Kızlar bana yardım edin lütfen :(((((

esmer_lover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
189
2
96
34
İstanbul
slm kızlar bnm hikayem brz uzun oluck ama inş sıkmam sizi. 22 yaşındayım bu bnm 3 hamileliğim we 4 senelik evliyim.. ilkini ve ikincisini peşpeşe yaptm isteyerek ikiz gibi olsunlar dedm.. bi kızım bi oğlum war.. şimdi 7 aylık hamileym buda erkek oluck allah nasip ederse.. büyük oğlum 3 kızım 2 yaşında.. ikiside normal doğum oldu.. ilk doğumumda sancım çoktu doktorumda iyi değildi berbattı ama ikincisi kolay oldu ilkine göre.. şimdi 3.yü normal yapmaya korkuyorm.. doktorum istersem sezeryan yapabiliceğini söyledi ama ailem kesinlikle karşı.. asıl sorunum doğumdan korkmak değil dikişlerimin hiçbi şekilde tutmayıp geri açılması we afedersiniz bu yaşta idrarımı tutamamam :((( erken yaşta kendimi mahvettm ama napim allah yardımcım olsun demekten başkada çarem yok :(( şimdi size soruyorum 3. doğum yapanlar (normal dğum) bana tavsiyeleriniz neler.. aynısorunu yaşayan warmı? normalde sezeryande bnm elimde.. normal yapsam vajinam iyice mafolucak. sezeryan yapsam ufak çocuklarım war kucama alıorm kaldırıyorum yatırıyorm zorlanırmıyım?? uzun oldu kusura bakmayın çareszimmm..:43:

dikiş tutmaması gibi bi ihtimal düşünemiyorum. doktor tutmaz mı dedi? vücut kendini öyle bi yeniliyoki... daha önceki doğumlarında çok mu dikişin vardı? belki o korkutuyodur seni.ama sezaryan yaptırınca kendini daha mutlu hissedeceksen öyle yaptır kimseyi dinleme.çocuklarına bi şekilde bakan olur insan mecbur kalınca..

selam. valla henüz doğum yapmadım. hamileliğimi yeni öğrendim ve ilkinden bile biraz korkuyorum doğrusu. bakalım bana ne dicek doktor. ama eğer normal doğumdan yana bi sıkıntı olaağını söylemiyoa doktorun, bence normal düşün yaa, sonuçta bizler hep normal doğumla olmuşuz. ben de 3. çocuğum ve 1 tane daha kardeşim var yani. annemde bi problem yok :) zor da olsa normal şekli varken, kesilip biçilmeye gerek yok bence !!!!

dikiş tutmaması gibi bi ihtimal düşünemiyorum. doktor tutmaz mı dedi? vücut kendini öyle bi yeniliyoki... daha önceki doğumlarında çok mu dikişin vardı? belki o korkutuyodur seni.ama sezaryan yaptırınca kendini daha mutlu hissedeceksen öyle yaptır kimseyi dinleme.çocuklarına bi şekilde bakan olur insan mecbur kalınca..

ilk doğumumdan sonra anlamıştm zaten tutmadığını.. çünkü o kesi yeri geri açılmıştı elimle hissdiyodum ki ikinci doğumum sırasında doktorumda söyledi ilk doğumunun dikişleri tutmamış etin iyi değil kabul etmemişş büyük ihtimal buda tutmicak sen 3.yüde yap gel seni estetik dikiş yapim doğumdan sonra dedi.. Dediği gibide ikinci doğumdan sonrada dikişlerim tekrar geri açıldı we her kesikte o açıklık daha fazla :(( şimdi 3.de iyice açılıcak we bu iyi bişey değil bn ztn doğumdan sonra bidaha hastane yüzü görmek istemeyenlerdenim.. heleki 3.yüde normal yaptıktan sonra özellikle oramı diktirmek için hastaneye gidipte ameliyat olmaya gitmem :)) kendimi iyi tanyorum.. Şimdi tek umudum bebeğim kilolu olurda inş mecburi sezeryan olur :))

benim estetik dikiş yaptıran arkadaşım var. gayette memnun. allah düşürmesin ama bizler hastanelere mecburuz. gitmem diye bişey yok. insan zorda kalınca tabiki çaresini arayacak.

benim estetik dikiş yaptıran arkadaşım var. gayette memnun. allah düşürmesin ama bizler hastanelere mecburuz. gitmem diye bişey yok. insan zorda kalınca tabiki çaresini arayacak.

ewet aynen öyle en ufak bişeyde hastaneyi buluyorum bende.. Doğum mecburen olucak bişey olduğu için gidiyosun ama sonradan 3 çocukla ben biraz zor giderim :D

Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver kızım kilolu olduğu icın sezeryan oldum ben doktorun tavsıyesıne uy bence hakkında hayırlısı neyse ona karar vermen dılegınle canım

Back
X