Kızlar bana bi akil verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Net mi 😂 keşke herşeyi detaylı anlatsaydım da net olup olmadığını görseydiniz. Ne yapmak istediğimi bende bilmiyorum. Hoşuma gitmesen zaten konuşmazdım ama bende sorun var bilmiyorum dedi. Nesi net bu insanın?
Bulutumsu canım benim, cocukla tanısmıssın ilk gorusme tanısma vs guzel gecmıs cocuk eve gıtmıs artık ne dusunduyse bilemıcem erkek beynini cozemedım henuz, ikinci gorusmede seninde ilgini farkedıp emin olunca sevgılı olmak istemediginı dolaylı yoldan söylemis
Seni oyalamamıs, seni kırmamıs, kovmamıs sende oluruna bırakalım demıssın, o da nasılsa sevgili olmak istemiyor sende okeyi vermıssın baslamıs normal davranmaya. Ahmete davrandığı gibi yani?
Bu dunya o cocugun etrafında donmedıgıne göre gencecık guzelım akıllı kızsın, oturup ona mı uzuleceksın? O istemediyse sen hıc isteme?
Ya seninle iki uc ay cıkıp sonrasında baglanamadım yapamıyorum deseydi?
Bak keyfine ona mı uzulceksın?
Arama yazma, yazarsa kisa kes. O sana Ahmet muamelesi yapıyorsa sende ona pelin muamelesi yap.

Ahmet beye hak verdim bende. Çok darlıyorsunuz. İlk zamanlar daha üstünüze düşüyor olabilir ama ilk zamanlar herkes öyle. Zamanla monotona bağlıyor. Böyle yaparsanız soğutursunuz kendinizden. Yemek yedin mi diye bile sormuyorsun yazmışsınız orda pes dedim. Yetişkin insansınız sizin yemek takibinizi neden sevgiliniz yapıyor veya yapmasını bekliyorsunuz?
Yaaa 🙄🙄 bakın. Sabah uyandığımda kahvaltı yaptın mı kalk kahvaltını yap diyen oydu. Ben sorsun demiyorum. Ilk zaman dediginiz 1 hafta 😂 bana anormal gelen 1 haftada değişmesi. Yemek falan değil olay. 1 yıl mi olmuş ki monoton olsun. Birbirini tanımayan iki insanız

Anlatamıyorum sanırım, ikinci bulusma da zaten cocuk umutlanma sevgılı olmak istemiyorum demıs ve öyle de davranmıs.
Sanki bes sene cıkıp sevgılı olmak istemiyorum demis gıbı konusuyorsunuz?
Ucuncu bulusma da da eskisi gibi ilgilenmiyorsun demıssınız? Cocuk net. İlkinde yenıymıs hevesli ymis gorusunce bıseyler hosuna gitmemis demek?
Bak konu sahibi güzel arkadaşım sen şu üyenin dediklerine kulak ver. Koca forumda yorumlarına cidden değer verdiğim bir kullanıcı. Yanlışlık olmuş alintilarda 😂 bahsettiğim üye benneyanginlargordum benneyanginlargordum yabana atma bu yazdıklarını

Bulutumsu canım benim, cocukla tanısmıssın ilk gorusme tanısma vs guzel gecmıs cocuk eve gıtmıs artık ne dusunduyse bilemıcem erkek beynini cozemedım henuz, ikinci gorusmede seninde ilgini farkedıp emin olunca sevgılı olmak istemediginı dolaylı yoldan söylemis
Seni oyalamamıs, seni kırmamıs, kovmamıs sende oluruna bırakalım demıssın, o da nasılsa sevgili olmak istemiyor sende okeyi vermıssın baslamıs normal davranmaya. Ahmete davrandığı gibi yani?
Bu dunya o cocugun etrafında donmedıgıne göre gencecık guzelım akıllı kızsın, oturup ona mı uzuleceksın? O istemediyse sen hıc isteme?
Ya seninle iki uc ay cıkıp sonrasında baglanamadım yapamıyorum deseydi?
Bak keyfine ona mı uzulceksın?
Arama yazma, yazarsa kisa kes. O sana Ahmet muamelesi yapıyorsa sende ona pelin muamelesi yap.
Ablacım. Teşekkür ederim düşüncelerin için. Ancak ben üzülmüyorum ki. Ona karşı bi duygumun olmadığını ifade etmiştim onada. Oda biliyor o yüzden zamana bırakalım dedik. Yani üzülecek bir durum yok bunda. Ben sadece bu normal mi diye sordum. Şuan ona haksizlik olmasın diye hayatıma biri girse kabul etmem. O var diye. Bu yüzden kafam karıştı

