açıkçası trabzon hiç de az yol değil, benim nişanlımın ailesi de denizliden , geldiler aynı gün içerisinde isteme söz yapıldı, bir daha 2 hafta sonra nişan yapıldı. zaten erkek arkadaşın olan tanıdığın bir insan , onları da düşün tanışma için ayrı isteme için ayrı söz için ayrı kaç defa gelip gidebilirler ki , ayrıca herkesin işi var gücü var , bu kriz zamanı kimse kolay kolay işini gücünü bırakıp kaç defa taa trabzondan istanbula gelemez bence. illa ayrı ayrı istiyorsan cuma akşamından gelirler bi ön tanışma olur en azından baban da az da olsa bir fikir sahibi olmuş olur, uygun görürse cmt akşamı da söz yaparsınız.
selam canım boyle gidip gelmeler herzaman sorun olmustur iki tarafta ciddise bi noktada buluşuyo illaki merak etme uzaktaki akrabaların düğününe çoğunlukla zorunluluktan gidiliyo bende zorunluluktan ta kahramanmarastaki düğüne gitmistim herkes çocugunun mürvetini görmek ister aceleleri belki bu yüzden belkide maddi durumdan olabilir erkek arkadasının ve senin sağ sagduyulu olmanız gerekiyor üzülme herzaman mutlu olman dilegiyle
bende bazı sorunlarımı buraya yazmıstım erkek arkadasım kızmıstı merak ettim erkek arkadasina soyledinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?