Kızlar bana ne oluyor böyle, bu işin oluru var mı :(

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Kızlar ben ilişkimi yeni bitrdim hala acılarım dinmiş değil... Bi arayış içeriisnde miym onuda blmyorum ama biriyle internette tanştım ama şu şeklde oldu , Ben kpss ye hazrlanıyorum matematğm kötü bi sitede kitap tavsyesi için açtığım konuya yorum yazmştı ve sonra özlden msjlaşıyorduk ama şu şeklde... bana istedğin zaman bilemedğn soruları sor diyordu ve kesnlkle bana ders konuusnda yardm etmekten başka bi amacı olmayan biriisi... Kendisi atanamamş öğretmen.. facebbok unu bile verdi.... ve hergün msn de ders sohbeti yapıyoruz dersten başka bi konu konuşulmuyordu ama laftan açıp bazen sohbeti dersin dışınada taşıdığım zamanlar oldu ve az biraz hakkında bilgi sahibiyim ve kızlar bu insan bana sadece yardım ediyor hiç bi amacı yok ama ben bu insandan hoşlanıyorum galiba kim olduğunu bile bilmyorum sadece resmlerini gördüm ve yazışarak sohbet ettğimz için sesinide bilmiyorum ama çok düzgün biriiisi ona ilgi duyuyorum kızlar sizce çok mu saçma düşünüyorum.... Bide ben ayrldğm kişiden başkasnı sevemycekmşm gibi gelrdi hep ama bu defa sanki onu bana unuttursa unuttursa o unutturur gibi geliyor. konuşma tarzı kullandğı kelimeler bana zaten kişiliğini yansıtıyor kızlar çok hoşlanıyorum her dakika aklıma geliyor ne yapıcam ben çok saçma düşünüyorum biliyorum zaten çok uzak şehrlerdeyz ikimzde:ssz: birimz doğuda birimz batıda............. Çok saçma düşünüyorum demi:ssz:

canım benim neden saçma olsun bi ilişkn bitmiş artık geçmşi unutup önüne bakman lazım yeni lişkiler normal.tek sorun internette tanıştğn birine güvenme derim.sonra hayal kırıklığna uğrama.kendini çok kaptırma tam anlamıyla tanımadan

mrb cnm daha önceki konularını okumuştum.. nasıl berbat bi ilişkiden daha yenı yenı kurtuldugunu bılıyorum.. cok zor gunler gecırıyorsun su anda.. kolay kolay kaldırılacak bi durum degıl cunku yasadıkların..
bence suanda sadece boşluktasın.. ilgiye ihtycn var.. begenılmeye, sevılmeye,sevmeye.. ama şu zaman dogru bı zama degıl tatlım.
öncelıklı olarak kendıne zaman vermelısın bıraz.. kendını toparlamalısın.. içindekılerı atmalısın.. o kötü gunleri unutmalısın.. kendını toparladktan snra, yepyenı bı sayfa tabıkıde acacaksın ama şimdi cok erken...
yağmurdan kaçarken doluya tutulup bı kez daha üzülmenı asla ıstemem...
hissettıklerının sadece boşlukta oldgndan kaynaklandgnı dşünüyorum.. yıne de sen bılırsın tbı cnm

öncelikle saçma düşünmüyorsunuz.. internette tanışıp ilişkilerini ciddiyete döken pek çok insan var.. bura da bunların örneklerini görüyoruz.. yani neden olmasın...
bana kalsa olmaz ama olana da Allah mutluluklarını daim etsin der geçerim :)

fakat bence şu an bir boşluktasınız, karşınıza çıkan her erkeğe potansiyel sevgili gözüyle bakabileceğiniz bir dönem...
eski konunuzu biliyorum, zorlu bir ilişki, zor bir ayrılık dönemi... ve şu an da eskiye duyulan büyük bir nefret...

mutlu olacağım, yeniden seveceğim diye her önününe çıkana aşık olmayın derim...
kısacası acele etmeyin.. zorlu bir dönem geçirmişsiniz... daha temkinli olup, her şeyin zamanını bekleyin..

mrb cnm daha önceki konularını okumuştum.. nasıl berbat bi ilişkiden daha yenı yenı kurtuldugunu bılıyorum.. cok zor gunler gecırıyorsun su anda.. kolay kolay kaldırılacak bi durum degıl cunku yasadıkların..
bence suanda sadece boşluktasın.. ilgiye ihtycn var.. begenılmeye, sevılmeye,sevmeye.. ama şu zaman dogru bı zama degıl tatlım.
öncelıklı olarak kendıne zaman vermelısın bıraz.. kendını toparlamalısın.. içindekılerı atmalısın.. o kötü gunleri unutmalısın.. kendını toparladktan snra, yepyenı bı sayfa tabıkıde acacaksın ama şimdi cok erken...
yağmurdan kaçarken doluya tutulup bı kez daha üzülmenı asla ıstemem...
hissettıklerının sadece boşlukta oldgndan kaynaklandgnı dşünüyorum.. yıne de sen bılırsın tbı cnm

