- 23 Nisan 2017
- 1.032
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi CilliSardunya
Hshdhdhr"yemek yedin mi bile diye sormuyorsun. yani ben anlamıyorum. böyle değişken bir kişiliğe mi sahispsin" bu ne ya? adamı bir rahat bırakın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hshdhdhr"yemek yedin mi bile diye sormuyorsun. yani ben anlamıyorum. böyle değişken bir kişiliğe mi sahispsin" bu ne ya? adamı bir rahat bırakın.
Bulutumsu canım benim, cocukla tanısmıssın ilk gorusme tanısma vs guzel gecmıs cocuk eve gıtmıs artık ne dusunduyse bilemıcem erkek beynini cozemedım henuz, ikinci gorusmede seninde ilgini farkedıp emin olunca sevgılı olmak istemediginı dolaylı yoldan söylemisNet mikeşke herşeyi detaylı anlatsaydım da net olup olmadığını görseydiniz. Ne yapmak istediğimi bende bilmiyorum. Hoşuma gitmesen zaten konuşmazdım ama bende sorun var bilmiyorum dedi. Nesi net bu insanın?
YaaaAhmet beye hak verdim bende. Çok darlıyorsunuz. İlk zamanlar daha üstünüze düşüyor olabilir ama ilk zamanlar herkes öyle. Zamanla monotona bağlıyor. Böyle yaparsanız soğutursunuz kendinizden. Yemek yedin mi diye bile sormuyorsun yazmışsınız orda pes dedim. Yetişkin insansınız sizin yemek takibinizi neden sevgiliniz yapıyor veya yapmasını bekliyorsunuz?
Bak konu sahibi güzel arkadaşım sen şu üyenin dediklerine kulak ver. Koca forumda yorumlarına cidden değer verdiğim bir kullanıcı. Yanlışlık olmuş alintilardaAnlatamıyorum sanırım, ikinci bulusma da zaten cocuk umutlanma sevgılı olmak istemiyorum demıs ve öyle de davranmıs.
Sanki bes sene cıkıp sevgılı olmak istemiyorum demis gıbı konusuyorsunuz?
Ucuncu bulusma da da eskisi gibi ilgilenmiyorsun demıssınız? Cocuk net. İlkinde yenıymıs hevesli ymis gorusunce bıseyler hosuna gitmemis demek?
Ablacım. Teşekkür ederim düşüncelerin için. Ancak ben üzülmüyorum ki. Ona karşı bi duygumun olmadığını ifade etmiştim onada. Oda biliyor o yüzden zamana bırakalım dedik. Yani üzülecek bir durum yok bunda. Ben sadece bu normal mi diye sordum. Şuan ona haksizlik olmasın diye hayatıma biri girse kabul etmem. O var diye. Bu yüzden kafam karıştıBulutumsu canım benim, cocukla tanısmıssın ilk gorusme tanısma vs guzel gecmıs cocuk eve gıtmıs artık ne dusunduyse bilemıcem erkek beynini cozemedım henuz, ikinci gorusmede seninde ilgini farkedıp emin olunca sevgılı olmak istemediginı dolaylı yoldan söylemis
Seni oyalamamıs, seni kırmamıs, kovmamıs sende oluruna bırakalım demıssın, o da nasılsa sevgili olmak istemiyor sende okeyi vermıssın baslamıs normal davranmaya. Ahmete davrandığı gibi yani?
Bu dunya o cocugun etrafında donmedıgıne göre gencecık guzelım akıllı kızsın, oturup ona mı uzuleceksın? O istemediyse sen hıc isteme?
Ya seninle iki uc ay cıkıp sonrasında baglanamadım yapamıyorum deseydi?
Bak keyfine ona mı uzulceksın?
Arama yazma, yazarsa kisa kes. O sana Ahmet muamelesi yapıyorsa sende ona pelin muamelesi yap.
Yok ya o ısrarla degıstıgını savunuyor cocugun oysa cocuk sevgılı olmak ıstemedigini söyleyıp tam da öyle davranmaya baslamıs bulutumsu bizi anlamak istemiyorBak konu sahibi güzel arkadaşım sen şu üyenin dediklerine kulak ver. Koca forumda yorumlarına cidden değer verdiğim bir kullanıcı.
