• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana akıl verin

sanırım siz biraz olumlu bakıyorsunuz bu olaya...böyle düşünmemin sebebi her söylenen olumsuz lafa olumlu bir şekilde cevap vermeye çalışmışsınız (hayır aslında öyle değil böyle diye gibi )bu olumsuz yönleri çürütmeye çalışıyor gibisiniz belki yanılıyorumdur ama bana öyle geldi:31:

Yani basinda karisi dururken baska birinden hoslanan, yarin birgün yine bir baskasindan hoslanmayacagi ne malum:68:
üstelik eski erkek arkadasinin arkadasi :36:
normalde erkekler pek kabullenmezler bu durumu:44: kiz bu adamda bi anormallik neyim olmasin :86:

demi fıstığım adam tuhaf yahu :27::26:kolayca kabullenebilecek bi durum değil erkekler için
he valla :27: ama adamin maksati belli :68:
konu sahibesi kendide demis zaten: "şimdi özgürüm die benimle çıkmak istedi" :40:
kendi sorup kendi cevaplamis aslinda :86: bizim birsey dememize gerek kalmamis :41:

bence ne yapmak istediğinizi biliyorsunuz
zira böyle olmasaydı nickiniz ''hayatımın yanlışı'' olmazdı

zamana birak biraz birakabilirsen, dusunme bir sure.. o adamin karakterini yasamini bilemem.. ama evliyken seninle konusuyormus galiba.. belki de esini sevmiyordu o aralar arasi bozuktu seninle konustugu zaman.. ama yine de evliyken boyle konusmasi gerekmiyordu.. sana karismak istemem ama acele etme.. belki olabilir ama yine de hic evlenmemis olgun biriyle birlikte ol derim ... simdiden unutmaya calis bence.. kafa karisikligi bende de oldu ve hala tamamiyle atlatamiyorum.. allah yardimcin olsun

adam boşanmış sütten dili yandı ki boşandı ve ciddi bir şeyler düşünmeyecektir cidden bizim düşüncelerimizi öğrenmek istersen kırılma ama adam seninle çıkar ve seni bırakır hayır gelmez ondan :26:

hadi adam ciddi diyelim seni gercekten sevdi evlenecek mutlu olacaksın. eski sevgilinle arkadaş olduklarını filanda unut. bu adamın boşadığı karısı var. bu kadın senin adını çıkarsa evliyken başladı ilişkileri diye. görüşüyordunuz herhalde boşanmadan önce. yedirdim içirdim yılan çıktı kız dese. nasıl ispatlıcan ayrıldıktan sonra aranızda bişeylerin başladığını. neresinden tutarsan tut bu iş kesinlikle olmaz..

hadi adam ciddi diyelim seni gercekten sevdi evlenecek mutlu olacaksın. eski sevgilinle arkadaş olduklarını filanda unut. bu adamın boşadığı karısı var. bu kadın senin adını çıkarsa evliyken başladı ilişkileri diye. görüşüyordunuz herhalde boşanmadan önce. yedirdim içirdim yılan çıktı kız dese. nasıl ispatlıcan ayrıldıktan sonra aranızda bişeylerin başladığını. neresinden tutarsan tut bu iş kesinlikle olmaz..

aynen anlattıklarını yasayan bır arkadasım aynen adam ıkıncı olaraktan arkasasımla kacarak evlendı sımdı ucuncunun pesınde adam yuva ustune yuva olmuyor maalesef boyle adamlardan uzak durun nefsı ugruna ılk karısını harcıyor hıc dusunmeden bu kadın hayat nasıl tutunacak demeden cok zor bu zamanda kadın olmak cok uzuluyorum bosanan kardeslerım adına .cun kı kadınlar cok savunmasız erkeklerın onları korumasını beklıyorlar ama erkekler ayran gonullu gonullerını eglendırmenın pesınde.

aynen anlattıklarını yasayan bır arkadasım aynen adam ıkıncı olaraktan arkasasımla kacarak evlendı sımdı ucuncunun pesınde adam yuva ustune yuva olmuyor maalesef boyle adamlardan uzak durun nefsı ugruna ılk karısını harcıyor hıc dusunmeden bu kadın hayat nasıl tutunacak demeden cok zor bu zamanda kadın olmak cok uzuluyorum bosanan kardeslerım adına .cun kı kadınlar cok savunmasız erkeklerın onları korumasını beklıyorlar ama erkekler ayran gonullu gonullerını eglendırmenın pesınde.

bencede kesin psikolojisi bozuk mutlu olmayı bilmiyor bu sırada mutluluğu deneme kobayları arıyor..
zaten konu sahibi uğramıyor artık.. kararını vermiş gibiii

Back
X