Kızlar bana bir yardım eder misiniz??

Kesinlikle katılıyorum size. Erkeklerin bence en çekingeni bile gerçekten hoşlandıkları kız için eyleme geçiyorlar. Böyle bakıştık, işte öyle böyle vs. gibi şeylerin altı genelde boş çıkıyor bence...
Benim başıma 2 kez geldi, benden hoşlandığını düşündüğüm iki kişinin gerçekten hoşlandığını öğrendim ama o zamanlar yine böyle davrandığım için söyleyememişler ve bunu ben ikisinin de sevgilisi olduğunda öğrendim. Hatta birisi neden en ufak bir ışık yakmadın gibisinden sitem etti, yani benim davranışlarım gerçekten normal değil şahit olsanız anlarsınız :)

Benim başıma 2 kez geldi, benden hoşlandığını düşündüğüm iki kişinin gerçekten hoşlandığını öğrendim ama o zamanlar yine böyle davrandığım için söyleyememişler ve bunu ben ikisinin de sevgilisi olduğunda öğrendim. Hatta birisi neden en ufak bir ışık yakmadın gibisinden sitem etti, yani benim davranışlarım gerçekten normal değil şahit olsanız anlarsınız :)
o zaman konuşamamış ama sonra ne olduysa çatır çatır konuşmuş yani sevgilisi oluncamı cesaret bulmuş :)

Ben genellikle yanılmadım :) ama hep iş işten geçti

Sadece şu baş çevirme hareketini yapmasan yeterli bence ekstra bişey yapmana gerek yok sosyal medyada birbirinizi ekleyecek kadar bi tanışıklık var zaten işlerordan sonra yürüyor o kısım beni düşündürüyor o yüzden mesaj yazan sen olma yine de sen bilirsin biz ne desek boş yaşayıp göreceksin

Yani şöyle evet bir erkek adım atar isterse, ama dediğim gibi ben çocuğu gördüğümde kafamı çeviriyorum aslına bakınca ne kadar saygısızca bir davranış. Bir de bir insanın beden dili bazen dilinden çıkan kelimeden daha çok şey anlatır buna da inanıyorum. Ha gelir söyler ayrı söylemez ayrı, daha yeni yeni tanışıyoruz zaten telefon numaralarımız henüz yok :)

Ya işte bunu diyorum, siz kafanızı çevirip saygısızca davrandığınızı düşünürken bi anlamlar yüklüyorsunuz hareketinize hoşlandığınız için. Halbuki karşı taraf belki farkında bile değil. Yani burda ne kadar konu okuduysam ben de, diğer bir üyenin de dediği gibi altından bir şey çıkmadı. Sizinki öyle olmaz umarım tabii ki. Ama rahat olun, kafamı çevirdim bakmadım, telefonlaydım işte sevgilim var sandı falan... Detay düşünmenize gerek yok. Benim çalıştığım zaman bir iş arkadaşımın elinden telefon düşmüyordu ve kimseyle alakası yoktu kızın. Pek konuşmuyordu. Kendisinden hoşlanan yine fazla utangaç ve kimseyle konuşmayan birisi ondan hoşlanmış, bunu arkadaşına söyleyip arkadaşı da gelip bana sormuştu “sevgilisi var mı?” diye. Hiç beklemiyordum, çok şaşırmıştım. Demek istediğim, eğer ilgisi varsa telefonu kulağınızdan düşürmeyin yine adım atar :) Her şey gönlünüzce olsun.

Adamın senden hoşlandığı belli bile değil sevgilisi olabilir bilemezsin en azından hiç bişey olmasa bile gururunu kurtarmış olursun yine de sen bilirsin tabi ben hep bu şekilde davrandım çünkü erkekler benim için önemsizdir kendime önem veriyorum isteyen gelir ve uğraşır benimle sevgili olmak için çok özveride bulunduğum bir ilişkim olmuştu ben de iyi davranmanın ters teptiğini gördüğümden bundan sonra mümkün değil asla ilk adımı atmadım Allah atmak zorunda bırakmasın :) aminnn
Sevgilisi olmadığını biliyorum, zaten hoşlanıyor demedim bakıyor dedim. Hoşlanma ve sevmek zaten zaman alan bir mesele, insanlar birbirlerini tanımadan sevemezler. Ki mesele zaten iyi davranmak değil ki olduğu gibi davranmak. Yani çocuk baktığında kafayı çevirmemek, O ortama geldiğinde ortamı terk etmemek falan. Yani kendimden birşey vermiş olmayacağım biraz sohbet etmek için fırsat vermiş olacağım. Ama ben sohbet ortamı olduğu zaman bile direk kaçıyorum :)

Sadece şu baş çevirme hareketini yapmasan yeterli bence ekstra bişey yapmana gerek yok sosyal medyada birbirinizi ekleyecek kadar bi tanışıklık var zaten işlerordan sonra yürüyor o kısım beni düşündürüyor o yüzden mesaj yazan sen olma yine de sen bilirsin biz ne desek boş yaşayıp göreceksin
Yok mesaj yazmayacağım zaten, o baş çevirme hareketini biri bana yapsa varya hayatta bir daha yüzüne bakmam ama ben yapıyorum :D Sosyal medyada yeni ekliyiz uzun zaman olması

telefonla ilgilenmeye devam edersen sevgilin olduğun konusunda kendini ikna eder. kendini aşıp baktığında gülümsemek kapıyı açabilir bence.

Kızlar merhaba,
Aynı işyerinde çalıştığım ve hoşlandığım birisi var. Çekingen ve heyecanlı bir yapıdayım, ilgi duyduğum biri ile karşılaşsam hemen heyecanlanırım ve heyecanım belli olmasın diye onu görmezden gelirim çünkü ekim ayağım bile titrer :KK70:
Neyse konuya gelirsek bu çocuk bana deli gibi sürekli bakıyor. Konuşuyoruz arada sırada ama ikimiz de diğer arkadaşlarla konuştuğumuz gibi birbirimizle konuşamıyoruz o daha çok geriliyor. O da diğerleriyle baya samimi esprili ama bana gelince gergin, elini ayağını koyacak yer bulamıyor. Aynı ortamda çalışıyoruz ama aramızda mesafe var, ben onun sürekli baktığını camdan görebiliyorum direkt olarak bana bakıyor eminim. Konuşmaya gelince konuşuyoruz evet ama ben büyük çoğunlukla onu görmezden geliyorum. Dışarda görsem görmemiş gibi yapıyorum veya hemen telefona sarılıyorum. Beni ya telefonla konuşurken görüyor ya damesajlaşırken :KK43: Beni nerde görse dikkat kesiliyor hareketleri farklılaşıyor, ya da benim bulunduğum ortama geliyor ama ben her o geldiğinde hemen kaçıyorum.

Evet saçma sapan hareketler içersindeyim ama nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Bana bir yardım eli uzatın nolur..

Karşındakide senin gibi etten kemikten biri. Heyecan yaparak daha çok belli ediyorsundur eminim hoşlandığını. Görünce selam ver naber nasılsın diye. Eminim sürekli telefona gömülmekten daha iyi bi görüntü verir

Back
X