• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bana yardımmmm edin:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi askmm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oy ne biçim bir çağda yaşıyoruz,daha 18 yaşında evlenmeye kalkışıyorsunuz :kızgın:
Sanki eskiden annelerimizi erken evlendirdikleri çağlara mı dönüyoruz,geri geri mi gidiyoruz diye iki el,imin arasına aldım başımı,kara kara düşünmekteyim.
Ya yapmayın,evlilik bu,evcilik değil:1no2:
Gezin,tozun,hataları var mı bakın ara sıra uzağa çekilipCADIARZU
Sonra neden boşanmalar arttı
Artar tabi,erkenden çocuğu alırsan kucağına,aklın dışarıdaki hayatta ve yaşayacağın nice yarım kalmış duyguda kalırsa,yaşanmışlığın olmadan yaşamaya çalışırsan
olacağı budur işte:delphin:

bn bu yaz söz nişan yapmayı düşünyrum ablacım daha ewlenmyi değil sadece adı konsun

senin tabirinle görümcene neden böyle birşey soruyorsunki,direk sevgilinle konusmalıydın yada silmeliydin görümceni bu işe karıştırmamalıydı senin bu şekilde davranman görümcenin hoşuna gitmiştir.bence sevgilinle konusmalısın 3.şahısları ilişkine karıştırmamalısın

cnm o daha bana şimdiden neler sylüyo Allah ım kmsenn başına wermesn

görümcelerle herşeyimizi paylaşacağız diye bir kural yok.araya koy mesafeni mutlu mesut yaşa.her dediğinide duyma.yoksa kem kendine,hemde erkek arkadaşına hayatı çekilmez yaparsın.

Bence 18 yaşında adı da konmasın askmm.. Sonradan sözü ya da nişanı bozduğunuzda o değil sen pişman olursun bayan olarak.. Ayrıca görümceyi ilişkinin ortasına sokmak hiç doğru gelmiyor bana.. ılişki 2 kişiliktir..

canım anladığım kadarıyla henüz aranızda nişan falan yok değil mi? eğer yoksa neden görümcelik vasfi ile onu ciddiye alıyorsun ki? sen şimdiden o şahısa bu tavizi verirsen yandın o zaman o kim ki seni yönlendirecek veya kişilerin zararını sana söyleyecek de sen de onun lafıyla hareket edeceksin :kızgın:...
böyle susup ağlayıp bir yere varamazsın.. o kadar da samimi olma derim mesafe koy araya o konuşmadan sen konuşma ağırdan sat kendini emin ol bu şekilde sana hiç moralini bozamaz böyle şeyleri yapmaya cesaret edemez...umarım hayatında herşey istediğin gibi olur canım a.s.

Ne görümcesi arkadaşım,görümcem diye bahsettiğin kişi sevgilinin kardeşi.
Böyle yanlış tabirlemeleri yapma bence.
Ağlayacak ne var onuda anlayamadım.
O kızı istemiyorsan sevgiline söylersin,o da seni üzmek istemiyorsa eklemez.
Fazla abartmışsın.

bence sogukkanlı ve akıllı ol. sevgılıne ablasını kötuleme, gorumcene de guvenme, hıç bırşey sorma, sırlarını anlatma, onu bu ılışkıde hıçbır yere koyma yanı anlayacagın. o kım kı sen ona soruyorsun, aç sevgılıne sor.ayrıca onun gönlu olsa ne olur olmasa ne olur senı ıstemese kaç yazar.boşverr bu cahıl cuheyla ışlerı. ilişkını yaşamaya bak. sevgılınle geç karşısına nıspet yap. aranızı bozamayacaklarını ve senın akıllı ezemeyeceklerı bır ınsan oldıgunu anlasınlar. sevgılıne söyle o kızı sılsın ayrıca ne demek o oyle. evlenmek uzere olsa ne farkeder ne vlı bayanlar var ne fındıklar kırıyor. evlılık bır engel degıl. sılsın bence hemen o kızı.

ayrıca aglamana gerek yok güçlü ol bakayım. ezdırme kendını :jeyyar: lafla degıl içten içe yen onları, hareketlerın ve sevgılınle mutlulugunla.

Şimdi konuşunca kızıyorlar bana.
1- Neden erkek arkadaşınızın msn nini kullanıyorsunuz, sonuçta nişanlı veya evli değilsiniz ki olsanız bile ben bu msn kullanımlarına gıcık oluyorum.
2- Hadi kullandınız neden görümceye fikrini soruyorsunuz.
3- Fikir sordunuz görümcede cevabını verdi istemediğiniz cevaplara tahammülünüz yoktu madem neden sordunuz, cevabını alınca neden ağlayıp olayı büyütüyorsunuz.
4- Görümceden hoşlanmıyorsanız mesafe koyun olsun bitsin.
5- Gerçi görümce diyorsunuz ama resmi olarak görümcenizde değil ama genede bunu es geçiyorum.
6- Erkek arkadaşınıza güvenmiyormusunuz kuzum siz. Adam bir daha görüşmemiş, bırakın belki kendisi reddedecekti arkadaşlık teklifini.
7- Sustum.:ecrin_bebek:

aha da buna katılıyorum...

birde yaşın henüz küçük bence evlenmek veya yaşadığın ilişkiye ad koymak için...

