Kizlar bana yardım edın caresızıımm :(((

civciv20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
3
0
36
Denizli
nasıl baslasam bılmıyorum :((

4 aydır evlıyım ve her zaman ılıskıye gırdımıde kanama oluyor ama baya cok :(( ve bu herzaman oluyor ınanın artık ılıskıye gırmekden sogudum esımı cok sevıyorum ama bu nedenle benden sogucanı sanıyorum cok konusuyoruz bu konuyu ama o benı sevdıgını ve bu onun ıcın bı sorun olmadini söylıyor ... :( ama ınanın kızlar benım ıcın cok sorun ben hıc bı sekılde rahat olamıyorum ve heryer kan oluyor ... :(
cok doktora gıtdımm hata amelıyat bıle oldum ama halen aynıı :( sasırdıım kaldıım ne yapıcam hep mı böyle olcak dıye bılmıyorumm ... tek ısdedım sey artık normal ılıskıye gırmek ....bana nolur yardımcı olun sızde de böyle olan varmı yoksa hanı kanamayıı durdumak ıcın ne yapmam gerekır ılac vs bılen varsa nolur bana yardım edın.....

sagolun sımdıden ...

seni cok ıyı anlıyorum canım bende aynı seylerı yasadım cok ancak farkı bende damla seklınde kanama vardı oyle oluk oluk degıl ben de sogumustum ılıskıden hatta esım de benım canım acımasın dıye artık korkuyordu ılıskıden .Benım sorunum gırısın cok dar olması ve herseferınde yırtılıyor olması ıdı ama senın durumun daha cıddı gıbı gozukuyor kist falan olabılır dicem ama amelıyat da oldum dıyorsun ,Doktorunun bu konu ıle ılgılı acıklaması ne peki ?

evet tatlıım doktora gıtdım cıkolata kıst var dedıı aldırdım hata ıkı defa ameleyat oldum :( ve halen aynıı aynı aynıı ....artıkk ne yapcamı sasırdıımm ... yurt dısında doktora gıtdıım onlarda aynı dıyorlar ama kanamayı durdurcak hıc bırsey yapamıyorlar :( bana keske yardım edebılen bırı olsaa....

sana da acıl sıfalar tatlım senın nasıl su an durumun ?

Benim durumum cetvelde gorecegin uzre 28 haftadir kardeslik pkti imzaladik hamileyim :)) ama dr larin nasil bi cozum bulamadigini anlamis degilim kist malesef bendede vardi ve ameliyat olsan da tekrarlar dedikleri icin ameliyat olmadim acaba iceride iliski sirasinda bi tahris oluyor ve surekli kanama mi yapiyorr sende diceemm cok yogun diyorsun sastim kaldim ama insallah en kisa zamanda bi cozum yolu bulabilirsin

canım konuyu yanlış yere açmıssın .burası çoğul gebelik topiği.doğru yere açsaydın sana daha çok kişi yardımcı olurdu.
sorunla ilgili olarak ise benimde ilk anda çok ağrım acım olurdu.her seferinde sanki ilk kez ilişkiye giyormuşuz gibi ağrı oluyordu.meğersem yara varmış.yarayı dondurdu doktor.ondan beri nasıl oldum bilemiyorum hamile kaldım çünkü ilişki yasaklandı.doğumdan sonra göreceğiz ağrı gittimi duruyormu.sende mutlaa vardır bişey yara olabilir.normal değil çünkü işinde iyi bir doktora git bence herşeyi en ufak detayına kadar incelesin.

Son düzenleme:
evet canım muhakkak var bırseyy :( gıtcem en kısa zamanda . evet yanlıs yere yazdım yenıyım tam bılemedıım....

Doktorlarin buna bir care bulamamasida enteresan.ilk senin basina gelmiyor sonucda.baska doktorlarada gorun, mutlaka birinden biri derdine care olur..Allah sifa versin..

Back
X