- Konu Sahibi hayatiminyanlisi
Adam yeni boşanmış ve saldıray modunda herhalde.
Ortam yapamamış,eldekileri değerlendiriyor.
Hiç tavsiye etmem.
boşanalı 1 yıl oldu cnm yeni değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam yeni boşanmış ve saldıray modunda herhalde.
Ortam yapamamış,eldekileri değerlendiriyor.
Hiç tavsiye etmem.
he vallademi fıstığım adam tuhaf yahu:26:kolayca kabullenebilecek bi durum değil erkekler için
hadi adam ciddi diyelim seni gercekten sevdi evlenecek mutlu olacaksın. eski sevgilinle arkadaş olduklarını filanda unut. bu adamın boşadığı karısı var. bu kadın senin adını çıkarsa evliyken başladı ilişkileri diye. görüşüyordunuz herhalde boşanmadan önce. yedirdim içirdim yılan çıktı kız dese. nasıl ispatlıcan ayrıldıktan sonra aranızda bişeylerin başladığını. neresinden tutarsan tut bu iş kesinlikle olmaz..
aynen anlattıklarını yasayan bır arkadasım aynen adam ıkıncı olaraktan arkasasımla kacarak evlendı sımdı ucuncunun pesınde adam yuva ustune yuva olmuyor maalesef boyle adamlardan uzak durun nefsı ugruna ılk karısını harcıyor hıc dusunmeden bu kadın hayat nasıl tutunacak demeden cok zor bu zamanda kadın olmak cok uzuluyorum bosanan kardeslerım adına .cun kı kadınlar cok savunmasız erkeklerın onları korumasını beklıyorlar ama erkekler ayran gonullu gonullerını eglendırmenın pesınde.