- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
- Konu Sahibi azerikizi91
Hayırlı akşamlar kk hatunları... Malumunuz okullar kapalı vede kapanmadan önce iki oğlumu, okul öncesi okula gönderiyordum... Ödemeyi hemen yaptım (yapmaz olaydım)...Sadece 4 gün gittikleri ay için tüm ay parasını verdim... Okul sahiplerine yazdım... Sade gittikleri günün parasını alıp geri kalanını iade edebilir misiniz diye... Oğullarıma o parayla onlarca set alıp, evimde çalıştırmak istiyorum dedim... İade alıcam diye anlaşmamışızmış... Zor durumda imiş veremezmiş...Ben de zor durumdayım dedim... Bu şartlarda ben nasıl göndereyim tekrar okula dedim...
Büyük oğlum ilkokula başlayacak... Aynı okulun okul öncesine de kardeşi başlayacak... Yani orayla bağım kalmayacak...
Ne yapayım kızlar başımın gözümün sadakası olsun deyip çekileyim mi...
Geri alma hakkım yok mudur sizce? Ona göre bir yol izleyeyim... Akşam akşam eşimde neden verdin ki deyip sinirlendirdi beni... Ben ödemeler konusunda hassasım beklemeden veririm hemen... Doğru da yaptım ama bilemiyorum ne yapayım ya...
Büyük oğlum ilkokula başlayacak... Aynı okulun okul öncesine de kardeşi başlayacak... Yani orayla bağım kalmayacak...
Ne yapayım kızlar başımın gözümün sadakası olsun deyip çekileyim mi...
Geri alma hakkım yok mudur sizce? Ona göre bir yol izleyeyim... Akşam akşam eşimde neden verdin ki deyip sinirlendirdi beni... Ben ödemeler konusunda hassasım beklemeden veririm hemen... Doğru da yaptım ama bilemiyorum ne yapayım ya...