Kavgalarımızda oyle basit degil agzına geleni soyluyor iste sen hic cabalamıyosun iliski tıkanıyor gitmiyorsıkıldım bıktım vsvsUc senelik iliskim var bu sene okulum uzadı ama okumun uzıycagı supriz degil biliniyordu sevgilim tarafından. İleriye donuk konustugumuzda ben zaten kendim diyordum olulum bittikten sonra bende bekleme taraftarı degilim bir seyler olsun diye . Bu cocuk bana evlenme teklifi etti iki ay once bende kabul ettim tabi ki ama okulum bitmedigi icinde agırdan almamız gerektigini hep soyledim. Kızlar beni surekli sıkıstırıyor surekli baskı yapıyor hadi artık bilmem ne. İki aydır bu sebepten altı kez baya boyle bagrısmalı kavga ettik. Ben napıcam bununla boyle?
İsim hazırinsanların meslek sahibi olmadan, iş hayatına atılmadan evlenmelerini doğru bulmuyorum.
hazır olması birşey değiştirmez. okulunu bitirip gidip çalışmanız, ayaklarınızın üzerinde durmanız lazım. peşinizden atlı kovalamıyor.İsim hazır
Anlatamıyorum kendimi hic onahazır olması birşey değiştirmez. okulunu bitirip gidip çalışmanız, ayaklarınızın üzerinde durmanız lazım. peşinizden atlı kovalamıyor.
tabiki bu yalnızca benim fikrim
İnan ne acelesi var diye her gece dusunuyorum ama bir türlü işin içinden cıkamıyorum. Artık psikolojim bozuldu evlilikten sogur mı bi insan yaDaha mezun olmamışsınız ne evliliğinden bahsediyor? Ne acelesi varmış. Kk da bir sürü örneği var, aileler gereğinden fazla karışabiliyor. İş arama sürecinde hatta çalışmak istemenize bile yorum yapma hakkını kendilerinde görebilirler.
Önce mezun olun sonra da çalışmaya başlayıp evlilik planlayın.
anlamıyorsa yoluna bakabilir. baskı ile evlenecek değilsiniz değil mi?Anlatamıyorum kendimi hic ona
Bende evlenmek istiyorum onunla ama olayları oyle bir getiriyor ki sanki ben istemiyormusum onu oyalıyormusum gibi. Annesi annemle tanısmak istemis benim icinde daha erken yani anneme soylesem oda boyle bir tepki verir ben insan gibi anlatıyorum bir seylere baslamadan once olur bunlar zamanı var falan . Yok bu kez sen cabalamıyosun. Bak gercekten bu acelesi yüzünden bu meselenin altınd birsey aramaya basladımanlamıyorsa yoluna bakabilir. baskı ile evlenecek değilsiniz değil mi?
Ağzına geleni söylüyor dedigin buysa sorun değil.Kavgalarımızda oyle basit degil agzına geleni soyluyor iste sen hic cabalamıyosun iliski tıkanıyor gitmiyorsıkıldım bıktım vsvs
Okulum daha bitmedi isim gucum yokevlenecek adam bulmuşsun niye uzatıyorsun eğer şüphelerin yoksa ollmaması için bir şebep yok bencede ,
ayrılırdan ilk tanıştıgı ile evlenir sendeöyle bakarsın haberin olsun
Yok bu tarz seylerAğzına geleni söylüyor dedigin buysa sorun değil.
Bana göre ağza geleni söylemek sizi asagilamasi hakaret etmesi f
duygusal şiddet filan
Okulum daha bitmedi isim gucum yok
Oda hemen evlenmek istemiyor okul bitmeden olmaz zaten diyor ama okul var soz nisan olsunmus. Benim aileminde buna rızası yok iste1 sene daha sizin hayatınızı önemli ölçüde etkileyecek bir sebepten bekleyemeyecekse bence şimdiden pes edebilir. okul bitmeden evlilik hoop bir çocuk derken okul tekrar uzar da uzar sonra da kalır mezun filan olamazsınız. elinizde kalan tek şey keşke bırakmasaydım pişmanlığı olur. kendinize bunu yapmayın. anlayış ve sabır yoksa evlilik de olmasın zaten.
İsim hazır
Kavgalarımızda oyle basit degil agzına geleni soyluyor iste sen hic cabalamıyosun iliski tıkanıyor gitmiyorsıkıldım bıktım vsvs
Hazır ama calısmıyorum buna guvenerek baskı yaptığını dusunuyorumbaşka bir yorumda işim hazır demişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?