kızlar bana yardım edin 6 ay oldu..

Güle güle degil " gule" bizim yörelerde canim ,arkdasim anlaminda kullanilan soz birde "gödem" var oda ayni anlamlda kullanilir sizin görenin yokmu dur.?
Var tabii öyle kelimeler, cane der mesela bazıları. Ben gülegüle diye anladım onu meğer gule imiş ☺ bu kar çok mu seviyosun arkadaşlarını

Güle güle degil " gule" bizim yörelerde canim ,arkdasim anlaminda kullanilan soz birde "gödem" var oda ayni anlamlda kullanilir sizin görenin yokmu dur.?
Ya bizde de ca
Okey canım 👍 bizde de cane filan denir. Bu kadar çok seviyosun demek ki arkadaşlarını? Ne güzel...

Ya bizde de ca
Okey canım 👍 bizde de cane filan denir. Bu kadar çok seviyosun demek ki arkadaşlarını? Ne güzel...
Evet cano arkdaslarim benim icin degerlidir onlarin yerine baskasini koyamam.
Zaten kactane varki boyle candan dost arkdas.3-5

Temmuz 2016 da evlendim ben kızlar.. severek evlendik herşey çok yolunda ama 6 aydır birleşme olmadı yani gerdek gecesi olmadı hala annemin evinden çıktığım gibiyim ben yapmam gerek yardım edin eşimde problem yok ama nedense olmuyo işte
Bunları Dr ile görüşmeniz sanırım daha iyi olacak,ne bekliyorsunuz burada bunu paylaşarak?
Evet bende yeni evliyim 6 aydır birlikte olamıyoruz. Çözüm bulmuş mu olduk şimdi?

Back
X