Kızlar acilll bi akıl verin cıkmazdayımm

Sevmiyor sizi,sevseydi umurunda olmazdı "zar" dediği şey.
İki bacak arasında ki zar değil beyinde ki zar önemli olan.
"Benden nefret et,tiksin vs.." demesi tamamen hikaye..aklınca duygusal oynuyor,nedeni ise sizi cepte tutmak istemesi.
Yapman gereken tek şey face den telden ne varsa artık onu silmen.

Katılmakla beraber kendı fıkırlerımıde eklemek ıstıyorum.
Bu adam senı gercekten sevmemıs, baska sıtelere uye olması sen ondan nefret et dıye degıl bılakıs senden kolay vazgecmesınden hemen yenı asklara yelken acmasından kaynaklı erkek mılletı ıste bukadar ucuzlar emınım o buyk konusmasının altında ezılıcektır kesın
bıgun kalbıne soz gecıremeyecek kadar asık olup evlenıp ayrılmıs bırısıyle evlenılecektır.
benım annem 20 yıl once babamdan ayrıldıgında dayımın esı yengem, dul kaldı senın kardesın gorusme bence dedı, kendıde dul kaldı 2 evladıda evlenıp bosandı.bıtek bunlar degıl anneme dul dıyen herkez esınden bosandı tabı 20 yıl once cok farklıydı hersey ilahi adalete guven...

Son düzenleme:
Senin yalan soylemen yanlis. Adami elestiremeyiz, herkesin tercihleri var, saygi duymak zorundasin, acini kalbine gom ve devam et

Yanlis anlamayin, gucenmeyin ama boyle tiplere asik olup durmayin ya. Cidden bak. Hatta kimse evlenip cocuk yapmasin bunlardan, soylari tukenip gitsin.

Şimdi Siz Boşanmış Olduğunuzu Saklayarak Kendinize Çok Büyük Kötülük Yapmış Oldunuz :ssz:

Adamın Ekmeğine Yağ Sürdünüz Şimdi Amaaaa:51:

Sen Evlenip Ayrılmışsın Gayet Normal, Bakireyim Demekle Normal Değil Ayıp Bişiy Bu Durum Demek İstemişsiniz Saklayarak

Kendinizi Daha da Alçaltmayın,Kendinize Gelin Ortalık Adam Kaynıyor Tek O Erkek Yok Dünyada Lütfen Amaaaa

Katılmakla beraber kendı fıkırlerımıde eklemek ıstıyorum.
Bu adam senı gercekten sevmemıs, baska sıtelere uye olması sen ondan nefret et dıye degıl bılakıs senden kolay vazgecmesınden hemen yenı asklara yelken acmasından kaynaklı erkek mılletı ıste bukadar ucuzlar emınım o buyk konusmasının altında ezılıcektır kesın
bıgun kalbıne soz gecıremeyecek kadar asık olup evlenıp ayrılmıs bırısıyle evlenılecektır.
benım annem 20 yıl once babamdan ayrıldıgında dayımın esı yengem, dul kaldı senın kardesın gorusme bence dedı, kendıde dul kaldı 2 evladıda evlenıp bosandı.bıtek bunlar degıl anneme dul dıyen herkez esınden bosandı tabı 20 yıl once cok farklıydı hersey ilahi adalete guven...

aynen canım bncede sevmedıgınden amam o ısrarla nefret et dıye yaptıgını soyluyor hıc konduramadım bunu yapmasını :( buyuk konustugunu yasamadan ölmezmiş insan evlenıp ayrılan olmasa bıle bakıre olmaz belkı evlenecegı kişi Allaha havale ettım canım onu

Ne sen ne de o..ikiniz de birbirinizi sevmediniz..inanmıyorum ben .başkasıyla birlikte olmuş kadını istemeyen adam asla kendi bulup evlenmez anasının bulduğuyla evlenir onunkisi gönül eğlendirme..gelelim sana seninkisi aşk sarhoşluğu değil ezik kadın çığlıkları.güçlü ol ozaman kaç erkek diziliyor karşında gör.boşanmış kadın eksiktir zihniyetinde insanlardan korkup başka bir erkeğin kollarından tutup ayağa kalkmak istiyorsun.çocuğu olup tek başına namusuyla dik duran nice kadın var.ekonomik özgürlüğün varsa ailen arkandaysa mutlaka evlenirsin.boşverrrr başkasının peşinde koşma senin peşinden koşsunlar

haklısın canım herkese efelenıyor ama anasının buldugundan baskasıylada evlenemez o ben kendımı savunma piskolojısıne gırdıgım için bole oldu aslında bukadar peşinde koşmuş gıbı gorundum

