canım aklında evlilik düşünceleri var. Çok sabırlı biri olduğun gözüküyor. Şu anda yıldız gibi parlıyorsun. Hayatta herşey senin için olumlu gözüküyor. Hayat sana altın tersiyle güzel armağanlar sunuyor. Sanırım Sen Toprak grubundan birisin . Geçmişte ilişki de olumsuz düşünmüşsn. Aslında bir yönden hakkı görünüyorsun.yeni gelişmeler olsun istiyorsun fakat yakın Gelecekte yeni gelişmeler olmayacak gibi duruyor.seni kandırmaya çalışan biri var sanki karşında. Geliyormuş gibi yapıyor fakat gelmiyor. Uzak Gelecekte hayal kırıklığın olacak. Unutma bir kapı kapanır bir başka kapı açılır.
kartların
1 tılsım 9lusu ters
2 güç ters
3 değnek 4lüsü ters
4 joker ters
5 kılıç kralı düz
6 kupa 8lisi düz
7 kupa kraliçesi düz
8 değnek 3lüsü düz
9 kule ters
10 kılıç3lüsü ters
canım teşekkür ederim. Kartları bir de Sen yorumlar misin. :)
falıma bakana tarot açabilirim.
bana bakar mısın sen neyle ilgili baktırmak istiyorsun tarot, katina ,iskambil bakıyorum saç ten göz rengini ve burcunu yazarsan bakarım canım
Merhaba, açık kumral saç,beyaz ten, mavi göz, yengeç burcuyum. Aşk ilişkisi ile ilgili bakmanı rica ederim. bu konuda biraz zor durumdayım. Hangisi ile bakarsan.
ve sende bana aynı bilgileri verirsen, çingene tarotu açayım.
Merhaba, açık kumral saç,beyaz ten, mavi göz, yengeç burcuyum. Aşk ilişkisi ile ilgili bakmanı rica ederim. bu konuda biraz zor durumdayım. Hangisi ile bakarsan.
ve sende bana aynı bilgileri verirsen, çingene tarotu açayım.
iş:melek kartı: iş hakkında açık olmasada planların var bunları aceleye getirme cevrene danışarak en doğru kararı vermeye çalış.
aşk: melek kartı: duygularını kağıda dök. duygularının olumlu ve olumsuz kısımlarını yaz ve onlarla yüzleş.
tarot:
geçmişe dair anıların seni bugününle olan bağda zorluyor. geçmişe ait sorunlarını ya da olumlamalarını çözemezsen bugün karşına çıkıcak olan şeyleri görmen zorlaşıcak. özlem duydugun şeyi ya da seni yeni kararlar vermekte zorlayan şeyi silmezsen yarın karşına çıkıcak olanı göremiceksin. genel olarak huzurluusn. sorumluluktan kaçtığın bi nokta var. seni huzursuz edeni bir ortamda çok durmuyorsun su aralar. sabırlıısn fakat aceleci olduğun durumlarda var. bu durumlarda biraz daha sakin olmalısın. üzerinde geçmişe ait bi melankoli var onu atabilirsen daha güzel günler seni bekliyor olucak. kısa bir seyehat sende bir çok şeyi değiştiricek. şanslı olduğun bir döneme giriyorsun. (joker)
benim özetle anladığım senin bi acın var onunla yüzleşmen lazım:)
canım falında tutan tutmayan şeyleri yazarmısın
canım falında tutan tutmayan şeyleri yazarmısın
Sevgilimle ayrılma sebebim: ben çok kıskandım onu ve yalan söyledim. Eski sevgilisinin dönme ihtimali var mı diye çok içlendim ve konuşmak yerine ona yalan söyledim o da beni terk etti. Ben işsizim genel olarak maddi sorunum var zaten. Ailemle yaşıyorum genel olarak hayatla mücadele ediyorum. Evlenmek gibi bir düşüncem yok. Ama kpssye hazırlanıyorum. Sevgilim oğlak burcu bir kadındıı. tekrar ilişki açılımı yapabilir misin bana? 2 kadın olarak bakar mıısn? Tabi rahatsız olmaz isen aslında çok mahcup oldum durumumdan.
birde sen halen eski erkek arkadaşını mı düşünüyorsun. yoksa tamamen fala mı denk geldi.
Rapisa canım fallaşalım mı ? Sınavlardan önce son falım olacak bu haftasonuna girmişken fal olsun dedim istersen tabi
canım şimdi gördüm mesajını. fallaşalım sen ne falı bakıyordun ?
Kahve falı cnaım
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...lara-tarot-yada-katina-fali-bakacagim-20.html
şu linke yüklmiştim en sondaki
canım sana bakmam için burcunu saç ten göz rengini ve merak ettiğin birşey varsa sorarmısın
http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...lara-tarot-yada-katina-fali-bakacagim-20.html
şu linke yüklmiştim en sondaki
canım sana bakmam için burcunu saç ten göz rengini ve merak ettiğin birşey varsa sorarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?