Bak konu sahibi güzel arkadaşım sen şu üyenin dediklerine kulak ver. Koca forumda yorumlarına cidden değer verdiğim bir kullanıcı.
Yok ya o ısrarla degıstıgını savunuyor cocugun oysa cocuk sevgılı olmak ıstemedigini söyleyıp tam da öyle davranmaya baslamıs bulutumsu bizi anlamak istemiyor 😊

bana belki çok şekilci ve her boyayı boyadın bi fıstık yeşili kaldı diyeceksiniz. bu eleştireceğim konuda ben de çok mükemmel bir insan ve grammer nazi de değilim AMA şu 3 ekran görüntüsündeki çocuğun yazım yanlışları beni o kadar irite etti ki. ben kişilik, dünya görüşü vb konularda bu çocuğun sıkıntılı olduğunu düşündüm nedense.

Yaaa 🙄🙄 bakın. Sabah uyandığımda kahvaltı yaptın mı kalk kahvaltını yap diyen oydu. Ben sorsun demiyorum. Ilk zaman dediginiz 1 hafta 😂 bana anormal gelen 1 haftada değişmesi. Yemek falan değil olay. 1 yıl mi olmuş ki monoton olsun. Birbirini tanımayan iki insanız

Tamam bunu diyen oydu ama bana yemek yedin mi diye bile sormuyorsun diyen de sizsiniz. Gayet sormasını bekliyorsunuz ki neden sormadın diye sorgulamışsınız. 1 hafta kahvaltı yaptın mı dedi diye bir ömür bunu söylemesini mi bekleyeceksiniz? Ben 1 haftada değişmeyen hiç görmedim şahsen genelde erkekler ilk buluşmaya bazı şeyleri oturtana kadar daha ilgili, daha üstüne düşerek davranır. Sadece erkekler değil aslında kadınlar da öyle. Siz bu şekilde darlarsanız 1.yılı görmeniz zor valla okurken yoruldum her şeyi sorguluyorsunuz biraz rahat bırakın. Bir de böyle deneyin. Çocuk düşüncesini açıkça söylemiş akışına bırakalım diyen sizsiniz ama akışına bırakmayan da sizsiniz

bana belki çok şekilci ve her boyayı boyadın bi fıstık yeşili kaldı diyeceksiniz. bu eleştireceğim konuda ben de çok mükemmel bir insan ve grammer nazi de değilim AMA şu 3 ekran görüntüsündeki çocuğun yazım yanlışları beni o kadar irite etti ki. ben kişilik, dünya görüşü vb konularda bu çocuğun sıkıntılı olduğunu düşündüm nedense.
Bana da öyle geldi

Hshdhdhr🤣 anlatamıyorum sanırım. Sorun bu değil sorun başta bu kadar ilgili davranıp sonra bişey olmamış gibi devam etmesi . Dengesizliği yani
Tanışalı 10 gün olmuş. Hadi herkesin işi gücü var ondan ilgiyi biraz kesti diyelim. Ama sanalda bir tek sizinle tanışmamışta olabilir. Ki ikinci buluşmada evlilik düşünmediğini dile getirmiş. Adam fikir değiştirip arkadaşça takılmak istiyor gibime geldi. Hoşlanmış, aşık olmuş olsa asla rahat bırakmazdı sizi. Sabah akşam yazışmalar, uzun telefon görüşmeleri, buluşmalar falan olurdu.. Üzgünüm..

Ablacım. Teşekkür ederim düşüncelerin için. Ancak ben üzülmüyorum ki. Ona karşı bi duygumun olmadığını ifade etmiştim onada. Oda biliyor o yüzden zamana bırakalım dedik. Yani üzülecek bir durum yok bunda. Ben sadece bu normal mi diye sordum. Şuan ona haksizlik olmasın diye hayatıma biri girse kabul etmem. O var diye. Bu yüzden kafam karıştı
Normal göreceli ama bulutumsucum, cocuga göre bu normaldir bize göre degıl dır
Gonul ister ki sevenler kavussun bulusan herkes birbirinden etkilensın asık olsun, kızların kalbi kırılmasın.
Ama iste olmuyor.
Keske devam etseydinız ama olmamıs.
Ha bak, belki yarın olacak fikri degısecek ama onun fikirlerine göre sekil almamalısın. Sen simdi istedin olmadı ya, o ıstedıgınde de olmasın.
Bak keyfine. Zaten bisey ya basta olur ya da olmaz. Oldurmaya calısılan hıcbıseyden hayır gelmiyor

