Arkadaşlarm çok teşekkür ederm tavsiyelernz için ama eşimin keyfi değil bu durumu gerçekten ilaç kullanma aşamasında psikolojisi bozuk aslında sırf iş yüzünden değil bu herşeyin birikimi çünkü çok acı şeyler yaşamış biri günümüzde insanlarla uğraşmak hiç kolay değil biliyorsunuz hele fabrika gibi hiç bi sosyal aktiviteye zaman ayıramamak seviyesiz insanlarla bütün bi gününü paylaşmak çok zor gerçekten fabrika ortamı böyle ama şartlar ışte onunda düşüncesi ailesi de kirada oturuyo iki kira vermeyelim kendimizi toparlayalım ne uzuyoruz ne kısalıyoruz diyo haklı ama ailelerle oturmak çok zor her yönden birde çekingen altta kalan biriysen çok zor eşimın durumu öyle basit birşey değil psikolojisi bozulduğundan beri bacakları elleri tutmaz oldu hatta bi gün düşmüş her gün ayakta kalmak için bir sürü dua okuyo onun durumuna çok üzülüyorum eskiden şiddetin ortasında yetişmiş ailesinin içinde şiddet varmış ama şimdi yok sorunlu bi ailede yetişmiş kardeşi annesi psikojık hasta genetik de biraz doktor öyle söyledi yani eşim dört dörtlüK bana karşı başka bi şikayetim yok ondan yana kendine güveninı de kaybetti ben nasıl davranacağımı bilmiyorum evliliğe alışmaya çalışırken bunlari yaşamak yordu beni tecrübesizm annemle babamla ilişkilerim soğuk size anlattıklarım in dörtte birini onlara anlatamam destek göremiyorum şu paranın gözü çıksın eşim düştüğünde onu kaldıracak gücüm yok o bir üzülse ben bin üzülüyorum belki de tecrübe ediniyorum büyüyorm hayata karşı evlilik başka birşey insan kolay arkasını dönmemeli mücadele etmeli diye düşünüyorum ama gücüm yok belki bi bebeğimz olsa ikimiz de hayata sımsıkı sarılmak zorunda kalacağız ama o da olmuyo bu rahatsızlığım yüzünden