Kızlar bana yol gösterin lütfen...

azerikizi91

...
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
4.638
3.857
448
Hayırlı akşamlar kk hatunları... Malumunuz okullar kapalı vede kapanmadan önce iki oğlumu, okul öncesi okula gönderiyordum... Ödemeyi hemen yaptım (yapmaz olaydım)...Sadece 4 gün gittikleri ay için tüm ay parasını verdim... Okul sahiplerine yazdım... Sade gittikleri günün parasını alıp geri kalanını iade edebilir misiniz diye... Oğullarıma o parayla onlarca set alıp, evimde çalıştırmak istiyorum dedim... İade alıcam diye anlaşmamışızmış... Zor durumda imiş veremezmiş...Ben de zor durumdayım dedim... Bu şartlarda ben nasıl göndereyim tekrar okula dedim...
Büyük oğlum ilkokula başlayacak... Aynı okulun okul öncesine de kardeşi başlayacak... Yani orayla bağım kalmayacak...
Ne yapayım kızlar başımın gözümün sadakası olsun deyip çekileyim mi...
Geri alma hakkım yok mudur sizce? Ona göre bir yol izleyeyim... Akşam akşam eşimde neden verdin ki deyip sinirlendirdi beni... Ben ödemeler konusunda hassasım beklemeden veririm hemen... Doğru da yaptım ama bilemiyorum ne yapayım ya...

Hayır hiçbir şekilde eğitim görmediler... Hergün için şunları yapın diye etkinlik vs. De vermediler...

valla kreşlerin şu dönemde izledikleri yol nedir tam bilmiyorum benimkiler büyük 19 hazirana kadar günde 5 ders şeklinde devamız biz. okulda o öğretmenlerin maaşını ödüyor sonuçta. o sebeple bizde sadece yemek iadesi yapıldı.

Bu bir döngü aslında sizi anlıyorum ama kurumu da anlıyorum. Bütün veliler sizin gibi düşünüp ödeme yapmasa o kurum kapanır, orda çalışan öğretmeninden temizlik görevlisine kadar herkes işsiz kalır. Bu durumda onlar ev kiralarını ödeyemez. Kira geliri ile geçinen ev sahibi zor durumda kalır. Bu durum böyle etkilene etkilene devam eder. Öyle kötü bir dönem ki herkes zor durumda kalıyor maalesef.

Bu bir döngü aslında sizi anlıyorum ama kurumu da anlıyorum. Bütün veliler sizin gibi düşünüp ödeme yapmasa o kurum kapanır, orda çalışan öğretmeninden temizlik görevlisine kadar herkes işsiz kalır. Bu durumda onlar ev kiralarını ödeyemez. Kira geliri ile geçinen ev sahibi zor durumda kalır. Bu durum böyle etkilene etkilene devam eder. Öyle kötü bir dönem ki herkes zor durumda kalıyor maalesef.
Kesinlikle öyle.. Ev sahibiyiz kiracımız dan kira almadık bu ay... Verdiği durumunda da yarısını talep ettik... Çalışmıyor zor durumda kalıyor diye... Eee okuldan da bu şekilde taviz verirsek bizim gider bütçemizi kim karşılayacak... Bilmiyorum eşimle tartıştık hatta bu konuda...

valla kreşlerin şu dönemde izledikleri yol nedir tam bilmiyorum benimkiler büyük 19 hazirana kadar günde 5 ders şeklinde devamız biz. okulda o öğretmenlerin maaşını ödüyor sonuçta. o sebeple bizde sadece yemek iadesi yapıldı.
Okul da öğretmenlere ödeme yapılmıyor... Hiçbir kuruma bağlı değil şimdilik oyun evi olarak geçiyor...

Bence haklısınız paranızı almak zorundasınız
Sonuçta yeme içme eğitim yok neden para ödeyeceksiniz ki

Bence haklısınız paranızı almak zorundasınız
Sonuçta yeme içme eğitim yok neden para ödeyeceksiniz ki
Bunun öncesinde ise birkaç aydır göndermemiştim... Sürekli hasta oluyorlardı... Birkaç gün gittiler ve tam para ödedim... Bana parayı asla veremeyiz dediler... Uzaktan eğitim vs. De yok... En azından bir haftalık ücretinizi alın geri kalanını verin dedim.. Bakalım oratağıyla görüşüp dönecekmişmiş.. Tek öğrenci olsa bu kadar umursamazdım fakat iki kişi için ödeme yapınca, ödediğim para göze batıyor tabi =)

Bunun öncesinde ise birkaç aydır göndermemiştim... Sürekli hasta oluyorlardı... Birkaç gün gittiler ve tam para ödedim... Bana parayı asla veremeyiz dediler... Uzaktan eğitim vs. De yok... En azından bir haftalık ücretinizi alın geri kalanını verin dedim.. Bakalım oratağıyla görüşüp dönecekmişmiş.. Tek öğrenci olsa bu kadar umursamazdım fakat iki kişi için ödeme yapınca, ödediğim para göze batıyor tabi =)

ben sizi haklı buldum gerekirse tekrar konuşun peşini bırakmayın
Hani deseniz Online eğitim var etkinlik ödevleri oluyor tamam anlarım
Ama hiçbir şey yokken tamamen çöpe atmış gibi olunuyor

Back
X