kizlar bana bi yol gosterin yoksa kafayi yiycem :(

yaptığnın çok kötü olduğunu biliyorum ama atamıyorum içimden bana hayal kurdurdu ben bu benim eşim olcak die öyle benimsedimki

İnan karşına sana gerçekten değer veren biri çıktığı zaman ellerini açıp rabbine şükür ediceksin seni o adamdan kurtardığı için. Çünkü sevgi aşk bu değil. Dünyadaki tek erkek de o değil.

Son düzenleme:

bu kadar karaktersiz olmasına rağmen neden onu aklımdan atamıyorum peki anlamadıığım o

senin adınada üzüldüm inşallah biizmde karşımıza gerçekten değer veren birileri çıkar

inşallah buna inanmak istiyorum

kendimi çok değersiz hissettim tabi hissetmezmiyim battıkca batıyorum sanki hergeçen gün o keyfinde ben burda kahroluyorum

arkadaşlar birini bulmuş ayıp mı olur ?olaya bak sırf arkadaş için yani .ben böle erkeklerin çıkarları için evlendiklerini düşünüyorum . ya birini isteyen seven erkek neden herkese boncuk dağıtsın . yazık sende sevmişsin sana ümit vermesi hoş değil tabikide . insanların duygularıyla nasıl oynuyorlar ya ne kolay. bence tavrını koy . evlensin başkasıyla ayıp olmasın arkadaşlarına

senin kararsız olman normal adam gitmiş dömüş ikilemde kalmışsın güwenmek istemişsin... o suçu sana atmış kaerrarsızlığın yüzünden demiş.. bekleyememiş kendini seni sewdiğine ikna edememiş... onun çaba göstermesi gerekiyordu.. ama zaten adam seni sewmemiş aslına bakarsan canım... işten sıyrılmak için sana vicdan azabı çektirmek ve kendini suçlu hisst hiç bi zaman onu suçlama diye "kararsızlığın yüzünden oldu" demiş....

normaldişr tabi üzüleceksin ama geçecek... amaaaan kimler kimi unutuyor be canım merak etme şunu düşün hep "hayırsızmışki olmamış"... Allahtan da hep hayırlısını iste canım üzme kendini hem ne hayrını gördün seni üzmesinden başka bak o şimdi başkasıyla.. öyle bi adamı sewdiğin için utanmalısın ve sewmemelisin... senin sewgini haketmiyor o karaktersiz... ewlensen yarın bi gün yine aynısını yapacaktı...

başkasını sewemem diye de düşünmee... ohooooo kimler kimleri unutuyorda sewiyor... sen de öyle bir sewersin ve sewilirsinkii iyiki onunla olmamış dersin inan bana =))

üzme kendini önüne bak canım geçmiş bitmiş ....

Biraz kaba bir tabir olucak belki kusura bakma lütfen, adam boşa düştüğünde sana gelmiş.

Muhatap olma .

Biraz kaba bir tabir olucak belki kusura bakma lütfen, adam boşa düştüğünde sana gelmiş.

Muhatap olma .

Adam gitti nişan yapti onla gününü günediyor ben aci cekiyorum ya iliklerime kadar aci cekiyirum hem de bdaha nazil güvenir nasip severimki baskasini

Son düzenleme:
arkadaşlar bana birini bulmuş ayıp olur ne demektir ya bahanenin de bu kadar iğrenci şok oldum resmen

arkadaşlar bana birini bulmuş ayıp olur ne demektir ya bahanenin de bu kadar iğrenci şok oldum resmen

Cemaatten cnku onlar genelde kendi içlerinden evleniyorlar bana hc ümit vermiycekti ama çok umitlendirdi öyle istediği gibi yazdi çizdi bende evet olr dedim sonuç mahvolan BN oldm

:) şunları okudum yalnız olmadıgımı gördüm. canım alınma ama kullanmıs seni. sen gercek duygularla yaklasmıssın o da vurkaç yapmış ve kendi hatalarını da sana yükleyip sıyrılmıs. aynılarını ben de yaşadım ve olan hep bana oldu. ben ne kadar dürüst samimi olursam olayım karsı taraf güven vermedigi icin hep tartısma cıkıyordu ve suclu olan kırıcı olan suclanan ben oluyordum. o anlarda da üzüldügüme mi olmadıgına mı yoksa haklıyken haksız konumunda olmama mı hangisine yanayım bilmiyordum. seninkine benzer sekilde ben de yarı yolda kaldım cünkü arkamdan is cevirmis, stok yapmıs yani:) tabi ben bu kadar tecrübeli olmadıgım icin zamanında kendimi sağlama alamadım
baskasıyla mı oluyomuss mutlu muymus umrunda olmasın. senin tek yapacagın onu unutmak ve düsünmemek. sabret önüne bak ve onu her anlamda silmeye calıs.. daha mutlu yasamanın tek yolu bu maalesef..

Üzgünüm ama stepne muamelesi gibi ne bu ya. Gel gel git git. Sakın sallama. Böyle adam mı olur. Kaçan kovalanır kaç. Bu arada cemaat olayları biraz ağır gelebilir. Bence kaldıramayacağınız yükün altına girmeyin.

Birak arkadasim zor olucak ama unut ardina bile bakma...biliyorum cok zor herkesin bi tecrubesi oluyor hayatta bunlarda bize ders olucak iste..yaptigindan suclamiyorum seni cunku ask insana yapmamasi gereken herseyi yaptirabiliyor..(ben kendime sasiyorum bu ara hatta ben neler yapmisim bu ben miyim diyorum..ask beni arizaya baglatmis meger)..sende sakin uzme kendini ama unut dusunme onu onune bak..kimbilir belki cook sevicegin biri seni bekliyordur

Cemaatten cnku onlar genelde kendi içlerinden evleniyorlar bana hc ümit vermiycekti ama çok umitlendirdi öyle istediği gibi yazdi çizdi bende evet olr dedim sonuç mahvolan BN oldm

bırakın Allah aşkına cemaat içinden evlenmeleri filan.
madem öyle bir düsturları var "k*çına uyan çöple oynasaydı"
sinir oluyorum bu tiplere

madem o kadar müslüman şu hadisi biliyor olmalı
"Umut verip güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin." Hz. Muhammed (s.a.v)

Peygamber Efendimiz şaka amaçlı bile birini hatta bir çocuğu kandırmayı, umutlandırmayı kınamıştır.
kendi cehennemini yapıyor o şahıs.
sizin acınız geçici bir acı ama O'nun işi hesap gününde başlayacak.

Suçlu tabi ki sensin, adam seni oynatmış resmen bu kadar gurursuz olmanın sonucu bu, kendine niye hiç değer vermiyosun

sizi kaba bir tabirle yedekte tutmuş
hatanızsa,ilk başta affetmek...
bundan sonra önünüze bakın.

Peki sen unutabildinmi yani nasil atlattin cok zorlaniyorum çünkü yarinda salon tutmuş nişan yapiyomus çok üzgünüm bi insan nazil bu kadar vefasiz olur ki en kotusuda o daha benim ismimi bile agzina almzken ben hala onu konusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…