- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.105
- 158
- Konu Sahibi CilliSardunya
Bence yakında sende onun yerinde olursunBöyle konular okuduğum da asırı özeniyorum, keske bulutumsu yerinde olsaydımne kadar sanslı oldugunu farkında degıl
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yakında sende onun yerinde olursunBöyle konular okuduğum da asırı özeniyorum, keske bulutumsu yerinde olsaydımne kadar sanslı oldugunu farkında degıl
![]()
10 gündüe tanıdığınız insana neden ilgisizsin demek zaten bence başlı başına abes. 10 gün ya 10 gün, 10 ay değil. Sizinle en baştan sevgili olmak için bir araya gelip bununla ilgili kesin bişeyler söyleseydi yani hoşlandığından tam olarak emin olsaydın, daha sonra ilgisizleşmeye başlasaydı çok haklıydın. Ama zaten çocuk ikinci görüşmede bi ilişki istemediğini belirtmiş. Sen belli ki çocuktan hoşlanıyorsun, aranızda bişeyler olsun istiyorsun ama o istemiyor, önce bunu kabullen, farkına var. Belki senden hoşlanmadı, belki senin sevgili olma niyetinin,farkına vardı ve o daha sevgili olmak istemediği için kendisini uzak tutuyor. Farkında değilsin ama ilgini çok belli ediyorsun ve belli ki çocuk bundan korkmuş. En basitinden yemek yedin mi diye sormadın diye yazmışsın ya, bu cümlen sen ne kadar basit bi örnek verdim diye düşünsen de sadece flört içinde olan iki kişinin konuşmasında geçebilecek bir cümle. Ben 20 yıllık arkadaşıma yemek yedin mi diye sormadım hiç mesela. Ayrımı burda yapman gerekiyor. Yaşın daha çok küçük. İlgiyi alakayı sevmen, istemen çok çok normal ama çocuğu da böyle darladıkça kendi değerini düşürürsün sadece. Bırak ne zaman yazarsa o zaman yazsın, sen de canın istediğinde cevap ver. Birini tanımak bu kolay değil. Kalbine biraz dur demeyi dene ve mantığınla hareket et olur mu. İlerde çok üzülürsün. İnsanlardan ve özellikle birlikte olmayı istediğin adamlara karşı beklenti içine girme. Ben senin yerinde olsam kendimi geri çekerim, o yazdığı zaman sadece yazdıklarına cevap veririm o kadar. Seninle bişeyler yaşamak isteyen biri zaten yaşar ve hiçbişey onun önünde duramaz. Belki de bi sıkıntısı var 10 gündür tanıdığı birine anlatmak istemiyodur. 10 gün çok çok kısa insan komşusuyla samimi olamaz bu süre içinde. Bu kadar kolay güvennd kimseye.
Nedenini merak ettimBöyle konular okuduğum da asırı özeniyorum, keske bulutumsu yerinde olsaydımne kadar sanslı oldugunu farkında degıl
![]()
Ondan sonrada bu ilgi devam etti çünkü. Oluruna bırakmak ilgi alakayı kesmek demek Mi?İlgi severim neden diyorsunuz öyleyse? Oluruna benimle ilgilensin diyerek bırakılmaz ki?
Gencsın, birileriyle tanısıyosun heyecanlısın vatsapta son gorulme takip ettıgıne emınım, teline mesaj gelince kalbin carpıyodurNedenini merak ettim![]()
Ama bak bi tamam dıyosun Bı sorguluyorsun beni. Karar ver hangisiOndan sonrada bu ilgi devam etti çünkü. Oluruna bırakmak ilgi alakayı kesmek demek Mi?
Çok haklısınızbana belki çok şekilci ve her boyayı boyadın bi fıstık yeşili kaldı diyeceksiniz. bu eleştireceğim konuda ben de çok mükemmel bir insan ve grammer nazi de değilim AMA şu 3 ekran görüntüsündeki çocuğun yazım yanlışları beni o kadar irite etti ki. ben kişilik, dünya görüşü vb konularda bu çocuğun sıkıntılı olduğunu düşündüm nedense.
EvetGencsın, birileriyle tanısıyosun heyecanlısın vatsapta son gorulme takip ettıgıne emınım, teline mesaj gelince kalbin carpıyodurguzel guzel gerceklesmesı yuzde yuz hayallerin var.
Bunlar nimet. Ask acısı cekmek bile guzel.
Tadını cikar, hıc kimse ıcın de moralini bozma
O ilgilenmiyorsa baskası ilgilenir onunde dunya kadar alternatiflerin var.
Daha nolsun?
Ya ilk başta yazmışsınız ben onu yeni gördümAma bak bi tamam dıyosun Bı sorguluyorsun beni. Karar ver hangisi![]()
Size çok kanım ısındıAma bak bi tamam dıyosun Bı sorguluyorsun beni. Karar ver hangisi![]()
Insallah öyleyimdir bulutumsucumSize çok kanım ısındı❤ görmeden tatlı biri olduğunuzu düşünüyorum . Sağolun
Teşekkür ediyorum ❤❤❤ amin inşallah hepimizi. Sizi nasıl takip edebilirim?Insallah öyleyimdir bulutumsucumsen de öylesin yoksa bu kadar yazmazdım sana
Onunde Bı suru senelerin var ınsallah, tadını cikar. Allah kotu insanlarla karsılastırmasın![]()
Çok haklısınızona bende çok takılıyordum. Kaç kere de uyardım ama işte alışmış..
Yani liseyi okumuş unv kazanmış ama iyi bir yerde işi olduğu için gitmemiş. Öyle aşırı bir tıp değil semt bebesi değil. Küfür vs yok. Ama tam bi bizim memleketin bebesi yani.işte bu uyarayım düzeltsin meselesi değil. az da olsa okumuş kendini geliştirmeye çalışan biri olsa "gerçekDen" yazmazdı mesela. bakın yüksek lisanslar yapmış olmaktan, senede 150 kitap okuyor olmaktan, her gün hobi olarak bilimsel makaleler okumaktan bahsetmiyorum. en azından zorunlu lise eğitimini almış biri olması bile yeterli bu hatayı yapmaması için. bu kadar basit grammer hatası yapan insanların dünya görüşleri, kişilikleri gördüğüm kadarıyla hep sıkıntılı oluyor. şu mesaj tarzını ben şu ana kadar sadece malum semt bebelerinde gördüm. bunu anlatmaya çalışıyorum.
Her zaman böyle sevgi pıtırcığı değildir ama hayata bakışı sağlam biri bencede. Yorumlarını ciddiye almalısın kesinlikleSize çok kanım ısındı❤ görmeden tatlı biri olduğunuzu düşünüyorum . Sağolun
Haha teşekkür ederim. Atabilirim Size de istersenizDuvar kağıdınız çook tatlıBence boşverin zaten mi soru ekini bitişik yazan insanlardan uzak durulması gerek bence o ne özensiz bir dil. Hayır anlamıyorum bu insanları tek bir kuralı var ayrı yazılıyor kardeşim ayrı hani ne kadar zorlanabilirsiniz
![]()
Neyse benimki sadece sinirimi atmaktı bence bir şey istemeyin ve ilgi de göstermeyin... Kendime güvenemiyorum demiş belki de iç dünyasında söyleyemediği şeyler vardır..