- 4 Şubat 2014
- 123
- 44
- 28
- Konu Sahibi smyyemr_60
tatlım benim kayınvalidem yanımda aynı evde yaşıyorum kadın hamileyken bi kere bile canın bişey istiyomu demedi bebeğime 1 mendil bile almadı umrumdada değil köyüne gider ben gidiyorum bile demez kızım 2 bucuk yaşında bir kere üstünü değiştirmişliği bile yoktur biyere kalmaya gider haberde vermez sadece fatura geldiyse başımın etini yer bunu öde diye hamileliğim boyunca çalıştım akşam 9 bucukta evde oluyodum karnı burnumda gelip yemek yapıodum eşime kadın evde hiç bişey yapmaz bide kızı var evli gelir bende kalır 3 ay yazın 3 ay kısın nasıl evlilikse oda anasından beter zaten çocuğu yok olmamiş çokta kilolu malum oturmaktan seneye taşınıcam beni bırak ertık eşim bile bıkmış gidelim bu evden yeter istemiyorum diyo ben seneye taşınalım müsait değiliz diye ikna ediyorum yani düşün halimi gören acır ilk zamanlar ağlıyodum bile ama artık umrumda değil kadının bana bir kere kızım dediğini bile duymadım demesinde napim ne ekersen onu biçersin diyorum allaha haval ediyorum ben sende takma sana nasıl davranıyosa öle davranki anlasın ben öle yapıyorum valla