Ya Ben bu zihniyete sahip olan insanları Pek anlayamıyorum . Evlenip boşanmak günah mi yaa ne Var bunda . Kötü kadın muamelesi yapılıyor saçmalıyolar iyice . Bekaret erkeklerde olsaydi Ben bekareti bozulmamış erkek olacağını hiç zannetmiyorum . Kadınlar erkeklerden daha namuslu . Peygamberimiz bile aşık olup dul bi kadın ile evlendi yıllarca da onu hep Minnet ve Sevgi ile yad etti . Bu öküz Efendimizden daha mi üstün summe haşa kaldıramıyormuş . Ne insanlar Var Ya

aynenn canım peygamber efendımız bıledul bir kadınla evlendı bu kotu bısey olsa peygamberımız yaparmıydı tamaam bn dıyemedım aptallık yaptım ama onunda sanıyede bıtırıp baska asklara yelken acması gerekmezdı :( ne yapıo yanı kızlardan intikam mı alıyo

olaya daha geniş bir çerçeveden ve daha gerçekçi bakmanı tavsiye ederim arkadaşım, sen acı çekiyorsun ve o arkadaşlık sitelerinde geziyor (söylediğine göre) sence doğru bir davranış mı ? Dünyada herşey biz insanlar için, ve bu yüzden sen benden soğu diye yapıyorum gibi bir takım hoş olmayan davranışları ancak türk filmleri mübah gösterebilir. Silkelen ve tertemiz bir sayfa aç defterinde. Ama lütfen gerçekçi ol, bu canını acıtsa da geçecektir emin ol. Ne acılar geçmiyor ki hayatımızda. Hem o seni kazanmak için çaba göstersin, senin eksik bir yanın yok ki Allah'a şükür ne bu acılanmak? Ailene sımsıkı sarıl ve işine gücüne bak. Sevgiler...

olaya daha geniş bir çerçeveden ve daha gerçekçi bakmanı tavsiye ederim arkadaşım, sen acı çekiyorsun ve o arkadaşlık sitelerinde geziyor (söylediğine göre) sence doğru bir davranış mı ? Dünyada herşey biz insanlar için, ve bu yüzden sen benden soğu diye yapıyorum gibi bir takım hoş olmayan davranışları ancak türk filmleri mübah gösterebilir. Silkelen ve tertemiz bir sayfa aç defterinde. Ama lütfen gerçekçi ol, bu canını acıtsa da geçecektir emin ol. Ne acılar geçmiyor ki hayatımızda. Hem o seni kazanmak için çaba göstersin, senin eksik bir yanın yok ki Allah'a şükür ne bu acılanmak? Ailene sımsıkı sarıl ve işine gücüne bak. Sevgiler...

iyi dıleklerın için cok tesekuur ederım canım arkadasım allaha havala ettım ben ınu her hayatına gıren bakıre bır kızın benım gıbı olmadıgını anlayacaktır elbet guya oda acı cekıyormusta kafayı yememek için konusuyormus bole bısey varmı dun askımdan olenın bugun elı nasıl varır baskasına yazmaya:(

Ona teşekkür et, Allah'a da şükret ki önceden gördün yüzünü. Bak arkadaşım evlilik sen de iyi biliyorsun ki zor bi olay. Sen şimdi bi daha mı üzülmek istersin aileni de tabiiki üzmek, yoksa düzgün ve ne yaptığını bilen, seni anlayabilen, ailene ve sana kıymet veren, hatta naçizane tavsiyem şartlar eşit te olsa daha sağlam olur belki (elbette ki hiç evlenmemiş ama kendisini o kadar güzel yetiştirmiş insanlar var ki..).Önce sen değerlisin, sonra ailen..ve çok çok sonra bir başkası..Ama inanıyorum ki bugün yazdığın bu konu başlığına yarın beraber gülüp geçeceğiz ve senin çok güzel haberlerini alacağız..Biraz kendimizi düşünelim, kendimizle başbaşa kalalım olur mu arkadaşım :) Sevgiler..