Yaaabakın. Sabah uyandığımda kahvaltı yaptın mı kalk kahvaltını yap diyen oydu. Ben sorsun demiyorum. Ilk zaman dediginiz 1 hafta
bana anormal gelen 1 haftada değişmesi. Yemek falan değil olay. 1 yıl mi olmuş ki monoton olsun. Birbirini tanımayan iki insanız
Anlar uğraşmaktan sıkıldığındaYok ya o ısrarla degıstıgını savunuyor cocugun oysa cocuk sevgılı olmak ıstemedigini söyleyıp tam da öyle davranmaya baslamıs bulutumsu bizi anlamak istemiyor![]()
Bana da öyle geldibana belki çok şekilci ve her boyayı boyadın bi fıstık yeşili kaldı diyeceksiniz. bu eleştireceğim konuda ben de çok mükemmel bir insan ve grammer nazi de değilim AMA şu 3 ekran görüntüsündeki çocuğun yazım yanlışları beni o kadar irite etti ki. ben kişilik, dünya görüşü vb konularda bu çocuğun sıkıntılı olduğunu düşündüm nedense.
Tanışalı 10 gün olmuş. Hadi herkesin işi gücü var ondan ilgiyi biraz kesti diyelim. Ama sanalda bir tek sizinle tanışmamışta olabilir. Ki ikinci buluşmada evlilik düşünmediğini dile getirmiş. Adam fikir değiştirip arkadaşça takılmak istiyor gibime geldi. Hoşlanmış, aşık olmuş olsa asla rahat bırakmazdı sizi. Sabah akşam yazışmalar, uzun telefon görüşmeleri, buluşmalar falan olurdu.. Üzgünüm..Hshdhdhranlatamıyorum sanırım. Sorun bu değil sorun başta bu kadar ilgili davranıp sonra bişey olmamış gibi devam etmesi . Dengesizliği yani
Normal göreceli ama bulutumsucum, cocuga göre bu normaldir bize göre degıl dırAblacım. Teşekkür ederim düşüncelerin için. Ancak ben üzülmüyorum ki. Ona karşı bi duygumun olmadığını ifade etmiştim onada. Oda biliyor o yüzden zamana bırakalım dedik. Yani üzülecek bir durum yok bunda. Ben sadece bu normal mi diye sordum. Şuan ona haksizlik olmasın diye hayatıma biri girse kabul etmem. O var diye. Bu yüzden kafam karıştı
Aynen bende böyle düşünüyorum. Anlatmak istediğim buydu. Isteyen insan belli ederdi değil mi ?Tanışalı 10 gün olmuş. Hadi herkesin işi gücü var ondan ilgiyi biraz kesti diyelim. Ama sanalda bir tek sizinle tanışmamışta olabilir. Ki ikinci buluşmada evlilik düşünmediğini dile getirmiş. Adam fikir değiştirip arkadaşça takılmak istiyor gibime geldi. Hoşlanmış, aşık olmuş olsa asla rahat bırakmazdı sizi. Sabah akşam yazışmalar, uzun telefon görüşmeleri, buluşmalar falan olurdu.. Üzgünüm..
Kesinlikle.Aynen bende böyle düşünüyorum. Anlatmak istediğim buydu. Isteyen insan belli ederdi değil mi ?
Evet aynen öyle. Geri çekeceğim kendimi. Tesekkur ederimNormal göreceli ama bulutumsucum, cocuga göre bu normaldir bize göre degıl dır
Gonul ister ki sevenler kavussun bulusan herkes birbirinden etkilensın asık olsun, kızların kalbi kırılmasın.
Ama iste olmuyor.
Keske devam etseydinız ama olmamıs.
Ha bak, belki yarın olacak fikri degısecek ama onun fikirlerine göre sekil almamalısın. Sen simdi istedin olmadı ya, o ıstedıgınde de olmasın.
Bak keyfine. Zaten bisey ya basta olur ya da olmaz. Oldurmaya calısılan hıcbıseyden hayır gelmiyor
Böyle konular okuduğum da asırı özeniyorum, keske bulutumsu yerinde olsaydımAnlar uğraşmaktan sıkıldığında ☺
Ben bi kere soruyum da sonrası ona kalmış. Daha bişey demem. Keyfine göreBen bazı şeyleri zorlamama taraftarıyım. İlk 1 hafta her konuşma iyi gider zaten malum tanışma süreci, karşındaki kişiyi merak edişin vs. Ben senin yerinde olsaydım bu konuşmayı yapmazdım ve asla bi beklenti içerisine girmezdim. Az beklenti çok huzur