kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

canım sen bana iskambili anlatmıştın ya ben o mesajları kaydettim tekrar deneyelim mi ben doğru mu yapıyorum diye hatta foto çekip koyucam doğru mu diye bakarmısın:26: bunun için konu açıcam hatta bakarsan

yok canım, allah korusun...

canım sen bana iskambili anlatmıştın ya ben o mesajları kaydettim tekrar deneyelim mi ben doğru mu yapıyorum diye hatta foto çekip koyucam doğru mu diye bakarmısın:26: bunun için konu açıcam hatta bakarsan

canım bana tarot bakar mısın ? bende sana tarot yorumlarım :)

canım benim kartlarımı yazıyorum yemek yiycem birazdan senin falını da yorumlarım senin kartlarımı yazmamı istiyormusun?
1 araba ters
2 değnek 7 lisi düz
3 değnek 10lusu ters
4 asılan adam ters
5 ölüm düz
6 kılıç 8lisi düz
7 değnek prensi ters
8 değnek 2lisi düz
9 aşıklar ters
10 kupa 8lisi ters

tamam canım sen kartları yaz.

canım kusura bakma ancak cevaplayabildim. Duygu ve mantık yönünden dengeyi sağlayamıyorsn.sorumluluk almak istemeyen kaçan bir adam var. Seni etkiliyor bu durum.
Geçmişte bir bekleme süreci olmuş. Birşey bitmiş hayatında. Artık eskiyen yıpranan ne ise bittirmişsn artık. Bir yönden iyi olmuş hayatına yepyeni bir nefes gelecektir.yeni başlangıçlar olacak. Yakın Gelecekte kendini çok umutsuz elin kolun bağlı hissedebilirsin.geleceğe daha umutla bakacagin günler gelecek.gerçek aşkı bulamamaktan veya kaybetmekten korkuyorsun.

sağol canım yeni kart çekiyim mi yorumlarmısın

redmars canım sende fal yorumlarken çok kısa yazıyorsun araya serpiştir bişeyler de ki"yolun var,3 vakte kadar bir kısmetin çıkacak,biriyle görüşmen olacak, yüreğin kabarmış falan

redmars canım sende fal yorumlarken çok kısa yazıyorsun araya serpiştir bişeyler de ki"yolun var,3 vakte kadar bir kısmetin çıkacak,biriyle görüşmen olacak, yüreğin kabarmış falan
kız bu kahve falı mi da yol var deyim Ben pek edebiyat yapamıyorum. Kartlarda ne varsa onu söylüyorum. Canım bana da kart çeker misin. Ne gerekiyor tarot için.

şaka yapıyorum canım zaten çektiğim kartları direk yazayım mı yorumlamamı istiyor musun? istiyorsan burcunu yazarsan iyi olur

kız bu kahve falı mi da yol var deyim Ben pek edebiyat yapamıyorum. Kartlarda ne varsa onu söylüyorum. Canım bana da kart çeker misin. Ne gerekiyor tarot için.

şaka yapıyorum canım zaten çektiğim kartları direk yazayım mı yorumlamamı istiyor musun? istiyorsan burcunu yazarsan iyi olur

:) burcum boğa canım. Istersen kartları yaz. Birde yorumlarsan sevinirim. Senin yorumlarını da öğreneyim.

canım biz erkek arkadaşımla 10 gün önce ayrıldık onun hatası yüzünden.bana mesaj atıp duruyor onunla ilgili onun için kart çektim ona göre yorumlarsan sevinirim.niyeti ne merak ediyorumda

öküz ya kartları açınca bile sinirim bozuldu. kusura bakma canım :2:

1 azize düz
2 tılsım 8lisi düz
3 yıldız düz
4 tılsım 6lısı ters
5 tılsım kraliçesi ters
6 kılıç 2lisi düz
7 tılsım prensi ters
8 tılsım 7lisi düz
9 şeytan ters
10 kupa 5lisi düz

yaz canım yorumlarım

maddi anlamda dikkatli olman gereken bir dönemdesin.para kazanman gerektiğini düşünüyorsun.erkek arkadaşın yada evlenmeyi düşündüğün biri mi var canım belkide bu maddi konular evlenmeyi düşündüğün için evlenmen için yeterli birikimin olmadığı için oluyordur.bu günlerde karşına bir fırsat çıkmış bu iş yada ilişki anlamında belki var olan ilişkini bir adım öteye taşımakta olabilir böyle birşeyle karşılaşmışsın bunları düşünüyorsun ne yapacağını şaşırmışsın.hava grubundan olgun biri tarafından olmuş bu teklif.yakında duygusal sıkıntılı bir sürece girip insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsin.yada seni üzen birinden ayrılmak isteyebilirsin.falında su grubu bir kadın var bu bence senin bir arkadaşın sana yardım etmeye çalışacak.etrafında kendine güvenen ve güvenilir biri olduğun düşünülüyor.ilerde ilişkinde ayrılık yaşayacaksınız ve sen bunun sonucunda üzüleceksin fakat eskisi gibi canını yakmayacak

:) burcum boğa canım. Istersen kartları yaz. Birde yorumlarsan sevinirim. Senin yorumlarını da öğreneyim.

kartların
1 tılsım 9lusu ters
2 güç ters
3 değnek 4lüsü ters
4 joker ters
5 kılıç kralı düz
6 kupa 8lisi düz
7 kupa kraliçesi düz
8 değnek 3lüsü düz
9 kule ters
10 kılıç3lüsü ters

canım aklında evlilik düşünceleri var. Çok sabırlı biri olduğun gözüküyor. Şu anda yıldız gibi parlıyorsun. Hayatta herşey senin için olumlu gözüküyor. Hayat sana altın tersiyle güzel armağanlar sunuyor. Sanırım Sen Toprak grubundan birisin . Geçmişte ilişki de olumsuz düşünmüşsn. Aslında bir yönden hakkı görünüyorsun.yeni gelişmeler olsun istiyorsun fakat yakın Gelecekte yeni gelişmeler olmayacak gibi duruyor.seni kandırmaya çalışan biri var sanki karşında. Geliyormuş gibi yapıyor fakat gelmiyor. Uzak Gelecekte hayal kırıklığın olacak. Unutma bir kapı kapanır bir başka kapı açılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…