bırakın Allah aşkına cemaat içinden evlenmeleri filan.
madem öyle bir düsturları var "k*çına uyan çöple oynasaydı"
sinir oluyorum bu tiplere
madem o kadar müslüman şu hadisi biliyor olmalı
"Umut verip güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin." Hz. Muhammed (s.a.v)
Peygamber Efendimiz şaka amaçlı bile birini hatta bir çocuğu kandırmayı, umutlandırmayı kınamıştır.
kendi cehennemini yapıyor o şahıs.
sizin acınız geçici bir acı ama O'nun işi hesap gününde başlayacak.
Kizlar bana bi yol gösterin lutfen ya ben konu acmistim yine. birini çok sevdim bi hafta gögariptiben benle evlenecek diye umitlenmistim ama ben baskasiyla evlencem dedi bana arkadaşlar birini bulmuşlar ayip olur dedi onla gorusmem lazim o kadar yalvardim gitti.sonra alti ay sonra geri döndü ben seni unutamadim dedi ben bi yandan çok sevindim bi yandanda içim garipti bi soğuma gelmişti ama konuştum aklim ondaydi hep çünkü her gün içimde sikinti anlam veremedigim söze karar verdik ama bigun öncesinden tartistik olmaz dedi bana bitsinsonra ben iyce mahvoldum ertesi gün tekrar olsun dedi ama aslında oda ne istediğini bilmiyor su sanirim biraz zaman ver dedim düşünelim ama hep acele etti kararini ver artik dedi bana bi süre görüşme dik bende bana zaman verdi dedim herhalde meğer nişan yapmis msj attim arama beni daha dedi simdi kizlar suçlu benmiyim ya benim kararsizliklarim yüzünden mi bitti beni öyle birakip gitti benm herşeyden mutsuz olmamdan dolayimi ne olur yorum yapin
Yapacağın en iyi şey ona artık taviz vermemek yoluna çıkmamak
Arkadaşım, ne yargılarım ne büyük konuşurum, bir abla tavsiyesi bu sana sadece. Kendi değerini bil azıcık yahu, sen bile kendine değer vemezsen kim sana değer verir ki?
Konu başlığına, ve içerikde yazdıklarına bir bak..Hala mahvoldum, bittim, bir akıl... kafayı yiyeceğim
1- Sadece bir hafta tanıdığın adama niye kal diye yalvarıyorsun?
2- Gitti 6 ay sonra dönünce niye kabul ediyorsun?
3- Yine gitmiş, üzülüp ben mi hata yaptım diye mi düşünüyorsun?
4- Hataydı diye bir kez daha dönse sen bu adama kucak mı açıcan, ne tavsiyesi daha istiyorsun?
kendini delirtme noktasına getirme tatlım . adam artık sana ne yaparsa yapsın ona geri döneceğinden okadar emin olmuşki artık.emin ol evlendikten sonra bile arar seni hla unutamadım der . sen artık önüne bak eskileri bir tarafa at ve hayatında yenilikler yap ve bundn sonrada hayatına giren hiç bir erkeğede okadar değer verme bırak o seni kaybetmekten korksun .onlara iyi olamak yaramıyor ağızlarına yapıcaksın bak senden daha iyisi varmı. maalesef gerçek bu :44:
Bidaha hayatima birini alabilirmiyim şüpheli
Canım kaç yaşındasın sen? İlk defa birine bu kişi özel olabilir diye yaklaştığın için seni bu kadar sarsmış olmalı, ama saçmalama lütfen. Çok da vakit kaybetmemişsinki bu lüzümsuz şahısla. Bu forumda okuyorsundur, senelerce nişanlı kalıp da ayrılanlar var, ilk evliliği bitip 2. ye daha güzel yuvalar kuranlar var...
Şimdi git o özgüveneni topla da doğru insaları hayatına çekebilesin. Paçayı kıl payı kurtarmışım diye sevinmen gereken bu hususta, üzülüp daha fazla vakit kaybetme.
Peki sen unutabildinmi yani nasil atlattin cok zorlaniyorum çünkü yarinda salon tutmuş nişan yapiyomusçok üzgünüm bi insan nazil bu kadar vefasiz olur ki en kotusuda o daha benim ismimi bile agzina almzken ben hala onu konusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?