Kizlar bana bi yol gösterin lutfen ya ben konu acmistim yine. birini çok sevdim bi hafta gögariptiben benle evlenecek diye umitlenmistim ama ben baskasiyla evlencem dedi bana arkadaşlar birini bulmuşlar ayip olur dedi onla gorusmem lazim o kadar yalvardim gitti.sonra alti ay sonra geri döndü ben seni unutamadim dedi ben bi yandan çok sevindim bi yandanda içim garipti bi soğuma gelmişti ama konuştum aklim ondaydi hep çünkü her gün içimde sikinti anlam veremedigim söze karar verdik ama bigun öncesinden tartistik olmaz dedi bana bitsinsonra ben iyce mahvoldum ertesi gün tekrar olsun dedi ama aslında oda ne istediğini bilmiyor su sanirim biraz zaman ver dedim düşünelim ama hep acele etti kararini ver artik dedi bana bi süre görüşme dik bende bana zaman verdi dedim herhalde meğer nişan yapmis msj attim arama beni daha dedi simdi kizlar suçlu benmiyim ya benim kararsizliklarim yüzünden mi bitti beni öyle birakip gitti benm herşeyden mutsuz olmamdan dolayimi ne olur yorum yapin
Kizlar bana bi yol gösterin lutfen ya ben konu acmistim yine. birini çok sevdim bi hafta gögariptiben benle evlenecek diye umitlenmistim ama ben baskasiyla evlencem dedi bana arkadaşlar birini bulmuşlar ayip olur dedi onla gorusmem lazim o kadar yalvardim gitti.sonra alti ay sonra geri döndü ben seni unutamadim dedi ben bi yandan çok sevindim bi yandanda içim garipti bi soğuma gelmişti ama konuştum aklim ondaydi hep çünkü her gün içimde sikinti anlam veremedigim söze karar verdik ama bigun öncesinden tartistik olmaz dedi bana bitsinsonra ben iyce mahvoldum ertesi gün tekrar olsun dedi ama aslında oda ne istediğini bilmiyor su sanirim biraz zaman ver dedim düşünelim ama hep acele etti kararini ver artik dedi bana bi süre görüşme dik bende bana zaman verdi dedim herhalde meğer nişan yapmis msj attim arama beni daha dedi simdi kizlar suçlu benmiyim ya benim kararsizliklarim yüzünden mi bitti beni öyle birakip gitti benm herşeyden mutsuz olmamdan dolayimi ne olur yorum yapin
senle çıkıyor ayıp olacak arkadaşlar birini bulmuş onla evleneceğim diyor gidiyor sonra geri dönüyor siz seviniyorsunuz bu böyle devam ediyor.Kizlar bana bi yol gösterin lutfen ya ben konu acmistim yine. birini çok sevdim bi hafta gögariptiben benle evlenecek diye umitlenmistim ama ben baskasiyla evlencem dedi bana arkadaşlar birini bulmuşlar ayip olur dedi onla gorusmem lazim o kadar yalvardim gitti.sonra alti ay sonra geri döndü ben seni unutamadim dedi ben bi yandan çok sevindim bi yandanda içim garipti bi soğuma gelmişti ama konuştum aklim ondaydi hep çünkü her gün içimde sikinti anlam veremedigim söze karar verdik ama bigun öncesinden tartistik olmaz dedi bana bitsinsonra ben iyce mahvoldum ertesi gün tekrar olsun dedi ama aslında oda ne istediğini bilmiyor su sanirim biraz zaman ver dedim düşünelim ama hep acele etti kararini ver artik dedi bana bi süre görüşme dik bende bana zaman verdi dedim herhalde meğer nişan yapmis msj attim arama beni daha dedi simdi kizlar suçlu benmiyim ya benim kararsizliklarim yüzünden mi bitti beni öyle birakip gitti benm herşeyden mutsuz olmamdan dolayimi ne olur yorum yapin
Yaşı kaç bu insanın? Bu ne dengesiz tavırlar böyle. Sizi üzmek istemem ama biriyle berabermiş ve onla her arası bozulduğunda da size gelmiş. Suçlu siz değilsiniz o insanın karaktersizliği. Ama böyle insanlardan uzak durmak da sizin elinizde. Kendinize değer verin.
daha çok o kararsızmış sanki benim anladığım tek şey bu:44: çok karışık yazmışsınız malesef..
Sevdiğin kişinin yaşı kaç? Yaşı büyük olsa bile sanırım ' ergenlik ' döneminden çıkamamış. Çok dengesizmiş kusurabakma ama.. Gerçekleri yazmak , söylemek gerek. Sende de hata var. Yani tamam anlıyorum seviyor olabilirsin ama bunca dengesiz davranışa da müsaade etmemeliydin, tamam dememliydin. Yani şu an nişanı atsa, sana geri dönmek istese tekrar geri mi döneceksin ona?
Tel yapman gereken onu hayatından, kafandan silmek olacak.. Ve yeni bir hayata başlaman gerekiyor...
evet çok büyük gurursuzluk yaptım farkındayım inanın ama o gidince hergün istisnasız ağladımbu adamdan sana hayır gelmez... çocuk oyuncağımı bu..
hem arkadaşlar birini bulmuş ben bi gideyim demiş sonra olmamış kürkçü dükkanına geri dönmüş, sonra yine başkasına gtmiş oyuncak mı bu arkadaş.. hem sen ne diye seni başkası için terkedeni döndüğünde kabul ediyorsun?? koca bi saçmalık senin hiç mi gururun yok!
olur da tekrar dönmeye kalkarsa bu sefer sakın kabul etme.. çünkü edersen yine aynısını yapacak hem diyecekki "amaaaan gitsem dönsem yine kabul edicek" diyerek seni ine terkedecek..
aklını başına al unut o karaktersizi arkadaşım..
başka kalıcı aşklara yelken aç... kurtulmuşsun sewinmelisin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?