- Konu Sahibi smyyemr_60
Gerekli olan durumlarda arayin sadece kandil, bayram vb.kayınvalidem beni hiç aramıyor kızlar. Geçen gece rahatsızlandı hastenedeydi hamileyim bu halimle 3 saat başında bekledim yanındaydım . Ben yanındaki tek geliniyim 1 eltim var isviçrede o ben her işine koşuyorum misafiri gelir gider temizliğinden tutun pastasından böreğine yaparım hasta olur ilgilenirim saygıda kusur etmem onlara karşı hep güleryüzlüyüm ama kayınvalidem beni aramaz sormaz hatta ben onu ararım ulaşamam ama o beni aramak yerine eşimi arayıp sümeyye beni aramış ne oldu bişe mi var der bunu bana Devamlı yapıyo hasta olsam eşimi arıyo nasıl oldu die beni kesinlikle aramıyo kadın eşime söledim zoruma gidiyo beni normalde aramıyo tamam ama bari ben onu aradığımda bana geri dönsün dedim ama eşim bunda bişe yok sen ben ne farkediyo dedi ama çok şey farkediyo inanın insan bekliyo ya hele hamileyken daha duygusal oluyosun belki abartıyosun takma diyceksiniz ama olmuyo elimde deil yaniKızlar gerçekten çok zoruma gidiyo bu durum bide ben hamileliğimi biraz zor geçiriyorum beni arayıp bi kere napyosun yemek yedin mi istediğin bişe var mı yapıyım alıyım flan hiç demedi. inanın eltim onu senede 2 kere anca arar yani bana karşı yaptıkları biraz nankörlük gibime geliyo doğal olarak zoruma gidiyo ve eşim hiç bir zaman ailesine karşı benim tarafımda olmaz hatta annesinin bana yaptığı en ufak şeyleri bile başıma kakar o yüzden ona çok anlatmak istemiyorum üzüldüğümü bozulduğumu belli ediyorum ama eşim kesinlikle oralı deil. Ne olur bana bi akıl verin sizce ne yapmalıyım bu konu hakkında konuşmalımıyım kayınvalidemle yoksa artık bende aramasam mı onu bilemiyorum
![]()
Sizi hatrinizi sormak icin aramayan bir insana cok ozveride bulunmaniza hic gerek yok, sonucta hersey karsilikli, insan iliskileri de..
Ayrica siz artik hamilesiniz, gucunuzu kendinize saklayin ve kimse icin yorulmayin.
Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah.