ben eşimden ayrıldım yaklasık 1 sene oluyor cok zor dönemden gectım onun ayrılır ayrılmaz bı kac bırlıktelıgını duydum buı benı dahada uzdu neyse iyi kotu kendımı toparlamıştım biriyle tanıstım okadar alıştık kı birbirimize gece gunduz konusuyorduk benı sevdıgını soyluyordu samımıydı ailesıne falanda soyledı ancak ailesi tokatta çiftçilikle ugrasan normal bi aileydı tek sorunumuz benım evlenıp ayrıldıgımı bılmemesıydı soyleyemedım onu kaybetmekten korktum sımdı dıceksınız kı bunda ne var kendısi bana bunu en basta soylemıstı evlenecegı kışı bakıre degılse askından olsede olmazmıs dar cerceveliyım ben yetısme tarzım bu dedı bende bakıreyım dedım ama ben en sonunda soyledım tabıkı bıttı

( ama ben cok acı cekıyorum bılıyorum benı sevıyo hala ama ondan haber alamamak cok zor ve benım piskolojım okadar bozuldukı sankı ben noksan mışım gıbı hıssedıyorum

insanlık halı herkesın basına gelebılır ben bunu ona anlatamadım kendı kız kardeslerıde var ama bıttı netıcede bılemıyorum bi akıl verın facede sureklı bırbırımıze gonderme olarak kapak fotografı yapıoruz ama nereye kadar sonu yok olmaZ GIT DEDI BANA sırf ondan soguyum dıye arkadaslık sıtelerınde gezıyo gecen dayanamadım aradım sordum ben bole yaptıkca sen benden daha cok nefret edıyosun benden tıksın benden sogu dıyo bu nedemek ya