Kızlar acilll bi akıl verin cıkmazdayımm

Canım sen en büyük hatayı bu insandan ayrı olmayı bir "kayıp" görmekle yapıyorsun. En başta söyleseydin evet yine ayrılacaktınız ama şu anki durumundan iyi olacaktı. Sen bu kadar bağlanmayacaktın. En başta söyleseydin hem yalan söylediğin için haksız duruma düşmeyecektin hem de kimseyi kandırmamış olacaktın. Bu insandan ayrılmak bir kayıp değil emin ol.

ben onu kandırdım konumuna düştüm bu cok acı zoruma gıden bu :( ole bı ınsan asla degılım asla :( hem nıyetım gonul eglendırmek olsa o olmazda baskası olur derdım ama ben sırf onu kaybetmemek iiçin dıyemedım :(

Adamın bakış açısı sadece" bacak arası ,kan " ise kurtulduğuna şükret.

Kalbine benliğine bakan insanı al hayatına:31:

aynen canım hersey kan mı yaa ben bunu anlamıyorum aldıgı kız dıyelım verdı o kanı nolacak kalbı ii degılse huyu ii degılse aa bundan kan aktı bakıre bu bosanmayım mı dıcek yuvayı yapan o mu bn oba bunu anlatamadım biz evlenıp ayrılanların huyu kalbı bakıre kızlardan kotumu oluyorda illa onlar tercıh edılıyor

aslında sizin tek hatanız durumunuzu saklamak olmuş keşke bu kadar bağlanmadan söyleseydiniz ben o kişiyede kızmadım herkesin prensipleri olabilir ama gerçekten sevseydi bunları umursamazdı herhalde eğer yapabiliyorsanız onunla tüm iletişiminizi kesin şu anda sizinle egosunu tatmin ediyor hala onu sevmeniz peşinde olmanız hoşuna gidiyor arkadaşlık sitelerine üye olmasıda tamamen sizi tahrik etmek için yoksa sizi kendinden soğutmaya filan çalıştığı yok niyeti o olsaydı sizden önce o bütün bağlarınızı koparıp kendini ulaşılamaz kılardı

aslında sizin tek hatanız durumunuzu saklamak olmuş keşke bu kadar bağlanmadan söyleseydiniz ben o kişiyede kızmadım herkesin prensipleri olabilir ama gerçekten sevseydi bunları umursamazdı herhalde eğer yapabiliyorsanız onunla tüm iletişiminizi kesin şu anda sizinle egosunu tatmin ediyor hala onu sevmeniz peşinde olmanız hoşuna gidiyor arkadaşlık sitelerine üye olmasıda tamamen sizi tahrik etmek için yoksa sizi kendinden soğutmaya filan çalıştığı yok niyeti o olsaydı sizden önce o bütün bağlarınızı koparıp kendini ulaşılamaz kılardı

evet aslında egosunu tatmın eden ben degıl o canım tahrık etmek için derken damarıma basıp onu aramam için mi? aradıgımdada olmaz demedım mı nıye uzatıyosun dıyor bnde yaptıgını hazmedemeyıp arayan bırıyım en ufak bısey gorsem duysam falan

evet aslında egosunu tatmın eden ben degıl o canım tahrık etmek için derken damarıma basıp onu aramam için mi? aradıgımdada olmaz demedım mı nıye uzatıyosun dıyor bnde yaptıgını hazmedemeyıp arayan bırıyım en ufak bısey gorsem duysam falan

sevdiğiniz için zor geliyor farkındayım ama onu umursamaz davranın o kadar belliki peşinden koşmanız hoşuna gidiyor sizi tahrik edip aramanızı sağlıyor sonrada bu iş olmaz uzatma deyip kapatıyor sanırım face de takip ediyorsunuz siz ondan önce davranın size ulaşabileceği heryerden silin onu bu işin sonu yok belli niye onu takip edip hergününüzü zehir ediyorsunuz bırakın o sizi merak etsin tekrar söylüyorum iyi niyetli olsaydı amacı kendini unutturmak olsaydı bunun farklı yollarıda var telefonlarınızı açmaz sizi merakta bırakacak hareketlerden kaçınır ona ulaşmanızı engeller....... o sizi elinde tutmaya çalışıyor hakkınıza giriyor farkında değil

sevdiğiniz için zor geliyor farkındayım ama onu umursamaz davranın o kadar belliki peşinden koşmanız hoşuna gidiyor sizi tahrik edip aramanızı sağlıyor sonrada bu iş olmaz uzatma deyip kapatıyor sanırım face de takip ediyorsunuz siz ondan önce davranın size ulaşabileceği heryerden silin onu bu işin sonu yok belli niye onu takip edip hergününüzü zehir ediyorsunuz bırakın o sizi merak etsin tekrar söylüyorum iyi niyetli olsaydı amacı kendini unutturmak olsaydı bunun farklı yollarıda var telefonlarınızı açmaz sizi merakta bırakacak hareketlerden kaçınır ona ulaşmanızı engeller....... o sizi elinde tutmaya çalışıyor hakkınıza giriyor farkında değil