canım anladığım kadarıyla henüz aranızda nişan falan yok değil mi? eğer yoksa neden görümcelik vasfi ile onu ciddiye alıyorsun ki? sen şimdiden o şahısa bu tavizi verirsen yandın o zaman o kim ki seni yönlendirecek veya kişilerin zararını sana söyleyecek de sen de onun lafıyla hareket edeceksin :kızgın:...
böyle susup ağlayıp bir yere varamazsın.. o kadar da samimi olma derim mesafe koy araya o konuşmadan sen konuşma ağırdan sat kendini emin ol bu şekilde sana hiç moralini bozamaz böyle şeyleri yapmaya cesaret edemez...umarım hayatında herşey istediğin gibi olur canım a.s.

saol cnmm çook tşk ederm hepimiz için öyle olur inş

bence sogukkanlı ve akıllı ol. sevgılıne ablasını kötuleme, gorumcene de guvenme, hıç bırşey sorma, sırlarını anlatma, onu bu ılışkıde hıçbır yere koyma yanı anlayacagın. o kım kı sen ona soruyorsun, aç sevgılıne sor.ayrıca onun gönlu olsa ne olur olmasa ne olur senı ıstemese kaç yazar.boşverr bu cahıl cuheyla ışlerı. ilişkını yaşamaya bak. sevgılınle geç karşısına nıspet yap. aranızı bozamayacaklarını ve senın akıllı ezemeyeceklerı bır ınsan oldıgunu anlasınlar. sevgılıne söyle o kızı sılsın ayrıca ne demek o oyle. evlenmek uzere olsa ne farkeder ne vlı bayanlar var ne fındıklar kırıyor. evlılık bır engel degıl. sılsın bence hemen o kızı.

ayrıca aglamana gerek yok güçlü ol bakayım. ezdırme kendını :jeyyar: lafla degıl içten içe yen onları, hareketlerın ve sevgılınle mutlulugunla.

saolun çok tşk ederm zaten o grnce hemen silmiş

Ne saniyorsunuz bu evlenmeyi be güzelim...evcilikmi??:1no2:

Ve henüz evlenmeden erkek arkadaslarinizin ailesi ile böyle yüz göz olmak niye allah askina...ben parmagimda yüzük varken..evlenmeme haftalar kalmis iken kaynanama siz diye hitap eder anne demezdim..kaldiki görümcelerimle böyle yüz göz olayim...

Bastan daha kendinizi böyle degersiz yapan sizsiniz!! Agirlignizi koyun..nedir bu evlenme ve erkek merakliligi yahu...:delphin:

Son düzenleme:
Hepsine değilde kısmen evlilik hakkında söylenenlere katılıyorum.ben de anlayamıyorum ne sandığınızı evliliği, söz nişan merakını, erkeği garantilemeyi falan..Güzelim hayatının odağı bence erkek arkadaşınla yapacağın söz değil, iyi bir meslek sahibi olmak, ayaklarınızın üzerinde durmaktır. Ne kadar bunu yaptığını bilmiyorum ama 18 yaş çok küçük bir yaş. Kendine gel, ailesi şusu busu bu kadar kafa patlatma...
görümce dediğin kız kaç yaşında bu arada 14-15 falan mı?

Şimdi konuşunca kızıyorlar bana.
1- Neden erkek arkadaşınızın msn nini kullanıyorsunuz, sonuçta nişanlı veya evli değilsiniz ki olsanız bile ben bu msn kullanımlarına gıcık oluyorum.
2- Hadi kullandınız neden görümceye fikrini soruyorsunuz.
3- Fikir sordunuz görümcede cevabını verdi istemediğiniz cevaplara tahammülünüz yoktu madem neden sordunuz, cevabını alınca neden ağlayıp olayı büyütüyorsunuz.
4- Görümceden hoşlanmıyorsanız mesafe koyun olsun bitsin.
5- Gerçi görümce diyorsunuz ama resmi olarak görümcenizde değil ama genede bunu es geçiyorum.
6- Erkek arkadaşınıza güvenmiyormusunuz kuzum siz. Adam bir daha görüşmemiş, bırakın belki kendisi reddedecekti arkadaşlık teklifini.
7- Sustum.:ecrin_bebek:

Şenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis

görümce falan hiiiiç ilişkine katma sevgilinle hallet sorunlarını en iyisi bu

bak şimdi canm dün akşam ben erkek arkadaşımın messengerını açtım mail gelmiş erkek arkadaşımın kardeşi bni istmyrdu ona yeni birini ayarlamak istyodu ve kızı kendi evlerine getrdi tanıştrmak için erkek arkadaşım mecburen tanıştı ve bidaha görüşmediler dün bu kız facebooka erkk arkadaşımı eklemiş bnde görümcenn msnde olduğunu görnce ona sordum eklemiş napayım diye ki biz zaten hiç geçinemiyoruz kavgalıyız bana dediki haftaya onun nikahı war ondan zarar gelmez kabul et ve bırak abim kendi messengerini kendisi kullansın bnde tmm dyip çıktım ama ağlaya ağlaya delrdim walla snra hemen erkek arkadımı ardım anlattım olanları oda onu takma falan dedi sizce ne yapmalıyım

kızı eve kaç yıl önce getirdi de kızın nikahı vr?
kız seninkini nden o sitede arıyo buluyo ekliyo?
ben olsam görümcenin parmagı oldugunu düşünür ona sormazdım o kızı da silerdim siliniyorsa eger o siteden ( o siteyi bilmiyorum da :lepi:)

hiç germe kendini sevgilin kabul etmiş mi, hayır... üzme kendini. mümkün oldugu kadar da o tur sitelerden uzak durun iki taraf da

Back
X