haklısın cnm evet boşluktayım insan ilgiye sevgiye ihtyaç duyuyor bütün arkadaşlarımn sevgilisi nişanlısı var onlara değer veren birileri var.... Bende şu an çok ihtyaç duyuyorum belki o yüzden olablr ve zaten o kişi benim gibi düşünmüyor bunu biliyorum.. kafmdan silmem lazım.......................:ssz: kafam çok karışık o ayrıldğm kişiyi yakalayıp beynine silah dayayıp bana yaptkları için bir bir ayaklarıma kapatp özür diletmek istyorum ondan intkam almak istyorum:ssz::ssz::ssz: başkasını düşününce o aklıma gelmio yalnz olduğumu bilince boşlukta kalınca o gelio aklıma onu öldürmek istyorum:14:

canım benim neden saçma olsun bi ilişkn bitmiş artık geçmşi unutup önüne bakman lazım yeni lişkiler normal.tek sorun internette tanıştğn birine güvenme derim.sonra hayal kırıklığna uğrama.kendini çok kaptırma tam anlamıyla tanımadan

öncelikle saçma düşünmüyorsunuz.. internette tanışıp ilişkilerini ciddiyete döken pek çok insan var.. bura da bunların örneklerini görüyoruz.. yani neden olmasın...
bana kalsa olmaz ama olana da Allah mutluluklarını daim etsin der geçerim :)

fakat bence şu an bir boşluktasınız, karşınıza çıkan her erkeğe potansiyel sevgili gözüyle bakabileceğiniz bir dönem...
eski konunuzu biliyorum, zorlu bir ilişki, zor bir ayrılık dönemi... ve şu an da eskiye duyulan büyük bir nefret...

mutlu olacağım, yeniden seveceğim diye her önününe çıkana aşık olmayın derim...
kısacası acele etmeyin.. zorlu bir dönem geçirmişsiniz... daha temkinli olup, her şeyin zamanını bekleyin..

haklısınzzz kızlar:26::26::26:

internetten tanışma, arkadaş olma, ilişkiye başlama çok normal hale geldi artık baksana burdan yorumlaşıyoruz eskiden olsa çeşme başında falan olurduk herhalde :9: neyse konuyu dağıtmadan bence de saçma değil ama hemen güvenme derim işte internet bu gerçek hayatta tanışıp, çok yakınım dediğin insanlar neler düşünüyor, ne amaçlar güdüyor her gün okuyoruz gazetelerde. bir de ilişkini yeni bitirmişsin hislerinde çok aceleci davranma aklını meşgul ettiği için hoşlanıyorum zannedebilirsin sonra istemezsin belki ondan acele etme derim ben :34:

"Çok düzgün birisi, başka amacı yok" gibi kesin ifadeler kullanmak için erken.
Harika bir insan da olabilir tabi ki ama bunu bilemeyiz şu aşamada.

Onun dışında saçma düşünmüyorsun aslında. Olmayacak bir şey değil bu.
Ama yüzünü canlı canlı görüp, tavırlarına bakman lazım. Oturup kalkması, konuşması enerjisi vs.
Bir sürü şey var gözlemlemen gereken.
Şu anda hoşlandığını düşünmen normal, etkileniyorsun anlıyorum fakat bi gün bir araya gelirseniz soğuma ihtimalin de var.
Hem fotoğrafla gerçek bir olmuyor. Onu da bilmek lazım.
Karşı karşıya gelince her şey değişebileceği için bu durumda bu kadar çok üstünde durmak gereksiz bence.

Devam et, görüş, tanı ... Ama dikkatli ol.

Hem ne güzel aşk acından seni uzaklaştırıyor onunla muhabbet etmen. Şanslısın.

Kızlar düşündüğüm şeyin çok saçma bişey olduğunu anladım... Uzakta çok uzakta zaten bi araya gelmemz imkansz ve zaten bana başka gözle bakmayan biri.... ona bakış açım değişti yine dostça bakıyorum... sanırım yaşadğm sorunlardan dolayı sağlıklı düşünemyormuşum:31:

Kızlar önce saçma geiyordu ama şimdi yine ona bişeyler hissetmeye başladım.... Ve konuşuyoruz.. ders dışı şeylerde konuşmaya başladık... Ben ondan hoşlanıyorum kızlar:ssz: istanbuldan iş buldum bu arada.. gidicem... eğer gidersem istanbulda çok akrabası varmış sanırım oraya gidersem çok rahat görüşebilicez.. aklım beş karış havaya çıktı

kapat bütün yolları.. seni iki de bir darma duman etmesine müsade etme arkadaşım.. hayat mucizelerle dolu.. umarım çook mutlu olursun.. en güzelleri gelsin bulsun seni mucizelerin..

Eskisiyle tamamen iletişimini kes bence ve bu insanlada oluruna bırak güzel şeyler olabilir neden olmasın...

Back
X