Kızlar bana da bir akıl verin lütfennnn

Ceg2012

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
72
3
18
35
Erkek arkadasimla yanyana gelince sorun yok dünyanın en iyi anladan cifti oluyoruz ama telefonla veya mesajla konusunca hergun kavga napicagima nasil davranicagimi sasirdim artik

neden kavga edıyorsunuz kıskançlık mı guvensızlık mı

Ne kiskanclik ne guvensizlik aslindases tonu cok sert bir kere efendim deyisinden bile nem kapiyorum ben cok sert bi insan hemen herseye sinirleniyor mesela bir yere gitmemi istemiyr

çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş.
Sürekli konuşuyorsanız durmadan ondan da olur artık kavgaya sararsınız bu çok normal:ssz::ssz::ssz::ssz:

Gün içinde fazla mesajlaşmayın ve konuşmayın..

Birde böyle deneyin bakalım..

mesajlarda duygular tam olarak gösterilemiyor bu yüzden yanlış anlaşılmalar olabilir

Oyle yaptim gecen gun hic aramadim bu seferde sen beni ndn aramiyorsun oldu sorunumuz ben onun her dedigine evet demeye calisiyorum ondan olabilir erkeklere cok ilgi gosterince degisiyorlar biliyrsnz yani bilemedm ben ayrilsam diyorum iki sene oldu

İnanirmisin o da oyle diyor yanlis anlasiliyoruz diyor

bir yere gitmenizi istememesinin neresi yanlıs anlasılır ki?
adam agresif zaten, onun istekleri yerine gelmeyince de köpürüyor... taviz vermeyin.
yol yakınken ya uzak durun ya da ayrılamıyorsanız siz dinlemedikce o da kendini sakinleştirmeyi ogrenecek.

Bende de mesajlaşmada böyle sıkıntılar oluyordu. mesajlarda ve konuşurken yanlış anlaşılma olabiliyor. Azaltarak başlayabilirsiniz.

Ya adam belki eşinin yanında rahat mesajlaşamıyor sizinle niye üstüne gidiyorsunuz ? :KK53:

Back
X