorum... :(((
offf offff :((((

işte aslında bende bunu düşündüğüm için yüzyüze görüşmeyi bekliyodum ama o kadar hızlı geliştiki hersey,saatlerce telefonda konusuyoruz,saatlerce msnde görüşüyoruz,birbirimizin bütün gününü biliyoruz,artık bi ilişki boyutuna ulaştı.o yüzden artık tutamıcam içimde.hem böyle birseyi kaul etmiceksede görüşmenin anlamı yok die düşünüyorum... :(((
offf offff :((((

Cıksss ben söylemem..
Adamı görmeden,karşılıklı o elektiriği almadan söylemem..
Yine de siz bilirsiniz tabii..

Cıksss ben söylemem..
Adamı görmeden,karşılıklı o elektiriği almadan söylemem..
Yine de siz bilirsiniz tabii..

vereliniortak
Herkes özelini kendine saklamalı...
Herkes bilecek diye kaide yok!
Şu an sadece tanıdığınız insan o.
Görüşün eğer her şey olumlu giderse söyleyin, yalanla bir ilişki başlamamalı zira.
boshayallersmile

söyledim işteeeee
şoka girdi,çok şaşırdı,sanki ilk kez benim basıma geliyoo

varmısın benle yokmusun dedim
öyle bişey söyledinki suan gercekten çok şaşkınım,hiç beklemediğim bişeydi bu dedi
akşama arıcam ben seni dedi

işteyim ve ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu,ben mutlu olamayacakmıyımmmmmm

söyledim işteeeee
şoka girdi,çok şaşırdı,sanki ilk kez benim basıma geliyoo

varmısın benle yokmusun dedim
öyle bişey söyledinki suan gercekten çok şaşkınım,hiç beklemediğim bişeydi bu dedi
akşama arıcam ben seni dedi

işteyim ve ağlıyorum çok sinirlerim bozuldu,ben mutlu olamayacakmıyımmmmmm

Lütfen toplayın kendinizi..
Başınızdan bir evlilik geçmiş,tecrübe sahibisiniz,olgun düşünmelisiniz..
Adamı görseniz belki beğenmeyeceksiniz bile,onun için mi ağlıyorsunuz?
Hem belki şaşkınlıktan o tepkiyi vermiştir,bilemezsiniz..
Ancak siz böyle güçsüz durdukça üzerinize gelen çok olur,dik durmalısınız bu hayatta..
İstemezse de keyfi bilir,boşanmak bir kabahat değildir siz de suçlu değilsiniz..

Back
X