- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Ben "erkekler aldatmaya meyillidir, onlar cinselliğe daha düşkündür, kadına dayanamaz" klişelerinin sadece bu durumu normalleştirdiğine inanıyorum. Biz bunları söyleye söyleye toplumca kanıksıyoruz. Herhangi bir şekilde bir bayanla ilişkisi -nişan, söz, evlilik, sevgililik- olan ahlaklı hiçbir erkeğin bunu yapacağına inanmıyorum. Kaldı ki kadınlar da aldatıyor, yakışıklı erkeğe dayanamadıkları için mi sizce? Her gün gazetelerde, tv de aldatma ve aşk cinayetleri görüyoruz. Kaçı alımlı kadın? Ya da kaçı yakışıklı erkek? Bin tane gönlüm olsa birini vermem dediğim cinsten çoğu. Mesele güzellik değil inanın. Ahlaksızlık!
Erkeklerin aldatmaya meyilli olduğu bir gerçek konu cinsellikse orada yanlış var kadınlar da bir o kadar cinselliğe meraklıdır ama şöyle bakınca toplum olarak erkeğin aldatmasına daha töleranslıyız değil mi?
mesela bugün bir konuda adam birileriyle konuşuyor eşi konu açmış acaba ikinci şansı vereyim mi diye halbuki kadın yapsa çoktan mahkeme kapısındalardı hatta daha da kötüsü şiddet olurdu.
kadınların aldatmasıyla erkeklerinki bir değil bence. ikisi de yanlış tabii ancak kadınların erkekler gibi ''skor'' amaçlı aldattığını düşünmüyorum mutlaka ciddi anlamda etkilenmesi lazım ya da üzücü ama intikam amaçlı başka erkekle olan kadınlar da yok değil halbuki erkek öyle değil. öncelikli amaçları skor. siz ahlaktan bahsetmişsiniz ancak öyle bir erkek görürseniz haber verin ben bunun aksini görmedim en ahlaklı olan erkekler bile ayaklarına gelen bu fırsatı kaçırmazlar neden kaçırsın ki bir anlık kaçamak şansı doğmuş..
bu üzücü gerçeği bilmemiz lazım. sadık erkek aldatma düşünmeyen erkektir aslında. halbuki hoş bir bayanla kurdukları arkadaşlıktan sonraki ilk açık kapıda aklı kaymayacak erkek sizce kaç tane?