Kızlar bana bir akıl verin lütfen?

Ben seni baştan uyarmıştım, beklemek istemiyorsan kapı orada diyeceksin, ne denir ki başka, okulun bitmeden kesinlikle evlenme
Oda evlilik istemiyor okul bitmeden ama bu sene icinde. Soz nisan olsun diyor. Fakat benim ailemde okul bittikten sonra dusunursun bunları diyor. Ona soyledigimdedr sen beni yanılttın sen evlenmek istiyorum bende dedin diyor. Tamam dedim de okul bittikten sonra bende beklemel istemem dedim yani bu okulum varken birseyler olur anlamına gelmez ki ben mi yanlıs anlasılmısım delircem ya

Ben olsm okul bitmeden asla evlenmezdim.. Hatta okul bittikten hemen sonra da evlenmezdim.. Çok da sıkıştırılmaya gelemezdim.. Beklerse bekler, beklemezse keyfi bilir der önüme bakardım..

Böyle durumlarda çok da aceleci olmamak lazım.. Çok da duygusal bakmamak lazım.. Önce kendi hayatımı düzene sokar, ayaklarım üzerinde, en azından kendimi idame edecek kadar para kazanmaya bakardım sonra evlenirdim..

Hayır yanlışlık yok, o şu anda seni manipüle ediyor.

Ben ne söylediğimi biliyorum, ailem de şu an uygun bulmuyor. Hepsi okul bittikten sonra olacak de geç

Aramakta haklısın, bu süreçte adamın gerçek yüzünü göreceksin, iyi izlemeni öneririm, şu an yaşayacakların evlendikten sonra yaşayacaklarının gerçek fragmanı, asıl yüzü şimdi ortaya çıkıyor. Önünüzde engel falan yok ki çabalayasın, sadece zamanını bekleyeceksiniz. Buna sabredemiyorsa ölsün bir zahmet

İşte annesi tanışmak istiyomuş annemle bende daha zamanı var falan dediğim için babam bilmiyor daha diye vsvs sebeplerden kavga ediyoruz. İki gündür yzmıyor aramıyor bende aynı şekildr

İşte annesi tanışmak istiyomuş annemle bende daha zamanı var falan dediğim için babam bilmiyor daha diye vsvs sebeplerden kavga ediyoruz. İki gündür yzmıyor aramıyor bende aynı şekildr
Yaşlarınız genç daha acele etmenizi gerektirecek bir durum yok. Aşkından ölsen de yazma arama o adım atsın. Bir adam için aileni üzmenin anlamı yok, düğün için toplamda 2 sene beklese ölmez. İnsanlar 30undan sonra evleniyor artık.

Aslına bakarsan sen de para kazanmayı ve harcamayı öğrenmeden, iş hayatında insan ilişkilerini tanımadan, kişiliğini oturtmadan evlenmemelisin.

Çok klasik bir cümle kuracağım seni el üstünde tutacak koca her zaman bulunur ama kendi istediğin gibi gezip tozup para harcayacağın zaman bir daha bulunmaz.

Bir de alttan alma, isteklerin konusunda kararlı dur. Bu gün nişan konusunda sana bu kadar baskı yapan hatta zorbalık yapan insan yarın evlenince nasıl bir psikolojik şiddet uygulayacak güce sahiptir yaz bir kenara. Şu an gördüğün bu adamın gerçek yüzü, el gün lafıyla seni boğuyor, yarın anasının akrabalarının lafıyla sürekli darlayacak seni, senin ailenin talep ve beklentileri hep onunkilerin gerisinde kalacak. Ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi bu adam senden ayrılıp 3 ay sonra sırf evlenmek için başkasıyla evlenebilir. Aklın varsa kendinden taviz verme. Bu oyunda baş rol sensin, onu bie laybedersen figüran bile olamazsın

Varya bide kendimide övmek için söylemiyorum ama o kadar anlayıslı o kadar hicbirseyine karısmayan biriyim ki hani hakettiğim bu değil yani ben onun her kosulda her zor zamanında yanında oldum istemedigi anlarda bile yanındaydım o kadar zoruma gidiyor ki bu tavırlar suan anlatamam

Askere gitti altı ay bekledim, iki defa sebepsiz yere ayrıldı pismanım dedi affettim. İlk kez annemle bi sevgilimi tanıştırdım

Askere gitti altı ay bekledim, iki defa sebepsiz yere ayrıldı pismanım dedi affettim. İlk kez annemle bi sevgilimi tanıştırdım
İlkler hep son olmak zorunda değil. Gelecek geçmişten daha uzun bunu aklından çıkarma, ona göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…