benım anlamadıgım bu aslında bisey yazıyor cok sınırlenıyorum arıyorum konusuyor sonra olmaz bole yaparak bırbırımız uzerız sonu yok arama bıda dıyor aradan bır hafta gecıyor bıda bısey yapıyor yanı benım sınır olcagımı bıldıgı yada ole hıc bıse yapmıyor sarkı paylaşıyor nasılsa bakıyor dıye ben ınankı cozemedım bu cocugu nıye gezıyosun sıtelerde deyıncede sen sogu bnden dıye dıyor

bu saatten sonra yapılacak en iyi şey
aramamak sormamak sanırım
adam aslında baştan niyetini belli etmiş keşke söyleseydin
gerçi adam olsa zara takılmazdı ama yapacak bişey yok

ben eşimden ayrıldım yaklasık 1 sene oluyor cok zor dönemden gectım onun ayrılır ayrılmaz bı kac bırlıktelıgını duydum buı benı dahada uzdu neyse iyi kotu kendımı toparlamıştım biriyle tanıstım okadar alıştık kı birbirimize gece gunduz konusuyorduk benı sevdıgını soyluyordu samımıydı ailesıne falanda soyledı ancak ailesi tokatta çiftçilikle ugrasan normal bi aileydı tek sorunumuz benım evlenıp ayrıldıgımı bılmemesıydı soyleyemedım onu kaybetmekten korktum sımdı dıceksınız kı bunda ne var kendısi bana bunu en basta soylemıstı evlenecegı kışı bakıre degılse askından olsede olmazmıs dar cerceveliyım ben yetısme tarzım bu dedı bende bakıreyım dedım ama ben en sonunda soyledım tabıkı bıttı :(( ama ben cok acı cekıyorum bılıyorum benı sevıyo hala ama ondan haber alamamak cok zor ve benım piskolojım okadar bozuldukı sankı ben noksan mışım gıbı hıssedıyorum :( insanlık halı herkesın basına gelebılır ben bunu ona anlatamadım kendı kız kardeslerıde var ama bıttı netıcede bılemıyorum bi akıl verın facede sureklı bırbırımıze gonderme olarak kapak fotografı yapıoruz ama nereye kadar sonu yok olmaZ GIT DEDI BANA sırf ondan soguyum dıye arkadaslık sıtelerınde gezıyo gecen dayanamadım aradım sordum ben bole yaptıkca sen benden daha cok nefret edıyosun benden tıksın benden sogu dıyo bu nedemek ya :(

Hatayı sen en başında yapmışsın canım baştan söyleyecektin anlatacaktım durumu en azından bu kadar duygu paylaşımı olmadan önce. Kendinden utanır gibi saklamıştım. Evlenmiş ayrılmak yanlış birşey değil ama sen bunu gizleyerek büyük yanlış yapmışsın. Allah yardımcın olsun ama bence düzelmez fikri buysa.

kızlarrr yıne ben:( sizden aldıgım tavsiyeler sonrası bagrıma tas bastım hıb bıse yapmadım dun gece msj attım sacma sapan bı konu yuzunden yanı oda bahanesı kafama takıldıda demış neyse napıyon falan dedı konustuk ettık bana sen severken gıtmek nasıl bılıyomusun falan dedı sonra bıda aramıcam tamam sende arama bu son arayışım sonunun olmucagını bıle bıle bunu ıkımıze yapamam dedı ve gıttı gene ve ben yıne enkaz altındayım :(

kızlarrr yıne ben:( sizden aldıgım tavsiyeler sonrası bagrıma tas bastım hıb bıse yapmadım dun gece msj attım sacma sapan bı konu yuzunden yanı oda bahanesı kafama takıldıda demış neyse napıyon falan dedı konustuk ettık bana sen severken gıtmek nasıl bılıyomusun falan dedı sonra bıda aramıcam tamam sende arama bu son arayışım sonunun olmucagını bıle bıle bunu ıkımıze yapamam dedı ve gıttı gene ve ben yıne enkaz altındayım :(

attım demişim o mesaj attı

unutamıyorum kızlar:( kendını tekrar hatırlattı gıttı ve eemınım oda bana karsılık verıp yazsın dıye yaptı ne yapacam bn bole :( olmaz asla dıyor her seferınde ama nıye bana yazdı sımdı merak etmısmıs laf bak

senın dedgıgın gercekten dogru cıktı canım bn elımı ayagımı çektım :(

kızlarr kafayı yıyecem cıkmazdayım konusmayalı iki hafta oldu amam deli gibi özledim nasıl merak ediyorum anlatamam nasıl atlatacağım ben :(

Back
X