Bir kere evlenip boşanmışsınız, bunun ne kadar ağır bir süreç olduğunu ben sadece tahmin edebilirim ama siz çok iyi biliyorsunuz..
Buna rağmen, es kaza bu adam içinde ki zaafa (sevgiye değil, çünkü içinde sevgi olan biri ayrılsa bile o site bu site gezemez) yenik düştü ve sizi kabul etti evlendiniz..
Peki bir eve girdikten sonra bu adam bunu sürekli yüzünüze vurduğun da, ki vuracak..
Her lafında ima edecek, en ufak kavganızda size defolu muamelesi edecek, ki kafası böyle..
İkinci kez mi boşanacaksınız?
O yıkımı ikinci kez mi yaşayacaksınız?
Acı ama gerçek bunlar..
Eliniz gitsin hem facebook denen ortamdan hem hayatınızdan tamamen silin..
Bu kafada ki bir adamla asla ama asla bir geleceğiniz olmaz, o yüzden bu günlerinizi de zehir etmeyin!
Bu şekilde kendinize eziyet etmekten öteye gidemezsiniz..

Son düzenleme:
Allah sabır versin...
Zor bir durum ama beraber olduğunuz kişi prensipleri olan bir insanmış ve size baştan bunu belirtmiş..
Sizde baştan kartlarınızı açık oynasaydınız belki de kaybetmek yerine kazanmıştınız kim bilir...
İlişkide dürüstlük ve güven en önemli etkendir insan ne kadar sevse de bunlar olmadan asla olmaz..
Sizde en kısa sürede inşallah iyi birisini bulup tekrar yuva kurarsınız.

Son düzenleme:
canım malesef ama bu böle günümüzde hala böle eskilerden kalma kişilikler var
benim çok yakın arkadaşımda aynısını yaşadı evlenip ayrıldı ama çocuğa sölemedi
deli gibi aşıklardı birbirlerine
söleyince çocuk bi anda çekti elini ayağını ben kabul edemem dedi
deli gibi dediğim resmen deli gibi aşıklardı birbirlerine her an her dakka tel delerdi 5 dk bile görmek için onca yolu çekip bi göz göze bakıp tekrar evlerine dönüylardı çook büyük aşkları vardı
yazık oldu olmadı bi koptular şimdi çocuk evlenmiş kız hala bekar

zamana bırak zaman acı ama geçiyo

Allah sabır versin...
Zor bir durum ama beraber olduğunuz kişi prensipleri olan bir insanmış ve size baştan bunu belirtmiş..
Sizde baştan kartlarınızı açık oynasaydınız belki de kaybetmek yerine kazanmıştınız kim bilir...
İlişkide dürüstlük ve güven en önemli etkendir insan ne kadar sevse de bunlar olmadan asla olmaz..
Sizde en kısa sürede inşallah iyi birisini bulup tekrar yuva kurarsınız.

canım şimdi kazandın mı dıceksın ama basta soleseydım emın ol yıne kaybedecektım gec soleyıncede ego tatmın konumuna dustum oysakı ole bıse aSLA yok ben baska sebeptende bıtırebılırdım ama durust olmayı tercıh ettım

canım malesef ama bu böle günümüzde hala böle eskilerden kalma kişilikler var
benim çok yakın arkadaşımda aynısını yaşadı evlenip ayrıldı ama çocuğa sölemedi
deli gibi aşıklardı birbirlerine
söleyince çocuk bi anda çekti elini ayağını ben kabul edemem dedi
deli gibi dediğim resmen deli gibi aşıklardı birbirlerine her an her dakka tel delerdi 5 dk bile görmek için onca yolu çekip bi göz göze bakıp tekrar evlerine dönüylardı çook büyük aşkları vardı
yazık oldu olmadı bi koptular şimdi çocuk evlenmiş kız hala bekar

zamana bırak zaman acı ama geçiyo

off cok acı :( aynı bızım durum işte oda evlenır emınım evlenmem dıyor ama evlenır arkadasının durumunu dusunemıyorum :(

