- Konu Sahibi esmer_lover
slm kızlar bnm hikayem brz uzun oluck ama inş sıkmam sizi. 22 yaşındayım bu bnm 3 hamileliğim we 4 senelik evliyim.. ilkini ve ikincisini peşpeşe yaptm isteyerek ikiz gibi olsunlar dedm.. bi kızım bi oğlum war.. şimdi 7 aylık hamileym buda erkek oluck allah nasip ederse.. büyük oğlum 3 kızım 2 yaşında.. ikiside normal doğum oldu.. ilk doğumumda sancım çoktu doktorumda iyi değildi berbattı ama ikincisi kolay oldu ilkine göre.. şimdi 3.yü normal yapmaya korkuyorm.. doktorum istersem sezeryan yapabiliceğini söyledi ama ailem kesinlikle karşı.. asıl sorunum doğumdan korkmak değil dikişlerimin hiçbi şekilde tutmayıp geri açılması we afedersiniz bu yaşta idrarımı tutamamam
(( erken yaşta kendimi mahvettm ama napim allah yardımcım olsun demekten başkada çarem yok
( şimdi size soruyorum 3. doğum yapanlar (normal dğum) bana tavsiyeleriniz neler.. aynısorunu yaşayan warmı? normalde sezeryande bnm elimde.. normal yapsam vajinam iyice mafolucak. sezeryan yapsam ufak çocuklarım war kucama alıorm kaldırıyorum yatırıyorm zorlanırmıyım?? uzun oldu kusura bakmayın çareszimmm..