kızlar bana fikir verin

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
133
biraz ayrıntılı anlatacam sanırım.2 aylık evliyim.eşimin çalıştığı yere tayınım çıktı ve burada kimseyi tanımıyorum.ne arkadaş ne akraba hiç kimse yok.ailem ise çook uzakta.eşim yaklaşık bir yıldır burada ve onun çalıştığı ortamda kafa dengi bir çok arkadaşı var.ve benim arkadaşım yok diye onunda arkadaşlarıyla zaman geçirmemesi haksızlık gibi geldi bana.gecen cumartesi arkadaşları çağırdı çarsıya okey oynarız dıye.zaten hepsini tanıyorum arkadaşlarının bize geldiler oturmaya neyse bende o gun cok sıkıldım bunaldım ve ağladım.eşime anlattım kimse yok evle iş arasında gelip gitmekten bunaldım dıye.senin yıne vakit gecirebielecegin insanlar var ama ben yalnızım dedm baya dolmuşum çok ağladım.eşim hemen gidip geleceğini söyledi ve gelince sinemaya gidelim dedi.neyse saat 6 da çıktı.bekliyorum gelen giden yok.küstüm kendimce ama saat 10 oldu aradım telefon kapalı.merak ettim kaza filan mı yaptı dıye.saat 11.30 da geldi.okeyden sonra arkadaşının evine gidip maç izlemişler şarjı bitmiş haber vermek aklına gelmiş ama zamanın farkına varamamış ve bir tane de bira içmiş.bende yaptıkları için tesekkür ettim aklına gelmediğim için ve bana verdiği değer için gittim yattım.sonuç olarak o gunden beri konuşmuyoruz ve benden özür bile dilemedi.ne yapacam kızlar.hiç beklemediğim bir şeydi bu.artık inanmıyorum eşime ve bana yalan söylediğini düşünüyorum.siz olsanız ne yapardınız???

Bukadar minnak minnak seyleri problem haline getirme derim ben. Esimin gec kalmam diyipte sabah 6larda eve geldigi cok oluyor maalesef. Her defasinda kavga edecek olsam, omrumden omur gider. Deger bulmuyorum. O sabah 6da geliyorsa bende ona gore kendi planimi ciziyorum. Ben fazla sosyalim, o biraz daha asosyal. Haftada/iki haftada bir defa kuzenleriyle/dostlariyla bulusup birkac kadeh icmediginde rahat edemiyor. Rabbim islah etsin, ama bende artik enerjimi buna harcamaktan vazgectim cunku istedigim kadar soyleneyim, yine yapiyor yine yapiyor.

Esin sensiz vakit gecirecek elbet, ama sende onsuz vakit gecirmelisin. Bi an once arkadasliklar edin, kuaforden edin, nebilim sosyal aktiviteler bul oradan edin, spora git ordan edin, calistigin yerden edin, esinin arkadaslarinin hanimlari/kiz arkadaslariyla tanis falan falan.

saol canım önerilerin için.işte daha 2 aylık evli olunca bu sorumsuzluğu kabullenemedim

ERKEKLER BEKARLIKTAN EVLİLİĞE COK KOLAY GEÇEMİYOR ÜZÜLME ZAMAN İLE DÜZELECEKTİR BAZI ŞEYLER TECRÜBE İLE ÖĞRENİLİR...

HANGİ MESLEKTESİN BİLMİYOEUM AMA KENDİNE 1 GRUP OLUŞTUR... MAHALLEDEKİ KADINLARLA SELAMLAŞ. YOLDA TANIMADIĞIN İNSANA BİLE SELAMUN ALEYKUM DEMEK SANA YENI KOMŞULUKLAR GETİRİR

saol canım önerilerin için.işte daha 2 aylık evli olunca bu sorumsuzluğu kabullenemedim
Bende henuz 1 bucuk 2 aylik evliyken basladi esim sabahlamalara. O siralar cok tartistik ama yapmaya devam etti. Bende biraz sakinlesip bu gec gelmelerin ona iyi geldigini, biraz sosyallesmeye ihtiyaci oldugunu gordum. Is yerinde yanliz calisiyor, o yuzden iki muhabbete (erkek muhabbetinden bahsediyorum) hasret kaliyo. Napayim, insallah bir gun geceleri bulusmaktanda vazgecer. Buyuyunce gecer insallah (35 yasinda adam) :)

efsunlu 98 haklısın erkekler evliliğe zor alışıyor.bekar günleri gibi serbest olmak istiyorlar.umarım zamanla düzelir:)

ama benimki işyerinde de aynı insanlarla.zaten hafta içi hep berabersiniz hafta sonunu da bana ayır dimi.belki benmki büyüyünce düzelir yaş 26:)

evet durum hala aynı hala konuşmuyoruz hala özür dilemedi gayet normal bir şey olduğunu düşünüyor ve ben daha da sinirleniyorum bu duruma.bu sorumsuzluk bence.benim moralim bozukken yanımda olmuyor ve beni merak etmiyor.arayıp haber vermıyor gecıkecem dıye.sorumsuz işte

bu kadarcık meseleyi büyütmemelisin, tabi eşine kızmakta haklısın ama inanmamak ve yalan olayı falan abartmayın derim

Hala senden ozur dilemeyip , durumu normal gormesi , tuhaf dogrusu!!!
Insan en azindan bir kusura bakma der ..

Sende konusma bekle bakalim , ne zaman pisman olucak...

Bence konuş, konuşmamazlık etme ama kırgın olduğunu belli et. neşeli falan olma mesela

Baştan nasıl alisirsa öyle gider bence tepki vermekle iyi yapmışsın ayrıca tlf kapandı madem eve gelseymis veya arkadaşlarından arayip haber verseymis valla ben olsam çok kızardım

hala aramız limoni.bi kere özür diledi ama öylesine dırdır etmeyıp dıye dılenen bız özurdü benle dalga gecer gibi bir şeydı yanı durum.tepkime devam edecem çünkü dediğiniz gibi nasıl başlarsa öyle devam eder.bende arkadaşlarından hbr vermedi diye kızdım.konuşmalarımız cok kısıtlı devam edıyor bakalım ne zaman duzelecek.saolun kızlar cevaplarınınz için

kızlar geldi özür diledi sarıldı bana.bende bir daha asla böyle bir şey istemiyorum dedm.barıştık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…