♥gözyaşı♥;33027860 .!.:
Bir kere evlenip boşanmışsınız, bunun ne kadar ağır bir süreç olduğunu ben sadece tahmin edebilirim ama siz çok iyi biliyorsunuz..
Buna rağmen, es kaza bu adam içinde ki zaafa (sevgiye değil, çünkü içinde sevgi olan biri ayrılsa bile o site bu site gezemez) yenik düştü ve sizi kabul etti evlendiniz..
Peki bir eve girdikten sonra bu adam bunu sürekli yüzünüze vurduğun da, ki vuracak..
Her lafında ima edecek, en ufak kavganızda size defolu muamelesi edecek, ki kafası böyle..
İkinci kez mi boşanacaksınız?
O yıkımı ikinci kez mi yaşayacaksınız?
Acı ama gerçek bunlar..
Eliniz gitsin hem facebook denen ortamdan hem hayatınızdan tamamen silin..
Bu kafada ki bir adamla asla ama asla bir geleceğiniz olmaz, o yüzden bu günlerinizi de zehir etmeyin!
Bu şekilde kendinize eziyet etmekten öteye gidemezsiniz..

hajklısın canım evlensek bıle hep defoluymusum gıbı basımam kalkardı cok sevıyordu sozde ama bnde senın gıbı seven ınsanın baskasıyla konusacagına inanan bırı degılım kendının suclu oldugu konularda barısalım dıye yalvaran yakaran adam ben evlenıp ayrrıldım dıye hemen duygumu degıstırır :(

Ona teşekkür et, Allah'a da şükret ki önceden gördün yüzünü. Bak arkadaşım evlilik sen de iyi biliyorsun ki zor bi olay. Sen şimdi bi daha mı üzülmek istersin aileni de tabiiki üzmek, yoksa düzgün ve ne yaptığını bilen, seni anlayabilen, ailene ve sana kıymet veren, hatta naçizane tavsiyem şartlar eşit te olsa daha sağlam olur belki (elbette ki hiç evlenmemiş ama kendisini o kadar güzel yetiştirmiş insanlar var ki..).Önce sen değerlisin, sonra ailen..ve çok çok sonra bir başkası..Ama inanıyorum ki bugün yazdığın bu konu başlığına yarın beraber gülüp geçeceğiz ve senin çok güzel haberlerini alacağız..Biraz kendimizi düşünelim, kendimizle başbaşa kalalım olur mu arkadaşım :) Sevgiler..

ins canım ins gulup gececegız belkıde onun benden vazgecmesını kabullenemedım ondan bu takıntım bılemem amam gercekten bana eksık muamelesı yaptıgı için aldı ahımı :(

canım şimdi kazandın mı dıceksın ama basta soleseydım emın ol yıne kaybedecektım gec soleyıncede ego tatmın konumuna dustum oysakı ole bıse aSLA yok ben baska sebeptende bıtırebılırdım ama durust olmayı tercıh ettım

Canım sen en büyük hatayı bu insandan ayrı olmayı bir "kayıp" görmekle yapıyorsun. En başta söyleseydin evet yine ayrılacaktınız ama şu anki durumundan iyi olacaktı. Sen bu kadar bağlanmayacaktın. En başta söyleseydin hem yalan söylediğin için haksız duruma düşmeyecektin hem de kimseyi kandırmamış olacaktın. Bu insandan ayrılmak bir kayıp değil emin ol.

Kendi her halti yemis de senden bekaret istiyorsa ucuz kurtulmussun diyorum. Adam boyleyse ailesi kimbilir nasildir. Git kurban kes adamin senden ayrildigina.

agzına daglık valla :) aynen ole her haltı yemıs bazen kendı bıle derdı lan ben her haltı yedım kalkmış bakıre kız istıyom dıye dusun artık

Adamın bakış açısı sadece" bacak arası ,kan " ise kurtulduğuna şükret.

Kalbine benliğine bakan insanı al hayatına:31:

Back
X