Kızlar ben ilişkimi yeni bitrdim hala acılarım dinmiş değil... Bi arayış içeriisnde miym onuda blmyorum ama biriyle internette tanştım ama şu şeklde oldu , Ben kpss ye hazrlanıyorum matematğm kötü bi sitede kitap tavsyesi için açtığım konuya yorum yazmştı ve sonra özlden msjlaşıyorduk ama şu şeklde... bana istedğin zaman bilemedğn soruları sor diyordu ve kesnlkle bana ders konuusnda yardm etmekten başka bi amacı olmayan biriisi... Kendisi atanamamş öğretmen.. facebbok unu bile verdi.... ve hergün msn de ders sohbeti yapıyoruz dersten başka bi konu konuşulmuyordu ama laftan açıp bazen sohbeti dersin dışınada taşıdığım zamanlar oldu ve az biraz hakkında bilgi sahibiyim ve kızlar bu insan bana sadece yardım ediyor hiç bi amacı yok ama ben bu insandan hoşlanıyorum galiba kim olduğunu bile bilmyorum sadece resmlerini gördüm ve yazışarak sohbet ettğimz için sesinide bilmiyorum ama çok düzgün biriiisi ona ilgi duyuyorum kızlar sizce çok mu saçma düşünüyorum.... Bide ben ayrldğm kişiden başkasnı sevemycekmşm gibi gelrdi hep ama bu defa sanki onu bana unuttursa unuttursa o unutturur gibi geliyor. konuşma tarzı kullandğı kelimeler bana zaten kişiliğini yansıtıyor kızlar çok hoşlanıyorum her dakika aklıma geliyor ne yapıcam ben çok saçma düşünüyorum biliyorum zaten çok uzak şehrlerdeyz ikimzde
birimz doğuda birimz batıda............. Çok saçma düşünüyorum demi