Kızlar bana bi akil verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CilliSardunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2017
1.032
1.509
133
Sosyal medyadan biriyle tanıştık tesadüfen ama ben yazdım bişey sormak için. Konuşma devam etti. Görüştük 3 kere falan. 10 günü geçti sanırım tanışalı. Neyse asıl sorum şu
Ilk zamanlarda herşey iyiydi aşırı ilgiliydi mesaj yazmasam nerdesin falanlar. Her dk mesaj atmalar. Görüşmelerde sorun yok. Ikinci görüşmemizde ben şimdilik evlilik düşünmüyorum dedi bende düşünmüyorum yani daha 21 yaşındayım o 22. Sonra mesajda dedi ki ben korkuyorum ciddi bir ilişki yapabilir miyim bilmiyorumm emin olamıyorum kendimden sen korkmuyor musun dedi. Bende düşünmüyorum oluruna bıraktım daha tanışmıyoruz bile dedim. Oda o zaman öyle yapalım dedi. Neyse 3. Kez de görüştük. Sorun yoktu. Ama ilgisizliğini dile getirdim ilk başlardaki gibi dk başı mesajlaşamayiz. Sürekli öyle olmaz. Yazıyorum sohbeti yarim bırakmıyorum, sürekli telefonla oynamıyorum ki vs dedi. Tabi ki ikna olmadım ben. Yani sizce normal mi bu? Daha yeni tanışıyoruz ilgi seviyorum ben ilişkimiz 1 yılı geçmemiş ki böyle.diyor. bana normal gelmedi. Bir akıl verin lütfen

Kızlar sakın olun. Aşkımdan ölüyorum demedim. Ona karşı duygum yok olmadığını oda biliyor . Yemek yeme olayını ilgi için dedim başta bu kadar ilgiliydi. Yani örnek verdim. Yoksa yedim mi yemedim mi sormasının önemi yok. 1 haftada değişmesi hoşuma gitmedi karakteri acısından.

Son düzenleme:
Darlamayın bence.

Şu an ortada aşk yok. Sevgi yok. Bunlar zamanla olacak seyler. Ama siz böyle üzrerine düşüp darlarsaniz bu is çok sürmez.

Bi mağrur olun. Dik olun.

Israr etmeyin. Ilgi dilenmeyin.

Yani evet bende buna takiliyorum. Konuşmak istemiyorsa zorlamıyorum ki bitirsin konuşmayı konuşmayalım desin
kirilma ve yanlis anlama lutfen ama tam saglikli bir iliski kurulmaz boyle kafana gore degil sanki 1 haftada niye yazmiyorsun muhabeti varsa ilerisini de dusunmek zorundasin..

Darlamayın bence.

Şu an ortada aşk yok. Sevgi yok. Bunlar zamanla olacak seyler. Ama siz böyle üzrerine düşüp darlarsaniz bu is çok sürmez.

Bi mağrur olun. Dik olun.

Israr etmeyin. Ilgi dilenmeyin.
Evet doğru ama ıste bende ikilem yaşıyorum baştan ilgili davranıp şuan böyle davranınca. Birde görüşemiyoruz ee konuşmadan da tanışmak nasıl olur bilemiyorum.

O zaman baştan bunu bu şekilde devam ettirecekti. Hafta gösteriş için miydi ilgili görünmek. Isim varken yazamıyordum 5 dk sonra mesaj atıyordu merak ettiği için. Ben kimseyi bişey için zorlamadım
Anlatamıyorum sanırım, ikinci bulusma da zaten cocuk umutlanma sevgılı olmak istemiyorum demıs ve öyle de davranmıs.
Sanki bes sene cıkıp sevgılı olmak istemiyorum demis gıbı konusuyorsunuz?
Ucuncu bulusma da da eskisi gibi ilgilenmiyorsun demıssınız? Cocuk net. İlkinde yenıymıs hevesli ymis gorusunce bıseyler hosuna gitmemis demek?

Anlatamıyorum sanırım, ikinci bulusma da zaten cocuk umutlanma sevgılı olmak istemiyorum demıs ve öyle de davranmıs.
Sanki bes sene cıkıp sevgılı olmak istemiyorum demis gıbı konusuyorsunuz?
Ucuncu bulusma da da eskisi gibi ilgilenmiyorsun demıssınız? Cocuk net. İlkinde yenıymıs hevesli ymis gorusunce bıseyler hosuna gitmemis demek?
Net mi 😂 keşke herşeyi detaylı anlatsaydım da net olup olmadığını görseydiniz. Ne yapmak istediğimi bende bilmiyorum. Hoşuma gitmesen zaten konuşmazdım ama bende sorun var bilmiyorum dedi. Nesi net bu insanın?

"yemek yedin mi bile diye sormuyorsun. yani ben anlamıyorum. böyle değişken bir kişiliğe mi sahipsin" bu ne ya? adamı bir rahat bırakın.

Son düzenleme:
1.si sanal ortamdan tanismisiniz
2.si ilk hafta asiri ilgi alaka gosterip sonra abartiyorsun demis fazla ustune dusmeyin klişe olucak ama gercekten kacan kovalaniyor boyle dene birde
Haklısınız. Benim aklımda olanda bu. Teşekkür ederim beni bi siz anlamışsınız. Üstüne düşmeyim bir kere dedim zaten.

Ahmet beye hak verdim bende. Çok darlıyorsunuz. İlk zamanlar daha üstünüze düşüyor olabilir ama ilk zamanlar herkes öyle. Zamanla monotona bağlıyor. Böyle yaparsanız soğutursunuz kendinizden. Yemek yedin mi diye bile sormuyorsun yazmışsınız orda pes dedim. Yetişkin insansınız sizin yemek takibinizi neden sevgiliniz yapıyor veya yapmasını bekliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X