kızlar bana iskambil yada tarot bakana katina bakıyorum

Doğru söylüyorsun bilemeyiz tabi canım ya hayırlısı bakalım :)

sağol canım ya yorumuna sağlık şu falımda çıkan güçlü kişi hemde iş bulsam ne güzel olur. canım yarın falına bakmam için burcunu saç göz ten rengini ve merak ettiğin birşey varsa sorarmısın

esmerim canım siyah saç kahve göz.başak burcuyum "yalnızım".....anladın sen soruyu ppp

BEKAR KARDEŞLERİM BURAYA ÇOK GÜZEL BİR EVLİLİK DUASI « Dua Dostlugu,Dualar, Salavat, Din

bu linkteki Allah ın 99 un isminden 2 tanesi " Ya Bais, Ya Fettah" diye buna bugün başladım 1062 kez
bir de 51 salavat okumaya çalışıyorum hergün o da şu
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin tehullü biha ukdeti ve tüferricü biha kürbeti ve takdıy biha haceti ve ala alihi ve sahbihi ve sellim

anlamı: “Allah’ım! Efendimiz, Önderimiz Muhammed (s.a.v)’e salat ve selam eyle ki, Sen müşkillerimi bu salat yüzünden çözer, sıkıntılarımı bu yüzden açar, düştüğüm bataklıktan beni bu sebeple kurtarır, yanılıp sürçtüğümde beni bu yüzden bağışlar ve ihtiyaçlarımı bu salat sebebiyle giderirsin.”

Gece yarısı yada sabah namazından hemen sonra 51 defa okuyun.her dilek için okunabilir.

Gece yarısı yada sabah namazından hemen sonra 51 defa okuyun.her dilek için okunabilir.

Ayy canım çok sevinirim gerçekten çok teşekkür ederim. Belli çektiğin tesbih var mı bu arada merak ettim de dua yani ?

Çok teşekkür ederim canım.Ben de yaparım inşallah

canım tarot açtım sana
koç burcu yada ateş grubundan baban yada bir büyüğün olabilir onunla ilgili bir sıkıntın var hastalık olabilir diye düşündüm.bir karar vermen gerekiyor ve sen burada adil olmak istiyorsun.önemli birşey hayatını başkalarının hayatını da etkileyen birşey. bu başta söylediğim kişiyle ilgili olabilir.bugünlerde maddi sıkıntın mı var yada iş arıyorsun.yakın zamanda başta söylediğim kişinin sağlık problemi yine gündeme gelecek.sen bu sorunlarından kaçmayıp mücadele edeceksin.bu aralar etrafındakileri kırıyormusun canım falında çevrendekilerin hakkında kolay kalp kırabilen biri olduğunu düşündüğü çıktı.olması için mücadele ettiğin bir konuda sanırım yine baş bahsettiğim kişi başarı elde edeceksin emeklerinin karşılığını alacaksın.ama çok çabaladığın içinzaferin ardından kendini yorgun güçsüz hissedebilirsin.
canım malesef pek güzel şeyler çıkmadı

esmerim canım siyah saç kahve göz.başak burcuyum "yalnızım".....anladın sen soruyu ppp

teşekkürler canım ağzına sağlık...hayırlısı olsun bakalım, inşallah emeklerimin karşılığını alabilirim dediğin gibiii öptüm seniiii :)

SIkIntilarini atiyosun canim ilk dikkatimi ceken fincanin dip kismiydi ferahlami$sin
gecen faldaki durumu yine gördüm sanki
bir yol düsüncesi mi var acaba sanki bir yoldan gelmissin ve seni koruyan birisi var canim senin her an yaninda senden hic ayrilmayan ve güvenen birisi var
aklinda birisi var ?
birde bir bayan ile bir konu$man olacak senden kisa boylu bir bayan bu uzun sacli
beklemedigin birinden cicek alabilirsin sanki cicegi iki elyle havaya kaldirmis sana dogru geliyor bu kisi
ama bu kisiyide istemeyeceksin arkani dönüyosun o seni arayacak konusmak icin yanina gelicek
yanliz kalip düsüneceksin tekrardan

ku$ agzindan bir haber aliyosun haber S ve A harfleri ile ilgili olabilir

eline gecicek bir firsat var ve buna arkani dönü$sün yapma bir defa olsun dü$ün sanirim bu i$ ile ilgili kesin kararlar verme
gözaydinlarin var ve güzel kapilarin acilacak 3 tane tertemiz

$imdilik gördüklerim bu kadardi canim

sağol canım ewt diğer baktığın falıa benzediğini başka bir arkadaş daha söyledi.sık fal baktırınca böyle oluyor heralde.ya keşke çıksa bunlar ben sıkıldım evde iş bulup çalışıp sevgilim olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…