kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

yok canım ben su grubuyum o toprak olan belki beni aldattığı şahıstır artık bilemiycem ay sinir oldum yine

canım teşekkür ederim. Kartları bir de Sen yorumlar misin. :)

Merhaba, açık kumral saç,beyaz ten, mavi göz, yengeç burcuyum. Aşk ilişkisi ile ilgili bakmanı rica ederim. bu konuda biraz zor durumdayım. Hangisi ile bakarsan.
ve sende bana aynı bilgileri verirsen, çingene tarotu açayım.

bana bakar mısın sen neyle ilgili baktırmak istiyorsun tarot, katina ,iskambil bakıyorum saç ten göz rengini ve burcunu yazarsan bakarım canım

Merhaba, açık kumral saç,beyaz ten, mavi göz, yengeç burcuyum. Aşk ilişkisi ile ilgili bakmanı rica ederim. bu konuda biraz zor durumdayım. Hangisi ile bakarsan.
ve sende bana aynı bilgileri verirsen, çingene tarotu açayım.
birde barışacak mıyız, eskisi gibi olucak mıyız

sarı saç, kahverenk göz, beyaza yakın buğday ten, balık burcuyum ne zaman ciddi anlamda hayatıma biri girecek bunu merak ediyorum bir de ne zaman işe giricem. ikisine bakamazsan ilkine bakarsan sevinirim birazdan yazıcam yorumunu

canım sevgilinle maddi sorunlar yüzünde mi ayrıldınız?maddi sorun değilse de maddi kazanç yada işinde ilerleme uğruna birşeylerden vazgeçmişsiniz.canım senin maddi sıkıntıların var sanırım.çok çalışıyorsun kendini çok yoruyorsun bu çalışma iş anlamında olmayıp hayatta mücadele ettiğin şeyler anlamında aynı zamanda.etrafında seni üzmeye çalışan çok insan var ve sen bunların farkındasın hep kendini birşeyleri haklılığını ispatlaman gereken durumlar yaşıyorsun.biraz seçici birisin galiba güzel olan şeylere karşı düşkünlüğün var. hem evlenip hemde kariyer yapmak istiyorsun.işle ilgili bir sıkıntı yaşamışsın bu günlerde.yakın zamanda bir kalp kırıklığı yaşayacaksın anladığım kadarıyla zaten şimdi de yaşıyorsun demekki bir süre daha devam edecek ama öyle eskisi gibi canın yanmayacak.bir kadın var ateş grubu olabilir bu iş arkadaşın sanırım (bir de çalışmıyorsan ) bununla sebepsiz yere aranızda dargınlık oluyor sen onun alıngan biri olduğunu düşünüyorsun yada böyle bişey yaşayabilirsin.sevgilinden sen mi ayrıldın canım? etrafında maddi çıkarlar için ayrıldığınız düşünülüyor.ilerde kendini güçsüz hissettiğin zamanlar olabilir fakat hemen sonrasında kendini toparlayacaksın.aile mesleğini yapma gibi bir durum söz konusu olabilir belki.erkek arkadaşınla barışma göremedim canım.ikinize açılım yaptığımda erkek arkadaşının tarafında toprak grubu bir kadın çıktı ama şimdi hayatında olmayıp yakında olabilecek yada düşündüğü biridir belki.fal işte boşver canım

iş:melek kartı: iş hakkında açık olmasada planların var bunları aceleye getirme cevrene danışarak en doğru kararı vermeye çalış.
aşk: melek kartı: duygularını kağıda dök. duygularının olumlu ve olumsuz kısımlarını yaz ve onlarla yüzleş.

tarot:
geçmişe dair anıların seni bugününle olan bağda zorluyor. geçmişe ait sorunlarını ya da olumlamalarını çözemezsen bugün karşına çıkıcak olan şeyleri görmen zorlaşıcak. özlem duydugun şeyi ya da seni yeni kararlar vermekte zorlayan şeyi silmezsen yarın karşına çıkıcak olanı göremiceksin. genel olarak huzurluusn. sorumluluktan kaçtığın bi nokta var. seni huzursuz edeni bir ortamda çok durmuyorsun su aralar. sabırlıısn fakat aceleci olduğun durumlarda var. bu durumlarda biraz daha sakin olmalısın. üzerinde geçmişe ait bi melankoli var onu atabilirsen daha güzel günler seni bekliyor olucak. kısa bir seyehat sende bir çok şeyi değiştiricek. şanslı olduğun bir döneme giriyorsun. (joker)

benim özetle anladığım senin bi acın var onunla yüzleşmen lazım:)

ilişki açılımında ise: suan biri yok karşına çıkan çok kısa zamanda ama bu sana bağlı, toprak grubunda biri var senin ya da onun karşısında.

canım falında tutan tutmayan şeyleri yazarmısın

canım falında tutan tutmayan şeyleri yazarmısın

Sevgilimle ayrılma sebebim: ben çok kıskandım onu ve yalan söyledim. Eski sevgilisinin dönme ihtimali var mı diye çok içlendim ve konuşmak yerine ona yalan söyledim o da beni terk etti. Ben işsizim genel olarak maddi sorunum var zaten. Ailemle yaşıyorum genel olarak hayatla mücadele ediyorum. Evlenmek gibi bir düşüncem yok. Ama kpssye hazırlanıyorum. Sevgilim oğlak burcu bir kadındıı. tekrar ilişki açılımı yapabilir misin bana? 2 kadın olarak bakar mıısn? Tabi rahatsız olmaz isen aslında çok mahcup oldum durumumdan.

birde sen halen eski erkek arkadaşını mı düşünüyorsun. yoksa tamamen fala mı denk geldi.

vay arkadaş sen erkek misin. şaşırdım. 2 kadın olarak bakmak derken ne demek istedin anlamadım.

http://www.kadinlarkulubu.com/burcl...lara-tarot-yada-katina-fali-bakacagim-20.html
şu linke yüklmiştim en sondaki
canım sana bakmam için burcunu saç ten göz rengini ve merak ettiğin birşey varsa sorarmısın

Canım bu kadar görebildiklerim.
Canım sıkıntılaırn çıkmış biraz.Ayak bölgende bir rahatsızlık var mı bilmiyorum ama ayaklarına dikkat et.Sıkıntılarını atacaksın ama yakın zamanda.Gideceğin bir yolun var.Bir tane gelin çıkmış evlenecek birisi var.Saygı duydüğun düşüncelerine önem verdiğin bir kişi çıkmış bu kişi sana bir konuda yol gösterecek.Yoldan gelecek bir misafir çıkmış.
Sana bir konuda el uzatacak ayrdımcı olacak birisi var.Şans kapılarının kısmetinin açılacağı bir döneme gireceksin.Hanede aydınlık çıkmış fazla büyük sıkıntılar yok haneye gelecek bir bebek çıkmış doğacak bir bebek yani.Ufak bir gözyaşın olacak ama mutluluktan.Aşk konusunda bir bütünleşme var şu an kimse yoksa hayatında yakın zamanda sayılır tam olarak birleşeceğin birisi çıkacak akrşına.
Haneden yine evlenecek birisi çıkmış ya da bu senin hayalin olabilir ilerisi için.Aşk evliliği yapacaksın ileride.
Bir konuda kırgınlığın çıkmış.Eline geçecek ufak tefek paralar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…