Tanışalı 10 gün olmuş. Hadi herkesin işi gücü var ondan ilgiyi biraz kesti diyelim. Ama sanalda bir tek sizinle tanışmamışta olabilir. Ki ikinci buluşmada evlilik düşünmediğini dile getirmiş. Adam fikir değiştirip arkadaşça takılmak istiyor gibime geldi. Hoşlanmış, aşık olmuş olsa asla rahat bırakmazdı sizi. Sabah akşam yazışmalar, uzun telefon görüşmeleri, buluşmalar falan olurdu.. Üzgünüm..
Aynen bende böyle düşünüyorum. Anlatmak istediğim buydu. Isteyen insan belli ederdi değil mi ?

Ben bazı şeyleri zorlamama taraftarıyım. İlk 1 hafta her konuşma iyi gider zaten malum tanışma süreci, karşındaki kişiyi merak edişin vs. Ben senin yerinde olsaydım bu konuşmayı yapmazdım ve asla bi beklenti içerisine girmezdim. Az beklenti çok huzur

Normal göreceli ama bulutumsucum, cocuga göre bu normaldir bize göre degıl dır
Gonul ister ki sevenler kavussun bulusan herkes birbirinden etkilensın asık olsun, kızların kalbi kırılmasın.
Ama iste olmuyor.
Keske devam etseydinız ama olmamıs.
Ha bak, belki yarın olacak fikri degısecek ama onun fikirlerine göre sekil almamalısın. Sen simdi istedin olmadı ya, o ıstedıgınde de olmasın.
Bak keyfine. Zaten bisey ya basta olur ya da olmaz. Oldurmaya calısılan hıcbıseyden hayır gelmiyor
Evet aynen öyle. Geri çekeceğim kendimi. Tesekkur ederim 🌸

10 gündüe tanıdığınız insana neden ilgisizsin demek zaten bence başlı başına abes. 10 gün ya 10 gün, 10 ay değil. Sizinle en baştan sevgili olmak için bir araya gelip bununla ilgili kesin bişeyler söyleseydi yani hoşlandığından tam olarak emin olsaydın, daha sonra ilgisizleşmeye başlasaydı çok haklıydın. Ama zaten çocuk ikinci görüşmede bi ilişki istemediğini belirtmiş. Sen belli ki çocuktan hoşlanıyorsun, aranızda bişeyler olsun istiyorsun ama o istemiyor, önce bunu kabullen, farkına var. Belki senden hoşlanmadı, belki senin sevgili olma niyetinin,farkına vardı ve o daha sevgili olmak istemediği için kendisini uzak tutuyor. Farkında değilsin ama ilgini çok belli ediyorsun ve belli ki çocuk bundan korkmuş. En basitinden yemek yedin mi diye sormadın diye yazmışsın ya, bu cümlen sen ne kadar basit bi örnek verdim diye düşünsen de sadece flört içinde olan iki kişinin konuşmasında geçebilecek bir cümle. Ben 20 yıllık arkadaşıma yemek yedin mi diye sormadım hiç mesela. Ayrımı burda yapman gerekiyor. Yaşın daha çok küçük. İlgiyi alakayı sevmen, istemen çok çok normal ama çocuğu da böyle darladıkça kendi değerini düşürürsün sadece. Bırak ne zaman yazarsa o zaman yazsın, sen de canın istediğinde cevap ver. Birini tanımak bu kolay değil. Kalbine biraz dur demeyi dene ve mantığınla hareket et olur mu. İlerde çok üzülürsün. İnsanlardan ve özellikle birlikte olmayı istediğin adamlara karşı beklenti içine girme. Ben senin yerinde olsam kendimi geri çekerim, o yazdığı zaman sadece yazdıklarına cevap veririm o kadar. Seninle bişeyler yaşamak isteyen biri zaten yaşar ve hiçbişey onun önünde duramaz. Belki de bi sıkıntısı var 10 gündür tanıdığı birine anlatmak istemiyodur. 10 gün çok çok kısa insan komşusuyla samimi olamaz bu süre içinde. Bu kadar kolay güvennd kimseye.

Ben bazı şeyleri zorlamama taraftarıyım. İlk 1 hafta her konuşma iyi gider zaten malum tanışma süreci, karşındaki kişiyi merak edişin vs. Ben senin yerinde olsaydım bu konuşmayı yapmazdım ve asla bi beklenti içerisine girmezdim. Az beklenti çok huzur
Ben bi kere soruyum da sonrası ona kalmış. Daha bişey demem. Keyfine göre

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X