Kızlar merhaba,
Aynı işyerinde çalıştığım ve hoşlandığım birisi var. Çekingen ve heyecanlı bir yapıdayım, ilgi duyduğum biri ile karşılaşsam hemen heyecanlanırım ve heyecanım belli olmasın diye onu görmezden gelirim çünkü ekim ayağım bile titrer

Neyse konuya gelirsek bu çocuk bana deli gibi sürekli bakıyor. Konuşuyoruz arada sırada ama ikimiz de diğer arkadaşlarla konuştuğumuz gibi birbirimizle konuşamıyoruz o daha çok geriliyor. O da diğerleriyle baya samimi esprili ama bana gelince gergin, elini ayağını koyacak yer bulamıyor. Aynı ortamda çalışıyoruz ama aramızda mesafe var, ben onun sürekli baktığını camdan görebiliyorum direkt olarak bana bakıyor eminim. Konuşmaya gelince konuşuyoruz evet ama ben büyük çoğunlukla onu görmezden geliyorum. Dışarda görsem görmemiş gibi yapıyorum veya hemen telefona sarılıyorum. Beni ya telefonla konuşurken görüyor ya damesajlaşırken

Beni nerde görse dikkat kesiliyor hareketleri farklılaşıyor, ya da benim bulunduğum ortama geliyor ama ben her o geldiğinde hemen kaçıyorum.
Evet saçma sapan hareketler içersindeyim ama nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Bana bir yardım eli uzatın nolur..